Poděkování
Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master
Jo včera(+dnes do 3 do rana) jsem si dobře zahrál, takže děkuji všem co k tomu přispěli :) a to hlavně Talnelianovi a Artovi
Zkušenost je nejlepší učitelka, jen je někdy příliš drahá.
Jsem zodpovědný za to co píšu ale ne za to co čtete!
http://mkov.wz.cz
- Nalk
- Kontaktovat uživatele:
Chtěl bych poděkovat za předchozí dva dny. Třebaže ty výpravy úplně nevyšli, tak jsem byl rád za větší akci.
Largo rozhodně hodně dluží Sáře
Dík patří Talnelianovi, který to tu organizuje, a poté dalším postavám, které se účastní nebo příležitostně pomohli.
Largo rozhodně hodně dluží Sáře

Dík patří Talnelianovi, který to tu organizuje, a poté dalším postavám, které se účastní nebo příležitostně pomohli.
"Compared to the "righteous" greed of the rulers, the villains of the world seem much more honorable. When scum rules the world, only more scum is born... You don't even understand that?"
- Eustass Kid (One Piece)
Van, kněz Hrebogův, vyznavač Vyšší cesty
acc.: Nalkanar
-
- Nalk
- Kontaktovat uživatele:

"Compared to the "righteous" greed of the rulers, the villains of the world seem much more honorable. When scum rules the world, only more scum is born... You don't even understand that?"
-
No jo, včera to byla pecka, jak ze strany postav/hráčů, tak ze strany "vyšší moci."
Jen doufám, že DMům zbyly na hlavě nějaké vlasy (občas jsem měl pocit, že si je museli zouvale rvát
) a jestli, tak že nejsou moc šedivé.
Doufám, že Sára nebude mít z včerejška žádnou trvalejší újmu... byl to pro ní pořádný zápřah. A tímto bych chtěl oficiálně zažádat o zavedení speciálního skillu pro ní na jistý spell. Mám dojem, že jeho sesílání jí už musí jít lépe než rýžování diamantů.
Tímto bych se chtěl zároveň ještě jednou omluvit jisté postavě. Din v jisté situaci nekřičel "ANADE!!!" ale "LASTURKO!!!" v té situaci nebyl čas ani prostor pro opravu, ale zajisté to všichni pochopili.
Jinak jsem rád, že nás nakonec šla taková armáda... nevím, nevím, jak by to vypadalo, kdyby nás bylo jen těch původních pět.

Doufám, že Sára nebude mít z včerejška žádnou trvalejší újmu... byl to pro ní pořádný zápřah. A tímto bych chtěl oficiálně zažádat o zavedení speciálního skillu pro ní na jistý spell. Mám dojem, že jeho sesílání jí už musí jít lépe než rýžování diamantů.

Tímto bych se chtěl zároveň ještě jednou omluvit jisté postavě. Din v jisté situaci nekřičel "ANADE!!!" ale "LASTURKO!!!" v té situaci nebyl čas ani prostor pro opravu, ale zajisté to všichni pochopili.

Jinak jsem rád, že nás nakonec šla taková armáda... nevím, nevím, jak by to vypadalo, kdyby nás bylo jen těch původních pět.

Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují.
The cup is full.
The cup is full.
Jo ten včerejšek byl hodně náročný...
Takže děkuji všem
Takže děkuji všem

Zkušenost je nejlepší učitelka, jen je někdy příliš drahá.
-
- Kontaktovat uživatele:
Děkuji za dnešek...sice sem se připojil až po deváté večer, ale stejně to stálo za to ;)...mělo to spád...díky DM a ostatním, které Melis potkala po dlouhé době
no ale DM potkává teť docela často
kéž by to tak zůstalo
jedna hra týdne = jedno setkání s DM...to je pěknej poměr
akorát teda škoda, že sme z té situace nedošli k nějakému závěru..."co to tam dělalo", "kam to zmizelo" nebo "proč se totam vůbec objevilo"
tož příště 

