Poděkování
Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master
Moc díky Bertě!!!!! :-D Xondiku bylo to úplně perfektní, ta scéna v hospodě.…
škoda, že jsem si to zapomněl zálohovat, ale tenhle zážitek si zapamatuji i tak... Díky
škoda, že jsem si to zapomněl zálohovat, ale tenhle zážitek si zapamatuji i tak... Díky
"Nesouhlasím. To je individuální názor. Mnozí ho s tebou možná sdílí, ale věř, že mnozí ne." - Pavel Urban ©
Rangarog Dragobir - zakladatel Západoříšské obchodní společnosti, kupec, kovář a kovkop ...padl a byl Durminem přijat do Věčných síní
Brambor
Rangarog Dragobir - zakladatel Západoříšské obchodní společnosti, kupec, kovář a kovkop ...padl a byl Durminem přijat do Věčných síní
Brambor
Díky publiku od Kormidla, po delší době bylo pro koho hrát.
A pak taky Polednici za pokec a že se mi "sledovačka" do Amfi vyplatila :)
A pak taky Polednici za pokec a že se mi "sledovačka" do Amfi vyplatila :)
Aktivní: Febrilia Jr'eile, pořezaná kráska
Srdcovka: Caled Nailo, elfský bard a strážný z Amfiberai
Občasní: Grik, Lainathiel Nesseldë, Siriand Tir'ein, Jednoručka Cyrus, Neotesanec Lutz
Bonus: Knihovna v Amfiberai
Občasní: Grik, Lainathiel Nesseldë, Siriand Tir'ein, Jednoručka Cyrus, Neotesanec Lutz
-
- Kontaktovat uživatele:
Díky hostům od Kormidla, kteří nám udělali večer zajímavým...
Díky za dnešní Kormidlo, hlavně pak za to ranní s...etkaní (a to druhý taky)
- Mourisson1
- Kontaktovat uživatele:
Díky moc Aefarovi.Musím přiznat že jsem zezačátku počítal s tím že jdu najistou smrt.A výsledek byl...ohromující 

Lothias Cys'variana
"...býval tady hráčem, ale spáchal ten největši hřích, creepil proti zkorumpovaným spoluhráčům. Snažili se ho zabanovat. Misto toho mu nedali staršího sráče, kterého tak chtěl. Obviněn z metagamu nyní creepi na Equilibrii. Creeper, který loví creepery. Potížista. Mourisson..." - Woxa 22. 10. 2015
"...býval tady hráčem, ale spáchal ten největši hřích, creepil proti zkorumpovaným spoluhráčům. Snažili se ho zabanovat. Misto toho mu nedali staršího sráče, kterého tak chtěl. Obviněn z metagamu nyní creepi na Equilibrii. Creeper, který loví creepery. Potížista. Mourisson..." - Woxa 22. 10. 2015
Díky všem, kteří nám tvořili zajímavé publikum (případně nám publikum také nějak bavili). Zkrátka všem, díky kterým Kormidlo žilo.
Sice jsem občas nestíhal chat, ale je to fajn, když nehrajeme jen pro "mrtvá" npc.
Sice jsem občas nestíhal chat, ale je to fajn, když nehrajeme jen pro "mrtvá" npc.
-
Děkuji za dnešní obranu Tirianu, bitevní mág to fakt rozjel 

Ulrich Velton - alalala lulala alalala
Felix Velton – táta mi jednou vyprávěl...
Krakenobijec Honza Velton – Smutek poraženým!
Edgar - R.I.P.*koukne na Františku* tej fajná robka!
Františka – Už je pozdě *usměje se na tebe*
Tirion Lyrek R.I.P. – Solar mě ochrání!
Felix Velton – táta mi jednou vyprávěl...
Krakenobijec Honza Velton – Smutek poraženým!
Edgar - R.I.P.*koukne na Františku* tej fajná robka!
Františka – Už je pozdě *usměje se na tebe*
Tirion Lyrek R.I.P. – Solar mě ochrání!