The_Balrog píše:Jéje, vidíte, já zapomněl Wolfovi pochválit to vězní, protože jsem ho zahlédl zrovna když jsem byl na odchodu! :)
Chudinky myšky, zavírají je do vězení a navíc to vypadá na hladomornu - zo toho kostlivečka se fakt nenapapají Q_Q
Hmpf.. oni už ho spapali.
EDIT: Dostal jsem spolu s nejmenovaným hráčem další nápad o vězení na ostrově, ale nebyl mi dovolen jednou slečnou, protože by byl moc.. ehm.. nemravný. Ale za to si myslím, že realistický :D
Teda, když jsem tam naposledy seděla já, tak ještě chudák byl ve stavu hniloby... čas plyne, nebo je to sousední cela? Tak či tak, povedené, úplně to vrací vzpomínky!
Braenn píše:Teda, když jsem tam naposledy seděla já, tak ještě chudák byl ve stavu hniloby... čas plyne, nebo je to sousední cela? Tak či tak, povedené, úplně to vrací vzpomínky!
Děkuju. No jak chceš hele. Muže to být sousední cela. Mužeš to být klidně i ty, kdyby ses odtamtud nedostala. Nebo tvého spolubydlícího bleskurychle ohlodali myši a krysy.
Jelikož by Wolf zase něco rád maloval (:D), dostal jsme za úkol to zde opět oživit a případně přilákat nové duše.
Takže - vyhlašuju další kolo sbírání nápadů, co se bude kreslit, ze kterých pak nedemokraticky vyber(u)eme téma (místo na eq), které budeme kreslit a malovat.
Účastnit se může kdokoliv. A to jak nadnášení témat, tak (a to především!) malování.
pro lenost diváků doporučuju zrekapitulovat už proběhlé návrhy
"Compared to the "righteous" greed of the rulers, the villains of the world seem much more honorable. When scum rules the world, only more scum is born... You don't even understand that?"
- Eustass Kid (One Piece)
Van, kněz Hrebogův, vyznavač Vyšší cesty acc.:Nalkanar
Promazávám PC a našel jsem nedodělanou skicu exteriéru nevěstince v Tirianu... tak ač jen nahozené a nedodělané,… přijde mi škoda to sem nehodit, než to smáznu.
Naposledy upravil(a) Jiper dne 17. 5. 2011 1.48, celkem upraveno 1 x.
Jiper píše:Promazávám PC a našel jsem nedodělanou skicu exteriéru nevěstince v Tirianu... tak ač jen nahozené a nedodělané,… přijde mi škoda to sem nehodit, než to smáznu.
Tak já dodám jeden svůj pokus o náčrtek Fran - tedy Maíreig. Neumím stínovat, neumím kreslit složitější úhly a už vůbec ne složitější tváře - ale takhle nějak vypadá: