Poděkování
Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master
- The_Balrog
- Kontaktovat uživatele:
- Nalk
- Kontaktovat uživatele:
Díky za výpravu ke skřetovi... jako obvykle postavy vyšších šarží nezklamali
a Naylunovi za … řekl bych celkem velkou trpělivost
a hlavně práci
BTW: absolutně nechápu, placos mi vyjel na +1
BTW: absolutně nechápu, placos mi vyjel na +1
"Compared to the "righteous" greed of the rulers, the villains of the world seem much more honorable. When scum rules the world, only more scum is born... You don't even understand that?"
- Eustass Kid (One Piece)
Van, kněz Hrebogův, vyznavač Vyšší cesty
acc.: Nalkanar
- Eustass Kid (One Piece)
Van, kněz Hrebogův, vyznavač Vyšší cesty
acc.: Nalkanar
Doufám že se všem líbilo, do jakých muk sem vaše postavy navezl 
Zavzpomínal sem na starou dobrou bitvu o Tvrz, všude spousta mrtvých nepřátel i spojenců a do toho neustále "Pokud si co nejrychleji neodpočineš tak riskuješ smrt vyčerpáním!"
A myslím že jsem si našel nové oblíbené kouzlo, teď s ním budu terorizovat každého velkého mrtvého brouka a každý průchod
Díky všem účastníkům že přišli a hlavně Naylunovi za to, jak krásně nás to nechal prožít
EDIT: Jen škoda že v některých momentech sem z toho měl přehlídku diapozitivů
Zavzpomínal sem na starou dobrou bitvu o Tvrz, všude spousta mrtvých nepřátel i spojenců a do toho neustále "Pokud si co nejrychleji neodpočineš tak riskuješ smrt vyčerpáním!"
Díky všem účastníkům že přišli a hlavně Naylunovi za to, jak krásně nás to nechal prožít
EDIT: Jen škoda že v některých momentech sem z toho měl přehlídku diapozitivů
Hyperaktivní hlavně MUNI.
Balista
Díky všem, kteří se zůčastnili (samozřejmě i DM), bez nich by to nebylo ono, i když na začátek jsem si říkal, že 12 postav je až moc a moje hranice, abych se účastnil výpravy je 6 postav. Nicméně jsem to nevzdal a moc si to užil. Super taky bylo, že i přes to, že v první části dost postav umřelo, tak se šlo ve stejném počtu i do druhé části, i když se minimálně tušilo, že se zase bude umírat. Jen je škoda, že takovéhle akce jsou až teď a nebývaly kdysi, když jsem měl spoustu chuti a času. Ale už se těším na všechna nová dobrodružství a pokračování, kterých se zůčastním.
Díky i vám, dnes máte můj obdiv za to, že jste to celé vůbec jako hráči vydrželi a hráli nějak na úrovni bez paniky, protože jsem na vás opravdu dost tlačil a chtěl jsem, aby bylo znát, že mají skřeti přípravy na válku atd. Respekt za to, že jste se tam i přes ztráty zažité i předpokládané znovu vydali a přes tu bolavou OOC stránku a obrovský IC odpor (a přišlo mi skoro beznaděj) to dokončili - to mělo velkého ducha, stejně jako některé hrdinské momenty, které i na mě jako DM zapůsobily (přestože skončily všechny vaší smrtí :)
Jinak taková perlička ze zákulisí - poprvé v životě skřetímu velemágovi došla kouzla (Catigern se Skeldem jistě budou vzpomínat)
Jinak taková perlička ze zákulisí - poprvé v životě skřetímu velemágovi došla kouzla (Catigern se Skeldem jistě budou vzpomínat)
Svět nepatřil nikomu, kdo nebyl hráč.
- The_Balrog
- Kontaktovat uživatele:
-
Pavel Urban
Skvělé :-) Poprvé jsem byl na výpravě tak dlouho a na výpravě takových kvalit... Udělali jste mi radost, bál jsem se, že to bude buď: a) trapná bouchačka, nebo b) čistě hvězdičkování … Ale bylo to mnohem lepší než jsem čekal!
Jen hrozná škoda, že jsem nemohl být až do konce... a že jsem tak trošku uprostřed skřetího ležení …
Momentů vypjatých opravdu hodně, hlášek skvělých - vtipných ale i hlubokých padalo hafec..
Fred prožil mnoho zajímavých chvil a bude na to ještě dlouho vzpomínat. Díky.
Díky DM, nedokáži si představit, že mělo takovou trpělivost a nezabilo nás hnedka
A největší díky Nalkovi a Zdechovi (Vanovi a Serbitarovi), kteří tam se mnou čekali u brány "osudu"
…. to bylo skvělé.
Nalkovi patří ještě více díků - jelikož si to opravdu dával...

Jen hrozná škoda, že jsem nemohl být až do konce... a že jsem tak trošku uprostřed skřetího ležení …
Momentů vypjatých opravdu hodně, hlášek skvělých - vtipných ale i hlubokých padalo hafec..
Díky DM, nedokáži si představit, že mělo takovou trpělivost a nezabilo nás hnedka
A největší díky Nalkovi a Zdechovi (Vanovi a Serbitarovi), kteří tam se mnou čekali u brány "osudu"
"Nesouhlasím. To je individuální názor. Mnozí ho s tebou možná sdílí, ale věř, že mnozí ne." - Pavel Urban ©
Rangarog Dragobir - zakladatel Západoříšské obchodní společnosti, kupec, kovář a kovkop ...padl a byl Durminem přijat do Věčných síní
Brambor
Rangarog Dragobir - zakladatel Západoříšské obchodní společnosti, kupec, kovář a kovkop ...padl a byl Durminem přijat do Věčných síní
Brambor
Myslel jsem, že tě zabiju za to hledání svitku. Vybrakoval jsi mi plno věcí z inventáře a z panelů. A to pozor, celkem důležité lektvary! Všech deset! Naštěstí jsem měl ještě menší zásobu v batohu. :DAkruo píše:Skvělé :-) Poprvé jsem byl na výpravě tak dlouho a na výpravě takových kvalit... Udělali jste mi radost, bál jsem se, že to bude buď: a) trapná bouchačka, nebo b) čistě hvězdičkování … Ale bylo to mnohem lepší než jsem čekal!
Jen hrozná škoda, že jsem nemohl být až do konce... a že jsem tak trošku uprostřed skřetího ležení …![]()
Díky DM, nedokáži si představit, že mělo takovou trpělivost a nezabilo nás hnedka![]()
A největší díky Nalkovi a Zdechovi (Vanovi a Serbitarovi), kteří tam se mnou čekali u brány "osudu"![]()
![]()
…. to bylo skvělé.
Jo a poprvé mě zabil Druid! Godnere, asi budeš mít škaredou auru.