6. setkání hráčů Equilibrie i jiných sfér - 28.11.2009
Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master
O duvod vic se ztriskat?
Na docasne dovolene od EQ
---
Zelgova hlava a novy portret [180kb] pro zajemce ke stazeni zde: http://wendigo.wz.cz/Zelg.rar
---
Zelgova hlava a novy portret [180kb] pro zajemce ke stazeni zde: http://wendigo.wz.cz/Zelg.rar
akce začíná přesně na začátku a končí no asi až spadnem na hubu ??
ba ne většinou to začínalo od 18:00 a končilo se se zavíračkou hospody, s tím, že někteří z nýs pokračoali v bohulibém bavení se až do ranních hodin někde jinde …
zavíračka u Saxe je tak trošku na domluvě a na tom jestli si s vrchním dáš panáka slivovice
ba ne většinou to začínalo od 18:00 a končilo se se zavíračkou hospody, s tím, že někteří z nýs pokračoali v bohulibém bavení se až do ranních hodin někde jinde …
zavíračka u Saxe je tak trošku na domluvě a na tom jestli si s vrchním dáš panáka slivovice
PODPIS
V tom případě hledám noceh, jsem mladý, skladný, trošku otravný, ale spím jako miminosciorp píše:akce začíná přesně na začátku a končí no asi až spadnem na hubu ??
jestli přijde Jon je palačinkárna naše celej víkend :Dsciorp píše:akce začíná přesně na začátku a končí no asi až spadnem na hubu ??
16? Tak to je v pohodě
to znamená každý dvě hodiny se budíš a potřebuješ nakrmit?hemendo píše: spím jako mimino
Bloncka: hele no já nevim já bych se rád podival do tý akropole soboty bejvaj sice s hudební produkcí krapítko horčí ale co budu stejně dost upravenej na to abych si zařádil i na jiný, než můj šálek kakaa
PODPIS
Haha :D Záleží na tom jestli si dáme ke slivovici ještě kozáčka a tak :DLuelle píše:jestli přijde Jon je palačinkárna naše celej víkend :Dsciorp píše:akce začíná přesně na začátku a končí no asi až spadnem na hubu ??
Kraki Skengdrang
kam táhneš já, táhnu i já můj věrný brachu...sciorp píše:to znamená každý dvě hodiny se budíš a potřebuješ nakrmit?hemendo píše: spím jako mimino
Bloncka: hele no já nevim já bych se rád podival do tý akropole soboty bejvaj sice s hudební produkcí krapítko horčí ale co budu stejně dost upravenej na to abych si zařádil i na jiný, než můj šálek kakaa
mnooooo co kdybych udělala k snídani palačinky a vajíčka? ;)
že bychom spolu zas vařili sousede? když nám to tak hezky jde od ruky
16? Tak to je v pohodě
dyš mám dudlika tak nesciorp píše:to znamená každý dvě hodiny se budíš a potřebuješ nakrmit?hemendo píše: spím jako mimino