Woxovi, alias Lutzovi (a spol.) za skvělé historky z natáčení ;) A dodatečně za včerejší výlet a společnost (Esther tvrdí, že mám napsat "vzrůšo"… a prý to sem nemám psát :-p ). Bylo nám ctí a určitě zas bude.
Taaak... pardon, musím to napsat ještě jednou... Včera to byla jedna z nejpernějších hodin, co jsem na Eq zatím prožil :) A následující rozhovor měl skvělou atmosféru a úplně jsem cítil tu tíži a úzkost a prach a zoufalost a pocit zmaru a Alky taky a do toho se ji přimíchaly všemožné vzpomínky...
No wau! :)
A stejně mu pořád nerozumím, ale to neva, plán už s Alky máme ]:)
Děkuji Pánům za hezký večer.
A doufám že se příště ještě ve větším počtu.
Dale děkujiu za hezký večečer o den dřive.
90% elfů jsou rasisté.
Zbraň není předmět ale stav mysli válečníka.
Term jediný elfí čaroděj v plné plátové zbroji.
Istar blia vesela bardka
Adria rudokabatnice
Chtěl bych poděkovat všem co mi ve hře pomáhají, poradí , ukážou a tak vůbec a velké díky postavě Williemovi za pomoc do začátku. A všem se kterými jsem hrál, i postavě bledého elfa (omlouvám se zapoměl jsem jméno) přezto že mě jako hráče hodně vyděsil.
Ursus píše:Chtěl bych poděkovat všem co mi ve hře pomáhají, poradí , ukážou a tak vůbec a velké díky postavě Williemovi za pomoc do začátku. A všem se kterými jsem hrál, i postavě bledého elfa (omlouvám se zapoměl jsem jméno) přezto že mě jako hráče hodně vyděsil.
Jo, to mi připomíná
Křídlatka *hod na vnímání XY*
Lucerničník *hod na vnímání ZW*
Střelec *hod na vnímání YX*
Střelec "Hele žralok"
*o kousek dál elf bojuje s rozbouřeným mořem*
Jo, to mi připomíná
Křídlatka *hod na vnímání XY*
Lucerničník *hod na vnímání ZW*
Střelec *hod na vnímání YX*
Střelec "Hele žralok"
*o kousek dál elf bojuje s rozbouřeným mořem*
Za´cho Detyr - Oběšen a upálen(21.Vodomrzen 1133 7:16)Zotročit a ničit!
Evana Ver Letha - Uvařena(25.Brzomráz 1146)
Drathir'Cryso Olath - Uzavřen v železné panně(26. Brzomráz 1152)
Aw´rixel Jednooký- Rozřezán (17. Obrozen 1154)
Victor Shawer - Odsouzen k utrpení (3. Vinobran 1161) https://www.youtube.com/watch?v=jPU63WAnrSE
Je tažké byť debilom, pretože konkurencia je veliká.