Poděkování
Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master
- The_Balrog
- Kontaktovat uživatele:
- The_Balrog
- Kontaktovat uživatele:
Poděkování
Děkuji všem kdo mi v začátcích pomáhají a upozorňují na chybky. 

Já měl teda pěkně nahnáno… Ale – konec dobrý, všechno dobré. Postava dělala, co se dalo… a stály při ní snad všichni (správní) bohové. I když jí bylo naznačováno, aby místo opustila, ona je tam prostě nemohla nechat. Díky taky Zuzuovi za reakce světa.Braenn píše:Já také děkuji! Bavila jsem se velmi dobře:) A vlastně ještě bavím, hehe... Mea culpa, abych tak řekla. To jsou ty dvě sklenice vína k super hře. Ehm, ehm.Ryalin píše:Pekna vyprava se vsemi rysy, ktere ma takova mit a to vcetne tragickeho konce
Anade Be'lein – rozporuplná, (pro některé) nevypočitatelná, nedůvěřivá elfka za půl druhé platinky
We do what we must because we can.
O papoušcích…
We do what we must because we can.
O papoušcích…
Děkuju DM za podporu Very "síly"
..Sice jí to v tu chvíli trochu bolelo, ale bůhvíproč jsem tu zrovna nedávno narazila na citát od Diogena, kterej (do příslušného topicu) postnul před rokem Nalk:
"Člověk je učeň, bolest je jeho mistrem. Nic se nenaučíš bez mistra."
Tož beru
A dodatečně se omlouvám Onyxovi a všem dalším zúčastněným za Very natvrdlost den předtím v tunelech.. Byla to její (i moje) první výprava, a ten skřet měl nejspíš vadu řeči - až večer jsem zjistila, že v té větě, co furt opakoval, byly ve dvou slovech přehozený písmena. A rozdíl "rogču" / "rugčo" byl pro mě v tu chvíli nepřekonatelný problém
..Teď už se domýšlím, co nelichotivého jí asi říkal..

..Sice jí to v tu chvíli trochu bolelo, ale bůhvíproč jsem tu zrovna nedávno narazila na citát od Diogena, kterej (do příslušného topicu) postnul před rokem Nalk:
"Člověk je učeň, bolest je jeho mistrem. Nic se nenaučíš bez mistra."
Tož beru

A dodatečně se omlouvám Onyxovi a všem dalším zúčastněným za Very natvrdlost den předtím v tunelech.. Byla to její (i moje) první výprava, a ten skřet měl nejspíš vadu řeči - až večer jsem zjistila, že v té větě, co furt opakoval, byly ve dvou slovech přehozený písmena. A rozdíl "rogču" / "rugčo" byl pro mě v tu chvíli nepřekonatelný problém

..Teď už se domýšlím, co nelichotivého jí asi říkal..

Gréta Whistle (list ve větru)
Verenna Perith (snící mysl plnou jara; ale doupě pod sněhem...)
Verenna Perith (snící mysl plnou jara; ale doupě pod sněhem...)