Závěr domyslíme, zeptám se večer banditů, co si o tom myslí (kdyby náhodou nespolupracovali, zeptám se i další den ;-)).magnumik píše:akorát teda škoda, že sme z té situace nedošli k nějakému závěru..."co to tam dělalo", "kam to zmizelo" nebo "proč se totam vůbec objevilo"tož příště
Slyšel jsi Psanče, ne že mi tam dáš banditího mága

Naposledy upravil(a) drake127 dne 4. 9. 2007 1.19, celkem upraveno 1 x.
Als sie mich holten, gab es keinen mehr, der protestieren konnte.
-
- Kontaktovat uživatele:
Chtel bych podekovat DMku (konkretne Psanci), za jeho dnesni questy (sice to na nekom asi necha trvaly nasledky, ale i kulhani ma svoje kouzlo
Doufam, ze to kulhani bude jen docasne) A me velke diky patri samozrejme tem kteri se na tom podileli stejnou merou jako DM .. a dohrali to se mnou az do konce - Kat (ktera me chranila do posledniho dechu a stala mi celo dobu po boku a bojovala jako lvice) , Sare (za jeji ohleduplnou a profesionalni lecbu a velkou davku uspavadla a anestetik) .. a tomu tretimu .. jak se jen .. ah Hyrdan (za pusteni nositek, za trochu ty ohleduplnosti, ktera pak nasledovala a za to, ze me nesl s Kat takovou dalku na nositkach)
. Bylo to plny vsemoznych emoci, takovy questy jsou vubec nejhezci.

<i>Smůla je coura, která bere štěstí - W. Shakespeare</i>
diky vsem za vcerejsi hru :) Psancovi za Q :)
a Kat za pomoc s obvazovanim :) Tolik dlah a obvazu jsem se Sarou jeste jakziv nepouzila... Hyrdanovi, ze se Sarou sel i kdyz nevedel a ze pomohl i kdyz nechtel :) a ze nakonec byl ticho alespon na chvilku
… a Cortovi, ze se nechal hezky osetrit...
a Kat za pomoc s obvazovanim :) Tolik dlah a obvazu jsem se Sarou jeste jakziv nepouzila... Hyrdanovi, ze se Sarou sel i kdyz nevedel a ze pomohl i kdyz nechtel :) a ze nakonec byl ticho alespon na chvilku

Když otevřeme oči, když otevřeme mysl,
když otevřeme svá srdce,
zjistíme,
že tento svět je magický.
když otevřeme svá srdce,
zjistíme,
no take bych rada podekovala Artovi i Psancovi za ten mega quest. Take za nadherne sehrany sen :)Pavel Urban píše:No jo, včera to byla pecka, jak ze strany postav/hráčů, tak ze strany "vyšší moci."Jen doufám, že DMům zbyly na hlavě nějaké vlasy (občas jsem měl pocit, že si je museli zouvale rvát
) a jestli, tak že nejsou moc šedivé.
![]()
Doufám, že Sára nebude mít z včerejška žádnou trvalejší újmu... byl to pro ní pořádný zápřah. A tímto bych chtěl oficiálně zažádat o zavedení speciálního skillu pro ní na jistý spell. Mám dojem, že jeho sesílání jí už musí jít lépe než rýžování diamantů.![]()
Tímto bych se chtěl zároveň ještě jednou omluvit jisté postavě. Din v jisté situaci nekřičel "ANADE!!!" ale "LASTURKO!!!" v té situaci nebyl čas ani prostor pro opravu, ale zajisté to všichni pochopili.![]()
![]()
Jinak jsem rád, že nás nakonec šla taková armáda... nevím, nevím, jak by to vypadalo, kdyby nás bylo jen těch původních pět.![]()
![]()
![]()
![]()
za to, ze se pridali vsichni ktere jsme potkali a riskovali sve zivoty!! … a Gorovi, ze mel sebou stan!!! Jeste mu Sara urcite podekuje az ho potka … a pak take diky za to, ze jste nenechali Saru zemrit na unavu.…
Když otevřeme oči, když otevřeme mysl,
když otevřeme svá srdce,
zjistíme,
když otevřeme svá srdce,
zjistíme,