Poděkování

Vše co nejde zařadit jinam

Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master

Odpovědět
zdech

Re: Dík

Příspěvek od zdech »

Puti píše:
Pipi_CZ píše:
Zhebnitus ukrutus
S několikanásobnou recidívou
Díky přítomnosti šikovného léčitele naštěstí ne. Já poděkuji všem už jenom za to, že jednoho papírového vojáčka prostě neskopli přes okraj nebo nenechali zvěčněného v nejbližší sněhové hromadě.

Jedno poučení do budoucna: Když ležíte bradou vzhůru ani ne minutu po nalogování, je to jasný signál, že nejbezpečnější bude zalézt pod nejbližší balvan a neukazovat se.
Serbitar Draga - Služebník Říše 1124 - 1199
Torwald Seveřan - cestu hledající
The_Balrog
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od The_Balrog »

Dík za dnešní hru všem, koho jsem potkal a s kým jsem aspoň chvíli zůstal (a že vás bylo děsně moc! :)) i těm, kteří jen začenichali a zmizeli v koruně stromů. A dík panu Kroužkovi opět za příležitost něco pěkně pokaňhat. :D Snad z toho Andorian vybruslil se ctí.

Díky taky všem duchům, co mne neposlouchají, a válečníkům, kteří ano. Jen ten Draco by se mohl objevovat trochu častěji. ;)
Naposledy upravil(a) The_Balrog dne 6. 12. 2010 8.54, celkem upraveno 3 x.
„Jmenuju se Natalie. A dělám si, co chci.“
LindacpAG
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LindacpAG »

Díky všem se kterými jsem měl dnes tu čest.. jmenovitě si neodpustím Pavla, který to měl na starost, zuzu za dohru a Pipiho, který mě do všeho namočil. :smile:
Thildon Mellvin
<i>"That's not a test! That's asbestos." </i>
zuzuPD
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od zuzuPD »

Z pohledu Filipa bych chtěl poděkovat Silmelinde.

A za Poutníka musím poděkovat DM, zlobrům, duchům, kouzelníkům, hlavám, Alexandře a Thildonovi...
(a vůbec, všimli ste si, že proti celé invazi stačí jedinej Bolthorm?)
Hyperaktivní hlavně MUNI.
Aefar

Příspěvek od Aefar »

zuzuPD píše:a vůbec, všimli ste si, že proti celé invazi stačí jedinej Bolthorm?
Všimli... Čekám, že příště brka natáhnou všici i s ním :biggrin:

Jinak, taky díky... jsem si řekl - na chvíli lognu, postavím stan a postavím se na hlídku. Za chvíli se nakupily PC, pak začali přicházet zlobři, pak přišla stráž a nakonec i mágové. A to má charisma 6, smrdí potem, z úst s pokaženými zuby mu táhne pivo a přehoz má celý pokydaný, je impertinentní, zvědavý a odrzlý.

* Catigern
* Albrecht Prskotřesk
† Bolthorm syn Thrudgelmův
cybermisa

Příspěvek od cybermisa »

Aefar píše:
zuzuPD píše:a vůbec, všimli ste si, že proti celé invazi stačí jedinej Bolthorm?
Všimli... Čekám, že příště brka natáhnou všici i s ním :biggrin:
MUAHA! Je na case abych si zahral epickeho zlobriho samana! :devil_2: :devil_2:
Jesper
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jesper »

S trošku větším zpožděním bych chtěl moc poděkovat oboum DM, se kterými jsem včera hrál, jmenovitě Pavlovi za skvělého klenotníka a mefita a Jonovi za to, že mě vtáhnul do celé věci s poselstvem.

