Poděkování

Vše co nejde zařadit jinam

Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master

Odpovědět
Paklic

Příspěvek od Paklic »

taky, jen je mi líto, že jsem musel tak brzy ze hry, dlouho jsem se totiž takhle nebavil!
The_Balrog
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od The_Balrog »

Jo a speciáln í poděkování Myrpovi, některé hlášky byly obzvláště vypečené :)
„Jmenuju se Natalie. A dělám si, co chci.“
cybermisa

Příspěvek od cybermisa »

Vsem, ktere jsem behem roku jakkoli nastval a vytocil, se omlouvam. Vim, ze to tu se mnou nemate lehke, ale pracuji na sobe, i kdyz se to nezda :clover: A samozrejme vsem hracum diky za peknou hru! :clover:
zuzuPD
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od zuzuPD »

Díky DM a Catimu, byl to opravdu parádní vejlet :biggrin: a potěšilo mě že sem našel další možnost využití některých kouzel :biggrin:
Hyperaktivní hlavně MUNI.
Aefar

Příspěvek od Aefar »

Taky díky... nečekal jsem, že budu mít chuť a sil... a našel jsem obojí :biggrin:

* Catigern
* Albrecht Prskotřesk
† Bolthorm syn Thrudgelmův
Aefar

Příspěvek od Aefar »

Dnes famózní.. nechce se mi věřit, že jsem to přežil...

* Catigern
* Albrecht Prskotřesk
† Bolthorm syn Thrudgelmův
Nalk
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nalk »

Díky za výpravu ke skřetovi... jako obvykle postavy vyšších šarží nezklamali :megalol: a Naylunovi za … řekl bych celkem velkou trpělivost :smile: a hlavně práci

BTW: absolutně nechápu, placos mi vyjel na +1 :megalol:
"Compared to the "righteous" greed of the rulers, the villains of the world seem much more honorable. When scum rules the world, only more scum is born... You don't even understand that?"
- Eustass Kid (One Piece)

Van, kněz Hrebogův, vyznavač Vyšší cesty
acc.: Nalkanar
Niko
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Niko »

Taky díky za skřety :) špatně to začalo a prozatím špatně skončilo :biggrin: aspoň pro Nica, každopádně jsem zvědav co bude dál :smile: Díky Naylune
Ondrasman

Příspěvek od Ondrasman »

Děkuji všem za skvělou výpravu smrti :) Tolik skřetu jsem snad ještě po hrdomadě neviděl...
Naposledy upravil(a) Ondrasman dne 26. 12. 2010 1.36, celkem upraveno 1 x.
Chard
Wolf
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wolf »

Bylo to epesní! Moc pěkná hra a moc pěkně jsem se bavil! :clover: Díky
Neutral Good Dungeon Master :clover:
zuzuPD
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od zuzuPD »

Doufám že se všem líbilo, do jakých muk sem vaše postavy navezl :biggrin:
Zavzpomínal sem na starou dobrou bitvu o Tvrz, všude spousta mrtvých nepřátel i spojenců a do toho neustále "Pokud si co nejrychleji neodpočineš tak riskuješ smrt vyčerpáním!" :biggrin: A myslím že jsem si našel nové oblíbené kouzlo, teď s ním budu terorizovat každého velkého mrtvého brouka a každý průchod :megalol:

Díky všem účastníkům že přišli a hlavně Naylunovi za to, jak krásně nás to nechal prožít :clover:

EDIT: Jen škoda že v některých momentech sem z toho měl přehlídku diapozitivů :biggrin:
Hyperaktivní hlavně MUNI.
Pipi_CZ
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pipi_CZ »

E ….. wait for it ….. pic!

Díky Panathianovi a všem zúčastněným, bylo to skvělé. Mělo to šťávu a obtížnost byla přesně dle mých představ. Moc povedené, dech beroucí, půlky svírající a jednoduše skvělé.
Paklic

Balista

Příspěvek od Paklic »

Díky všem, kteří se zůčastnili (samozřejmě i DM), bez nich by to nebylo ono, i když na začátek jsem si říkal, že 12 postav je až moc a moje hranice, abych se účastnil výpravy je 6 postav. Nicméně jsem to nevzdal a moc si to užil. Super taky bylo, že i přes to, že v první části dost postav umřelo, tak se šlo ve stejném počtu i do druhé části, i když se minimálně tušilo, že se zase bude umírat. Jen je škoda, že takovéhle akce jsou až teď a nebývaly kdysi, když jsem měl spoustu chuti a času. Ale už se těším na všechna nová dobrodružství a pokračování, kterých se zůčastním.
zdech

Příspěvek od zdech »

Nelze než se znovu hluboce sklonit nad bezbřehou a zcela nadlidskou trpělivostí Naylunovou.
A díky Aris za jednu ohvězdičkovanou hlášku.
Serbitar Draga - Služebník Říše 1124 - 1199
Torwald Seveřan - cestu hledající
Naylun

