Poděkování
Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master
- The_Balrog
- Kontaktovat uživatele:
Mi přišlo, že se tam nudíte, tak sem se rozhodl to malinko oživit, hlavně tak, abych vás nezabilLassair píše:dneska bych chtěla poděkovat Zuzovi a spoluhráčům, těm co s El kecali i těm co ji trochu " v náladě" pak podpírali:)

Hraní takových postav je za trest. Neplácnout blbost, mluvit moudře a ve všem musí být smyslThe_Balrog píše:A paní průvodkyně taky nebyla k zahození ;)

Hyperaktivní hlavně MUNI.
- Mourisson1
- Kontaktovat uživatele:
Heleee, alespoň jsem nepřišel o ruku, to je výkonzuzuPD píše:Mi přišlo, že se tam nudíte, tak sem se rozhodl to malinko oživit, hlavně tak, abych vás nezabilLassair píše:dneska bych chtěla poděkovat Zuzovi a spoluhráčům, těm co s El kecali i těm co ji trochu " v náladě" pak podpírali:)Na chvilku sem kouknul jinam a už to s vámi vypadalo bledě.

Naposledy upravil(a) Mourisson1 dne 30. 3. 2012 16.19, celkem upraveno 1 x.
Lothias Cys'variana
"...býval tady hráčem, ale spáchal ten největši hřích, creepil proti zkorumpovaným spoluhráčům. Snažili se ho zabanovat. Misto toho mu nedali staršího sráče, kterého tak chtěl. Obviněn z metagamu nyní creepi na Equilibrii. Creeper, který loví creepery. Potížista. Mourisson..." - Woxa 22. 10. 2015
"...býval tady hráčem, ale spáchal ten největši hřích, creepil proti zkorumpovaným spoluhráčům. Snažili se ho zabanovat. Misto toho mu nedali staršího sráče, kterého tak chtěl. Obviněn z metagamu nyní creepi na Equilibrii. Creeper, který loví creepery. Potížista. Mourisson..." - Woxa 22. 10. 2015
Tak ono není problém nás zabít, problém je nás nezabít:DMourisson1 píše:zuzuPD píše:Mi přišlo, že se tam nudíte, tak sem se rozhodl to malinko oživit, hlavně tak, abych vás nezabilLassair píše:dneska bych chtěla poděkovat Zuzovi a spoluhráčům, těm co s El kecali i těm co ji trochu " v náladě" pak podpírali:)Na chvilku sem kouknul jinam a už to s vámi vypadalo bledě.
Heleee, alespoň jsem nepřišel o ruku, to je výkon![]()
Béééé...
Však bardi ještě na výletě nebyli, ti klidně připraví ples ryze soukromý (anebo je můžeš pustit z řetězu a jít si dát kafe, ona se už Lyn nějak zabavízuzuPD píše:Hraní takových postav je za trest. Neplácnout blbost, mluvit moudře a ve všem musí být smyslThe_Balrog píše:A paní průvodkyně taky nebyla k zahození ;)Téměř bych si dal radši další slavnosti, nebo ples.

Pokud by bylo potřeba doplnit ztracené knihy do knihovny, dejte vědět do PM.
Aktivní: Alariel Erna
Bejvávalo: Te'lyn (by Balrog) (by Niam - NSFW) | Ulrika | Ignatz
Ostatní: Ukládání logů a konverze screenshotů | Jak vyrobit portrét | Knihovna v Amfiberai
Ostatní: Ukládání logů a konverze screenshotů | Jak vyrobit portrét | Knihovna v Amfiberai
- Deadlymoon
Wow, mě se vám to včera tak ohromně líbilo!
Díky DM, nevím tedy, které se mi věnovalo, ale byla to pro mě velice zajímavá a pěkná hra!
Díky taky Serbitarovi za to celé dění vůbec okolo Aishi

Díky DM, nevím tedy, které se mi věnovalo, ale byla to pro mě velice zajímavá a pěkná hra!
Díky taky Serbitarovi za to celé dění vůbec okolo Aishi

Naposledy upravil(a) Deadlymoon dne 31. 3. 2012 9.36, celkem upraveno 1 x.
Nephtys - Podezřele svítící elfka
Aisha Al-Namun - Dancer Of Future
Aisha Al-Namun - Dancer Of Future
- Mourisson1
- Kontaktovat uživatele:
Taky díky za akci u pouště, a díky těm kdo poslouchali některé Lothiasovy nápady a plány
Jo, a díky Tassovi, to je taky fajn postava

Jo, a díky Tassovi, to je taky fajn postava

Lothias Cys'variana
Po dnešku musím říct: Už nikdy víc.
EDIT: Deset plesů místo jedné "epické" bitvy.
EDIT: Deset plesů místo jedné "epické" bitvy.
Naposledy upravil(a) zuzuPD dne 1. 4. 2012 22.34, celkem upraveno 1 x.
Za tu část po rozbití srdce děkuju, to bylo fajn.
Později už jsem trpěl, lagy, bugy, zmatek :)
Později už jsem trpěl, lagy, bugy, zmatek :)
Aktivní: Febrilia Jr'eile, pořezaná kráska
Srdcovka: Caled Nailo, elfský bard a strážný z Amfiberai
Občasní: Grik, Lainathiel Nesseldë, Siriand Tir'ein, Jednoručka Cyrus, Neotesanec Lutz
Bonus: Knihovna v Amfiberai
Srdcovka: Caled Nailo, elfský bard a strážný z Amfiberai
Občasní: Grik, Lainathiel Nesseldë, Siriand Tir'ein, Jednoručka Cyrus, Neotesanec Lutz
Bonus: Knihovna v Amfiberai
Já sem vlastně neDMkoval, polovinu času mě neposlouchala konzole. Měl sem 5 NPC, dvě se cestou za záhadných okolností vytratila...
Přepad pomocí utopenců nevyšel jak měl.
Letícím upírům se nechtělo letět přes vodu.
Netopírům tuplem ne.
Červ si vlezl kam neměl (to ho ovládal Onyx).
Na volání divočiny sem nemohl zaboha najít efekt.
A samozřejmě bugnuté vidění, které se nedalo odstranit a díky čemuž mám dneska nejvíc fragů - léčba smrtí občas pomohla.
Ševče drž se svého kopyta.
Zlatý slavnosti. *povzdech* To sem si zase naběhl, vsadím se, že někdo tohle vyslyší.
Přepad pomocí utopenců nevyšel jak měl.
Letícím upírům se nechtělo letět přes vodu.
Netopírům tuplem ne.
Červ si vlezl kam neměl (to ho ovládal Onyx).
Na volání divočiny sem nemohl zaboha najít efekt.
A samozřejmě bugnuté vidění, které se nedalo odstranit a díky čemuž mám dneska nejvíc fragů - léčba smrtí občas pomohla.
Ševče drž se svého kopyta.
Zlatý slavnosti. *povzdech* To sem si zase naběhl, vsadím se, že někdo tohle vyslyší.
Já jsem pouze rád, že s pouští už je snad konečně konec.
(A že na nějakou epiku kde bude hodně n/pc nenarazíme zase velice dlouho, nejlépe nikdy :) )
(A že na nějakou epiku kde bude hodně n/pc nenarazíme zase velice dlouho, nejlépe nikdy :) )
Pokud by bylo potřeba doplnit ztracené knihy do knihovny, dejte vědět do PM.