kohen píše:Velký dík, staronovým nočním účastníkům. Moc pěkné… sám jsem měl co dělat.. abych to uhrál…
I Tobě velké díky bylo to super
divozenka + kopretinka = zlaticko71
Alyshia Kent - hmm nazdar fešáci *svůdně na ně mrkne* Isandra - podivná strážná Lucie Dobrotivá - jsem královna!
………………………………………… Samantha Bel'yn - jmenuji se Firia
Elizabeth
asi je čas sepsat knihu Mithských tradic - etiketa a obřady prostého lidu
"Compared to the "righteous" greed of the rulers, the villains of the world seem much more honorable. When scum rules the world, only more scum is born... You don't even understand that?"
- Eustass Kid (One Piece)
Van, kněz Hrebogův, vyznavač Vyšší cesty acc.:Nalkanar
díky Nyo tý fajný druidce a Godnerovi tomu lumpovi, jooo připomělo mi to starý časy i když z jiného úhlu
Dungo Dar - Sférální cestovatel a badatel
Bujón syn Krutóna - já sů Cechmistr Černého draka, kovářisko, vobchodník, žoldák ha krakenobijec Bujón Syn Krutóna (je to Bujný Kruťák ne polívka)
Narilyn - princezna z kanálu
Frory Bulínková - mamonínské čerstvě vykvetlé poupě
Ryta Splinter - milá, citlivá, chápavá občas potřeštěná elfka stále zrající - MIN(Missed in Nature)
Brumla Bulldozer(Bejkoun) - milý, krásný a přátelský trpaslík - MIA(Missed in Action)
díky všem za hru zřejmě se nějaký čas neukážu mám depku ono se říká když se daří tak se daří vím jen hra ale já jsem ten hráč co všechno prožívá dobrý i zlý takže se mějte...
divozenka + kopretinka = zlaticko71
Alyshia Kent - hmm nazdar fešáci *svůdně na ně mrkne* Isandra - podivná strážná Lucie Dobrotivá - jsem královna!
………………………………………… Samantha Bel'yn - jmenuji se Firia
Elizabeth
Děkuji za večerně noční zážitek, který se jen tak nezažije. Je krásné vidět, že ještě někdo hraje srdcem a emocí… i když jiní to považují za nedobře zahranou postavu… Vážně moc hezké.
Děkuji všem přátelům - Martinovi, Juditě, Zlatce, Zedovi, Celasovi, Robertovi i slečně Silmelinde, že přišli potěšit ubohou Camelii a Čika do vězení a seržantu Tonnymu že tuto návštěvu umožnil
Je dobře vědět že má člověk přátele. Je to důležitější než všechny placosy
Stejně tak děkuji Gallimu za obohacující komentáře, bez kterých by má hra nemohla být obohacující
"Compared to the "righteous" greed of the rulers, the villains of the world seem much more honorable. When scum rules the world, only more scum is born... You don't even understand that?"
Jen bych zpětně chtěl poděkovat za dnešní nepříliš vydařenou výpravu...
Mair za oživení elfovitosti, Katii a Nicovi za … neelfovitost... a všem ostatním v Tiru, díky kterým to tam teď celkem dost žije
Dík za dnešní spoustu událostí, od přítele Maka, po zajímavé utkání a příjemný den v režii Maireig, až po naklepávání v podání skřítků s bubínky a strašidýlek – a v neposlední řadě i Kamínkovi, díky kterému jsem si mohl skorozemřít vyčerpáním ;)