Příspěvek od Naylun »

Díky i vám, dnes máte můj obdiv za to, že jste to celé vůbec jako hráči vydrželi a hráli nějak na úrovni bez paniky, protože jsem na vás opravdu dost tlačil a chtěl jsem, aby bylo znát, že mají skřeti přípravy na válku atd. Respekt za to, že jste se tam i přes ztráty zažité i předpokládané znovu vydali a přes tu bolavou OOC stránku a obrovský IC odpor (a přišlo mi skoro beznaděj) to dokončili - to mělo velkého ducha, stejně jako některé hrdinské momenty, které i na mě jako DM zapůsobily (přestože skončily všechny vaší smrtí :)

Jinak taková perlička ze zákulisí - poprvé v životě skřetímu velemágovi došla kouzla (Catigern se Skeldem jistě budou vzpomínat) :smile:
Svět nepatřil nikomu, kdo nebyl hráč.
The_Balrog
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od The_Balrog »

Taky moc díky za ty útrapy, kterými jsme si museli projít a za všechny vypečenosti, které na nás byly nachystané. Ani jsme se moc nemuseli snažit zavařit si sami :)

A co ta výprava znamenala pro Alky.… hmmm, tak to jsem opravdu zvědavý :)
„Jmenuju se Natalie. A dělám si, co chci.“
Pavel Urban

Příspěvek od Pavel Urban »

Pěkné to bylo, bolestivé, ale pěkné. :yes:
Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují.
The cup is full.
Akruo

Příspěvek od Akruo »

Skvělé :-) Poprvé jsem byl na výpravě tak dlouho a na výpravě takových kvalit... Udělali jste mi radost, bál jsem se, že to bude buď: a) trapná bouchačka, nebo b) čistě hvězdičkování … Ale bylo to mnohem lepší než jsem čekal!
Jen hrozná škoda, že jsem nemohl být až do konce... a že jsem tak trošku uprostřed skřetího ležení … :no:

Momentů vypjatých opravdu hodně, hlášek skvělých - vtipných ale i hlubokých padalo hafec..

Fred prožil mnoho zajímavých chvil a bude na to ještě dlouho vzpomínat. Díky.

Díky DM, nedokáži si představit, že mělo takovou trpělivost a nezabilo nás hnedka :biggrin:

A největší díky Nalkovi a Zdechovi (Vanovi a Serbitarovi), kteří tam se mnou čekali u brány "osudu" :megalol: :megalol: :megalol: …. to bylo skvělé.

Nalkovi patří ještě více díků - jelikož si to opravdu dával...

:bigwink:
"Nesouhlasím. To je individuální názor. Mnozí ho s tebou možná sdílí, ale věř, že mnozí ne." - Pavel Urban ©
Rangarog Dragobir - zakladatel Západoříšské obchodní společnosti, kupec, kovář a kovkop ...padl a byl Durminem přijat do Věčných síní
Brambor
Pipi_CZ
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pipi_CZ »

Akruo píše:Skvělé :-) Poprvé jsem byl na výpravě tak dlouho a na výpravě takových kvalit... Udělali jste mi radost, bál jsem se, že to bude buď: a) trapná bouchačka, nebo b) čistě hvězdičkování … Ale bylo to mnohem lepší než jsem čekal!
Jen hrozná škoda, že jsem nemohl být až do konce... a že jsem tak trošku uprostřed skřetího ležení … :no:

Momentů vypjatých opravdu hodně, hlášek skvělých - vtipných ale i hlubokých padalo hafec..

Fred prožil mnoho zajímavých chvil a bude na to ještě dlouho vzpomínat. Díky.

Díky DM, nedokáži si představit, že mělo takovou trpělivost a nezabilo nás hnedka :biggrin:

A největší díky Nalkovi a Zdechovi (Vanovi a Serbitarovi), kteří tam se mnou čekali u brány "osudu" :megalol: :megalol: :megalol: …. to bylo skvělé.

Nalkovi patří ještě více díků - jelikož si to opravdu dával...

:bigwink:
Myslel jsem, že tě zabiju za to hledání svitku. Vybrakoval jsi mi plno věcí z inventáře a z panelů. A to pozor, celkem důležité lektvary! Všech deset! Naštěstí jsem měl ještě menší zásobu v batohu. :D
Jo a poprvé mě zabil Druid! Godnere, asi budeš mít škaredou auru.
Wolf
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wolf »

Pipi_CZ píše: Jo a poprvé mě zabil Druid! Godnere, asi budeš mít škaredou auru.
A nebude a nebude! :bleh: :bleh:
On nedal poslední ránu :biggrin: :clover:
A v podstatě ani za to nemůže... ale nebudem tu vynášet IC inforamce raději *podívá se nejistě na Nayluna*
Neutral Good Dungeon Master :clover:
Odpovědět