Poděkování
Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master
- The_Balrog
- Kontaktovat uživatele:
- Mourisson1
- Kontaktovat uživatele:
Já díky za to že tentokrát se to obešlo bez ztráty jakékoliv končetinyzuzuPD píše:Esmeralda děkuje za tu novou super hůl, s vlastním vortexem a super bodákem na konci

Lothias Cys'variana
"...býval tady hráčem, ale spáchal ten největši hřích, creepil proti zkorumpovaným spoluhráčům. Snažili se ho zabanovat. Misto toho mu nedali staršího sráče, kterého tak chtěl. Obviněn z metagamu nyní creepi na Equilibrii. Creeper, který loví creepery. Potížista. Mourisson..." - Woxa 22. 10. 2015
"...býval tady hráčem, ale spáchal ten největši hřích, creepil proti zkorumpovaným spoluhráčům. Snažili se ho zabanovat. Misto toho mu nedali staršího sráče, kterého tak chtěl. Obviněn z metagamu nyní creepi na Equilibrii. Creeper, který loví creepery. Potížista. Mourisson..." - Woxa 22. 10. 2015
- The_Balrog
- Kontaktovat uživatele:
Moc díky všem co se mnou poslední dobou hrají. Díky za vypjaté situace, díky za nádherné chvilky, za klid, za vše!
Díky Zuzuovi .. tvoje Polednice je vážně děsivá a jsi vážně dobré DSko!
A celkově prostě DÍK!
Díky Zuzuovi .. tvoje Polednice je vážně děsivá a jsi vážně dobré DSko!
A celkově prostě DÍK!
"Nesouhlasím. To je individuální názor. Mnozí ho s tebou možná sdílí, ale věř, že mnozí ne." - Pavel Urban ©
Rangarog Dragobir - zakladatel Západoříšské obchodní společnosti, kupec, kovář a kovkop ...padl a byl Durminem přijat do Věčných síní
Brambor
Rangarog Dragobir - zakladatel Západoříšské obchodní společnosti, kupec, kovář a kovkop ...padl a byl Durminem přijat do Věčných síní
Brambor
Tyvíškdo, díky! Jen škoda za ty lagy.. perfektní!
"Nesouhlasím. To je individuální názor. Mnozí ho s tebou možná sdílí, ale věř, že mnozí ne." - Pavel Urban ©
Brambor
Brambor
-
- Kontaktovat uživatele:
- The_Balrog
- Kontaktovat uživatele:
- Mourisson1
- Kontaktovat uživatele:
Občas mně udivuje s jakou přesností dokáže Polednice plnit Chirovy noční můry
Ale jo, bylo to fajn a zajímavé, a i jsem rád že to dopadlo jak to dopadlo
A díky všem kdo se mnou na tu záchranu šli

Ale jo, bylo to fajn a zajímavé, a i jsem rád že to dopadlo jak to dopadlo

A díky všem kdo se mnou na tu záchranu šli

Lothias Cys'variana
- The_Balrog
- Kontaktovat uživatele:
Protože Polednice je Chirova noční můraMourisson1 píše:Občas mně udivuje s jakou přesností dokáže Polednice plnit Chirovy noční můry![]()
![]()

Bez umírání by to nešlo, soudě podle těch několika desítek banditů, bez umírání PC by zas to nebylo tak drsné (jako né že bych se je snažil zabít, ale to riziko tam je).
Navíc kdyby se Chir nepokoušel otevřít vyvolaného démona místo dveří, myslím, že by přežil. A když už jste krasavici zachránili před veselým osudem, myslel sem, že ji v tomhle složení party v pohodě doručíte domu a věnoval se něčemu jinému o mnoho lokací dál. Když sem zjistil, že je mrtvá a šel se tam podívat, odehrál jsem to jako klasický pokus o záchranu umírajícího, kde prostě ty hody nepadly (jen tak oživovat nebudu, navíc si dokážu představit ty pomluvy že Alkaran nadržuju

Hyperaktivní hlavně MUNI.
- Mourisson1
- Kontaktovat uživatele:
A jak to dopadlo celkově?ty dva (Chira a Alky) nikdo nikam neodnesl,nezachránil a slehla se po nich zem. koukám že pohádky od Polednice nemají šťastné koncezuzuPD píše:Protože Polednice je Chirova noční můraMourisson1 píše:Občas mně udivuje s jakou přesností dokáže Polednice plnit Chirovy noční můry![]()
![]()
![]()

Lothias Cys'variana
Sakra... mlcte uz, vazne me stvete!
Ja vas s Caledem zahledl, jak se nalodujete a vahal jsem, jestli vas nejit sledovat a nebo se i otevrene nenabidnout, ze pujdu jako nezavisly pozorovatel OSN, ktery o vasi hrdinske smrti napise nejakou zpravu :)
Nicmene bylo uz pozde, nemel jsem tam moc chut a navic sem to diky podivnemu slozeni bandy odsoudil jen jako nejakou klasickou creepovaci vypravu.
Priste se za vami potahnu jako smrad a nezbavite se me :)
Ja vas s Caledem zahledl, jak se nalodujete a vahal jsem, jestli vas nejit sledovat a nebo se i otevrene nenabidnout, ze pujdu jako nezavisly pozorovatel OSN, ktery o vasi hrdinske smrti napise nejakou zpravu :)
Nicmene bylo uz pozde, nemel jsem tam moc chut a navic sem to diky podivnemu slozeni bandy odsoudil jen jako nejakou klasickou creepovaci vypravu.
Priste se za vami potahnu jako smrad a nezbavite se me :)
Aktivní: Febrilia Jr'eile, pořezaná kráska
Srdcovka: Caled Nailo, elfský bard a strážný z Amfiberai
Občasní: Grik, Lainathiel Nesseldë, Siriand Tir'ein, Jednoručka Cyrus, Neotesanec Lutz
Bonus: Knihovna v Amfiberai
Srdcovka: Caled Nailo, elfský bard a strážný z Amfiberai
Občasní: Grik, Lainathiel Nesseldë, Siriand Tir'ein, Jednoručka Cyrus, Neotesanec Lutz
Bonus: Knihovna v Amfiberai