Poděkování

Vše co nejde zařadit jinam

Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master

Odpovědět
Pipi_CZ
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pipi_CZ »

Zek píše:
Pipi_CZ píše:
Zek píše: Já už vubec nevím jak to bylo, ale vím, že se mě pokusil zabít nějakým děsivým kouzlem a já naštěstí uspěl a tak rychle Alfrin utíkala pro své věci načeš si všimla, že tam jsou ostatní :biggrin:
Potvora, na šatičky myslí a o svoje spolubojovníky zakopává po cestě. :D
Ne, nezkopla. To by si mohla rozthnout právě ty šaty, nebo při pádu poničit nehty atp... znáš to.
*plácne se do čela* To je celá Alfrin. Takže si dá pozor, aby nezakopla a přeskočí je :D
zuzuPD
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od zuzuPD »

Pipi_CZ píše:Přiznám se, že mě to také naštvalo a nedivím se Nalkovi. Pokud se řekne "Ústup!" a hned na to "Rychle!", tak o asi něco znamená, protože dle mého. Kdybyste tam jen nestáli a nepošťuchovali se, tam normálně utečete, ze Serbitara by nebyla socha (která mě tedy v osadě dost pobavila :D ) a hlavně vy ostatní byste nehebli.
No pokud jde o tu smrt u mága, která přišla dvě minuty po tom co Van Skelda oživil, tak tam skutečně nemám tušení co se dělo, hned jsem se pokusil oživit mrtvého trpaslíka, kouzlo se nepovedlo, pak sem se ohradil že ho neunesu (díky té smrti jsem byl bez kouzel a nakonec blbě se sebere když je stále ve svém těle) a pak jsem... umřel. (jinak teda souhlasím s váma, protože Aefar může potvrdit že z té nastálé situace jsem taky nebyl nadšenej - aspoň sme spolu probrali jestli si v ten moment dáme nebo nedáme permky u trpaslíků, nakonec se zdá, že jejich čas příjde příště, ale dle mého se blíží :biggrin: :bigwink:).

Ještě sem chtěl poděkovat trpaslíkům a Alfovi ze tu výměnu názorů (a vůbec s trpaslíky to byla furt nějaká výměna názorů :biggrin:).
Hyperaktivní hlavně MUNI.
magnumik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od magnumik »

zuzuPD: :biggrin: no... však to znáš, ne? :biggrin: nenahráls toho s náma málo :bleh:
Wolf
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wolf »

A já tak doufal, že z toho křoví kolem nás vyskočí týpek s motorovou pilou! :biggrin:
Parádní, díky všem :smile:
Neutral Good Dungeon Master :clover:
Aefar

Příspěvek od Aefar »

Já taky díky... tohle bylo zase něco jiného... a pěkně temné, teda...

* Catigern
* Albrecht Prskotřesk
† Bolthorm syn Thrudgelmův
cybermisa

Příspěvek od cybermisa »

Diky dneska vsem za hru - atmosfera, ze by se dala krajet :biggrin: Po dlouhe dobe jsem si uzil hru i z pozice hrace. :yes:
Niko
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Niko »

Díky Deadovi za pokec u sváči :biggrin: sice jsem chtěl odlognout už dávno před tím, ale vyplatilo se :smile:
Winonne
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Winonne »

To zas někdy půjdu do hry jen na chvíli okouknout situaci :D
Ale díky, bylo to super a že jsme utvořili takový druidý dav, to byla paráda :)
Pavel Urban

Příspěvek od Pavel Urban »

Pěkné... a překvapivé. :smile:
Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují.
The cup is full.
Aefar

Příspěvek od Aefar »

Díky za pěknou zákopovou třídenní bitvu...

Byla to skutečně taková ta správná dřina a čekání, kterou obnáší zdánlivě jednoduchý rozkaz držet linii, věc náročná nejen fyzicky, ale také psychicky.

No... a závěrem jsem si odnesl ponaučení... nesnaž se zadržet prchajícího šamana poté co odstavil dva důvěryhodné spolubojovníky, než přijda posila, protože posily chodí vždy pozdě.

* Catigern
* Albrecht Prskotřesk
† Bolthorm syn Thrudgelmův
Jon
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jon »

Díky. Člověk se logne po nějakém čase a nestačí zírat, jak se věci změnily.

(A bylo mi líto Hangára).
Kraki Skengdrang
magnumik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od magnumik »

Mě bylo taky líto Hangára :biggrin: ale mám nový rekord... ztratit za pár hodin hraní dvěma úmrtími úroveň... pracně si ty zkušenosti vystát znovu ještě v ten samý den... a pak... opět ztratit úroveň :smile: no jo... dneska je to hold 3:0 pro šamana, 1:0 pro mithallirské rytíře na koních :biggrin: a 0:0 v boji Balor vs. Hangár, který si jako jediný dneska Hangár pamatuje :smile:

Mě bylo spíš líto Catigerna, když sem mu spěchal na pomoc a dorážel ho tam ten ďas... nezvládl sem správně zareagovat :ermm:

No, asi si zase dlouho nezahraju :smile: takže zaplať pánbůh za tu včerejší skřetobitvu :)

Díky všem... i když jediný komu by měl patřit dík ze dneška nejvíc byl Žok :megalol: ten opravdu pobavil, díky za něj :shades: :good:

:hi:
zuzuPD
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od zuzuPD »

Tedy pěkně mě dožrala kostka, ona si dělal fakt co se ji chtělo... Když sem něco potřeboval, tak ne a ne padnout číslo lepší jak 4...

No byl to nářez, škoda že nevím co se půlku bitvy dělo, protože na tom místě, z kterého měli Cati se Skeldem úžasnej přehled, nebylo slyšet DM ** :megalol:

A vůbec nevím co je nesportovní na dobře mířeném šípu do boku v souboji, mluvil jen o magii, neříkal že do toho nesmíme zasahovat :biggrin: (mimochodem špičkově provedená vražda :bigwink:)
Hyperaktivní hlavně MUNI.
Mourisson1
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mourisson1 »

Taky moc díky za atmosféru.. byla nádherna :smile: válka super :smile: hangára mi bylo líto :-( ještě holt nezvládám oživovat :no: A rozhovor s alkanar byl taky dobrej :D proste dnesni noc bezva .. diky moc vsem :bigwink:
A vůbec nevím co je nesportovní na dobře mířeném šípu do boku v souboji, mluvil jen o magii, neříkal že do toho nesmíme zasahovat (mimochodem špičkově provedená vražda )
Mně dostalo že tam pak přiběhl ten půlork vzal z něj zbroj a zase zdrhnul :glare: [/quote]
Naposledy upravil(a) Mourisson1 dne 31. 12. 2010 2.25, celkem upraveno 1 x.
Lothias Cys'variana

"...býval tady hráčem, ale spáchal ten největši hřích, creepil proti zkorumpovaným spoluhráčům. Snažili se ho zabanovat. Misto toho mu nedali staršího sráče, kterého tak chtěl. Obviněn z metagamu nyní creepi na Equilibrii. Creeper, který loví creepery. Potížista. Mourisson..." - Woxa 22. 10. 2015
cybermisa

Příspěvek od cybermisa »

Jon píše:(A bylo mi líto Hangára).
Mne bylo dneska taky lito Hangara - kouknu mrtvola, kouknu bliz a zase je to Hangar. :biggrin:
Mourisson1
Kontaktovat uživatele:

Taky moc díky za atmosféru.. byla nádherna :smile: válka super :smile: hangára mi bylo líto :-( ještě holt nezvládám oživovat :no: A rozhovor s alkanar byl taky dobrej :D proste dnesni noc bezva .. diky moc vsem :bigwink:
A vůbec nevím co je nesportovní na dobře mířeném šípu do boku v souboji, mluvil jen o magii, neříkal že do toho nesmíme zasahovat (mimochodem špičkově provedená vražda )
Mně dostalo že tam pak přiběhl ten půlork vzal z něj zbroj a zase zdrhnul :glare:
Lothias Cys'variana

"...býval tady hráčem, ale spáchal ten největši hřích, creepil proti zkorumpovaným spoluhráčům. Snažili se ho zabanovat. Misto toho mu nedali staršího sráče, kterého tak chtěl. Obviněn z metagamu nyní creepi na Equilibrii. Creeper, který loví creepery. Potížista. Mourisson..." - Woxa 22. 10. 2015
magnumik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od magnumik »

Mourisson: Není to o oživování :) to tě mrzet nemusí... je to o mém uvědomění si opět některých věcí :smile:

CM: No dneska byl evidentně můj den :) 4x, to se mi opravdu ještě nepovedlo...
Mourisson1
Kontaktovat uživatele:

Akorát chudák Chrian z toho má teď depku :P
Lothias Cys'variana

magnumik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od magnumik »

Ať má :bleh: ani virtuální život není peříčko :biggrin:
The_Balrog
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od The_Balrog »

Masakr!
„Jmenuju se Natalie. A dělám si, co chci.“
Odpovědět