*plácne se do čela* To je celá Alfrin. Takže si dá pozor, aby nezakopla a přeskočí je :DZek píše:Ne, nezkopla. To by si mohla rozthnout právě ty šaty, nebo při pádu poničit nehty atp... znáš to.Pipi_CZ píše:Potvora, na šatičky myslí a o svoje spolubojovníky zakopává po cestě. :DZek píše: Já už vubec nevím jak to bylo, ale vím, že se mě pokusil zabít nějakým děsivým kouzlem a já naštěstí uspěl a tak rychle Alfrin utíkala pro své věci načeš si všimla, že tam jsou ostatní
Poděkování
Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master
No pokud jde o tu smrt u mága, která přišla dvě minuty po tom co Van Skelda oživil, tak tam skutečně nemám tušení co se dělo, hned jsem se pokusil oživit mrtvého trpaslíka, kouzlo se nepovedlo, pak sem se ohradil že ho neunesu (díky té smrti jsem byl bez kouzel a nakonec blbě se sebere když je stále ve svém těle) a pak jsem... umřel. (jinak teda souhlasím s váma, protože Aefar může potvrdit že z té nastálé situace jsem taky nebyl nadšenej - aspoň sme spolu probrali jestli si v ten moment dáme nebo nedáme permky u trpaslíků, nakonec se zdá, že jejich čas příjde příště, ale dle mého se blížíPipi_CZ píše:Přiznám se, že mě to také naštvalo a nedivím se Nalkovi. Pokud se řekne "Ústup!" a hned na to "Rychle!", tak o asi něco znamená, protože dle mého. Kdybyste tam jen nestáli a nepošťuchovali se, tam normálně utečete, ze Serbitara by nebyla socha (která mě tedy v osadě dost pobavila :D ) a hlavně vy ostatní byste nehebli.

Ještě sem chtěl poděkovat trpaslíkům a Alfovi ze tu výměnu názorů (a vůbec s trpaslíky to byla furt nějaká výměna názorů

Hyperaktivní hlavně MUNI.
-
Díky za pěknou zákopovou třídenní bitvu...
Byla to skutečně taková ta správná dřina a čekání, kterou obnáší zdánlivě jednoduchý rozkaz držet linii, věc náročná nejen fyzicky, ale také psychicky.
No... a závěrem jsem si odnesl ponaučení... nesnaž se zadržet prchajícího šamana poté co odstavil dva důvěryhodné spolubojovníky, než přijda posila, protože posily chodí vždy pozdě.
Byla to skutečně taková ta správná dřina a čekání, kterou obnáší zdánlivě jednoduchý rozkaz držet linii, věc náročná nejen fyzicky, ale také psychicky.
No... a závěrem jsem si odnesl ponaučení... nesnaž se zadržet prchajícího šamana poté co odstavil dva důvěryhodné spolubojovníky, než přijda posila, protože posily chodí vždy pozdě.
* Catigern
* Albrecht Prskotřesk
† Bolthorm syn Thrudgelmův
-
- Kontaktovat uživatele:
Mě bylo taky líto Hangára
ale mám nový rekord... ztratit za pár hodin hraní dvěma úmrtími úroveň... pracně si ty zkušenosti vystát znovu ještě v ten samý den... a pak... opět ztratit úroveň
no jo... dneska je to hold 3:0 pro šamana, 1:0 pro mithallirské rytíře na koních
a 0:0 v boji Balor vs. Hangár, který si jako jediný dneska Hangár pamatuje
Mě bylo spíš líto Catigerna, když sem mu spěchal na pomoc a dorážel ho tam ten ďas... nezvládl sem správně zareagovat
No, asi si zase dlouho nezahraju
takže zaplať pánbůh za tu včerejší skřetobitvu :)
Díky všem... i když jediný komu by měl patřit dík ze dneška nejvíc byl Žok
ten opravdu pobavil, díky za něj

Mě bylo spíš líto Catigerna, když sem mu spěchal na pomoc a dorážel ho tam ten ďas... nezvládl sem správně zareagovat

No, asi si zase dlouho nezahraju

Díky všem... i když jediný komu by měl patřit dík ze dneška nejvíc byl Žok

Tedy pěkně mě dožrala kostka, ona si dělal fakt co se ji chtělo... Když sem něco potřeboval, tak ne a ne padnout číslo lepší jak 4...
No byl to nářez, škoda že nevím co se půlku bitvy dělo, protože na tom místě, z kterého měli Cati se Skeldem úžasnej přehled, nebylo slyšet DM **
A vůbec nevím co je nesportovní na dobře mířeném šípu do boku v souboji, mluvil jen o magii, neříkal že do toho nesmíme zasahovat
(mimochodem špičkově provedená vražda
)
No byl to nářez, škoda že nevím co se půlku bitvy dělo, protože na tom místě, z kterého měli Cati se Skeldem úžasnej přehled, nebylo slyšet DM **

A vůbec nevím co je nesportovní na dobře mířeném šípu do boku v souboji, mluvil jen o magii, neříkal že do toho nesmíme zasahovat

Hyperaktivní hlavně MUNI.
- Mourisson1
- Kontaktovat uživatele:
Taky moc díky za atmosféru.. byla nádherna
válka super
hangára mi bylo líto :-( ještě holt nezvládám oživovat
A rozhovor s alkanar byl taky dobrej :D proste dnesni noc bezva .. diky moc vsem
[/quote]

Mně dostalo že tam pak přiběhl ten půlork vzal z něj zbroj a zase zdrhnulA vůbec nevím co je nesportovní na dobře mířeném šípu do boku v souboji, mluvil jen o magii, neříkal že do toho nesmíme zasahovat (mimochodem špičkově provedená vražda )

Naposledy upravil(a) Mourisson1 dne 31. 12. 2010 2.25, celkem upraveno 1 x.
Lothias Cys'variana
"...býval tady hráčem, ale spáchal ten největši hřích, creepil proti zkorumpovaným spoluhráčům. Snažili se ho zabanovat. Misto toho mu nedali staršího sráče, kterého tak chtěl. Obviněn z metagamu nyní creepi na Equilibrii. Creeper, který loví creepery. Potížista. Mourisson..." - Woxa 22. 10. 2015
"...býval tady hráčem, ale spáchal ten největši hřích, creepil proti zkorumpovaným spoluhráčům. Snažili se ho zabanovat. Misto toho mu nedali staršího sráče, kterého tak chtěl. Obviněn z metagamu nyní creepi na Equilibrii. Creeper, který loví creepery. Potížista. Mourisson..." - Woxa 22. 10. 2015
- Mourisson1
- Kontaktovat uživatele:
Taky moc díky za atmosféru.. byla nádherna
válka super
hangára mi bylo líto :-( ještě holt nezvládám oživovat
A rozhovor s alkanar byl taky dobrej :D proste dnesni noc bezva .. diky moc vsem

Mně dostalo že tam pak přiběhl ten půlork vzal z něj zbroj a zase zdrhnulA vůbec nevím co je nesportovní na dobře mířeném šípu do boku v souboji, mluvil jen o magii, neříkal že do toho nesmíme zasahovat (mimochodem špičkově provedená vražda )

Lothias Cys'variana
- Mourisson1
- Kontaktovat uživatele:
Akorát chudák Chrian z toho má teď depku :P
Lothias Cys'variana
- The_Balrog
- Kontaktovat uživatele: