tak se to nějak blíží...ehm..chyběl bych někomu, kdybych přijal volání lidu a šel do služby?
Milujte se a množte se..zabijte je pak všechny, Bůh už si je nahoře přebere! Přiznání je polehčující okolnost, ale jistý trest - od léta páně 1992 MERLIN Mrtvý manga avatar, dobrý manga avatar!
Akira píše:tak se to nějak blíží...ehm..chyběl bych někomu, kdybych přijal volání lidu a šel do služby?
neprovokuj už se moc těšim že konečně popijem a pokecáme. Komu jinému bych si měl na všechno postěžovat, vylejt si srdíčko, pomluvit Brejn a tak celkově
Kde čert nic nezmůže, tam nastčí krávu … nebo dvě kozy.
Ajku, my budeme mít batohy odvážený z Prahy autem. takže toto mě a sousedku netrápí
Akiráku ty ptáku nevymejšlej žádný takovýdle blbosti, komu by si moh velvislanec postěžova, vylejt srdíčko, popít pokecat, pomluvit Brejn a tak hm??
Tak jo, nakonec dojede i moje maličkost, pod příslibem několika volných hodin denně na učení (úterý po tom mám zápočet). Jestli nebudou, slízne to braenn! Nebo někdo jinej, koho mam šanci přeprat:D
O stránku zpátky se psalo o volném místě z Prahy, tam i zpět. Čí přesně to je? Na benzín/naftu samozřejmě přihodím. Pro operativnější domluvu icq -> 211 890 928.
Vyložený pivař nejsem, takže na soudek se neskládám. Jídlo nějaké dovezu, tvrdý samo taky.
EDIT: Aha, stačilo se podívat na první stranu:). Takže jestli by to šlo, tam bych jel z Prahy s Panathianem a zpět tedy s kohenem.
Alfray píše: Takže jestli by to šlo, tam bych jel z Prahy s Panathianem a zpět tedy s kohenem.
Jasně...
A jen malý dodatek k těm co jedou se mnou z Prahy... Měl jsem tady takový dotaz ohledně toho zda by se mohlo někam zajet ke krámu, či na nákup... no.. jelikož nemám moc dobré zkušenosti z min. ročníku (kde se jen na slézání lidí čekalo hodinu a pak další skoro byl nákup...), raději bych se tomu vyhnul... pivo stejně netáhne nikdo a ty dvě flašky tvrdého každý s houskami unese... nebo ne..? myslím, že postačí to, že budeme na cestě sem tam zastavovat…na kuřáckou pauzu…
Naposledy upravil(a) kohen dne 20. 10. 2009 14.28, celkem upraveno 2 x.
vy si to představujete jako Hurvajs válku Zkusím s tím něco udělat. No aspoň bude má návtšva překvapením a lotérií :)
Milujte se a množte se..zabijte je pak všechny, Bůh už si je nahoře přebere! Přiznání je polehčující okolnost, ale jistý trest - od léta páně 1992 MERLIN Mrtvý manga avatar, dobrý manga avatar!