Vím, že nehraju kdovíjak dobře, ale o to víc si toho vážím. Děkuju moc :smile: :clover:
( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jon
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jon »

Díky moc za dnešní pařbu. Dík Albře, Skeldovi obzvlášť. Onyxovi, Pavlovi. Já se nehorázně bavil, ale postavičky mi tedy bylo chvilkama celkem líto... holt sem tam paladin musí dostat pořádně do těla :D

A omluva Elenis, že jsem kvůli luxusní hře nestihl, co jsme měli domluvené.
Kraki Skengdrang
zuzuPD
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od zuzuPD »

Chtěl bych poděkovat Onyxovi a Pavlovi, dále Dietrichovi (hlavně za to že neposlouchá dobré rady), Albře, ale i všem ostatním, kteří tvoří naší drobnou posádku, nebo sledují jak sme fackováni.

A myslím že legenda o jednom Bolthormovi proti celé invazi stále trvá :biggrin: (kde je ten CMkuv epickej šaman? :biggrin: někdo musí tomu trpaslíkovi srazit ego)

(btw Poutníkovi ten ocas fakt seknul, kde by se dal sehnat? :megalol:)
Hyperaktivní hlavně MUNI.
Myrpa

Příspěvek od Myrpa »

Díky DMkům! Sice nemám zdání , co se ve hře děje, ale líbí se mi, že hraje tolika lidu :band001:
Aefar

Příspěvek od Aefar »

Díky DM za akci, která vzbudila v Bolthormovi obrovský vztek. A díky ostatním za to, že si měl s kým tento upřímný a strašlivý vztek odehrát a že se mohl řádně nepříčetně pohádat (byť úplně o něčem jiném) :biggrin:

Tak intenzivní pocity v tomto směru jsem doposud neměl příležitost si odehrát a pěkně jsem si to užil :clover:

* Catigern
* Albrecht Prskotřesk
† Bolthorm syn Thrudgelmův
Nalk
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nalk »

Díky za oživení původně nudné hlídky nad ránem :smile:
"Compared to the "righteous" greed of the rulers, the villains of the world seem much more honorable. When scum rules the world, only more scum is born... You don't even understand that?"
- Eustass Kid (One Piece)

Van, kněz Hrebogův, vyznavač Vyšší cesty
acc.: Nalkanar
Puti
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Puti »

Taky dík za hlídku nad ránem :smile:
Robert Stratham - šťastně ženat se Zlatuškou a otec malé Katie a Toma Strathamových

Pleš +5 k přesvědčování
Pipi_CZ
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pipi_CZ »

Díky za ples, škoda jen, že DM nebylo dál, chtěl jsem udělat ještě pár důležitých věcí.
LindacpAG
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LindacpAG »

Díky za ples, bylo to fajn! A pak ještě díky těm, se kterými jsem měl tu čest debatovat. :smile:
Thildon Mellvin
<i>"That's not a test! That's asbestos." </i>
Nalk
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nalk »

Trochu díky za ples (podivná NPC mě hráčsky matou, jelikož zcela narušují určitou představu o EQ), ale pak hlavně díky za zlobříky. :smile:
"Compared to the "righteous" greed of the rulers, the villains of the world seem much more honorable. When scum rules the world, only more scum is born... You don't even understand that?"
- Eustass Kid (One Piece)

Van, kněz Hrebogův, vyznavač Vyšší cesty
acc.: Nalkanar
magnumik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od magnumik »

jo, nakonec se mi to analyzování zvuků trošku překlopilo do líté bitvy :biggrin: no čekali ste snad něco jinýho? :bleh: byla to sranda :smile:
Pipi_CZ
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pipi_CZ »

Taky děkuji za bitvičku, bylo to docela zajímavé
Fryn

Příspěvek od Fryn »

Díky za možnost nahlédnout do záležitostí vyšších kruhů a také za bitvu u vodopádů, ke které se má postava dostala docela neplánovaně.
"Asi zase zastřelím televizi, Featherstoneová..." Herr Starr, Preacher
The_Balrog
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od The_Balrog »

Dík za turnaj (který kdo ví, jak zajímavý ještě bude) a za příjemné poměření sil :) A pomocníkům za pomoc, Vanovi za ošetření, Dinovi za nešmírování... a Aris za všeobecnou podporu a doufám, že ta nabídka stále platí :3
„Jmenuju se Natalie. A dělám si, co chci.“
Odpovědět