Poděkování

Vše co nejde zařadit jinam

Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master

Odpovědět
mkov
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mkov »

Jo včera(+dnes do 3 do rana) jsem si dobře zahrál, takže děkuji všem co k tomu přispěli :) a to hlavně Talnelianovi a Artovi
Zkušenost je nejlepší učitelka, jen je někdy příliš drahá.
Jsem zodpovědný za to co píšu ale ne za to co čtete!
http://mkov.wz.cz
Nalk
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nalk »

Chtěl bych poděkovat za předchozí dva dny. Třebaže ty výpravy úplně nevyšli, tak jsem byl rád za větší akci.
Largo rozhodně hodně dluží Sáře :bigwink:
Dík patří Talnelianovi, který to tu organizuje, a poté dalším postavám, které se účastní nebo příležitostně pomohli.
"Compared to the "righteous" greed of the rulers, the villains of the world seem much more honorable. When scum rules the world, only more scum is born... You don't even understand that?"
- Eustass Kid (One Piece)

Van, kněz Hrebogův, vyznavač Vyšší cesty
acc.: Nalkanar
darmian

Příspěvek od darmian »

Hehe, tak ty poslední tři vzkazy mě teda hodně potěšily a musím říct, že mi dodaly novou chuť do hry. Díky.

PS: potřetí a naposled...
Pavel Urban

Příspěvek od Pavel Urban »

Já se taky připojuji s díky všem za včerejšek (a kousek dneška :bigwink: ), za skvělou zábavu a hlavně Artovi za poodhalování historie Desky. :good:
Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují.
The cup is full.
Nifredil

Příspěvek od Nifredil »

Jojo.. bylo to fajn.. díky všem.. za zábavu :bigwink: :biggrin:
Mr_Binks
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mr_Binks »

Díky Atheně (?? Psanec ??) za dnešní dobrodružství, i za to malé setkání se "zahaleným mužem" (to mě fakt potěšilo a Pall ještě více), vážně …. díky moc :yes:
Palleas Atheron - jedna "dračice" v červeném
Nifredil

Příspěvek od Nifredil »

Přidávám se.. moc děkuji za dnešní dobrodružství i následné dobré rady.. všem ostatním kteří tam dnes byli (nebudu jmenovat.. ještě bych na někoho zapomněla) :bigwink: :flowers1:
Nalk
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nalk »

:yes: dík za adrenalinové dobrodružství, díky za skvělé grupě lidí a dík za potkání několika opravdu zajímavých osob :biggrin:
"Compared to the "righteous" greed of the rulers, the villains of the world seem much more honorable. When scum rules the world, only more scum is born... You don't even understand that?"
- Eustass Kid (One Piece)

Van, kněz Hrebogův, vyznavač Vyšší cesty
acc.: Nalkanar
Pavel Urban

Příspěvek od Pavel Urban »

No jo, včera to byla pecka, jak ze strany postav/hráčů, tak ze strany "vyšší moci." :thumbup: Jen doufám, že DMům zbyly na hlavě nějaké vlasy (občas jsem měl pocit, že si je museli zouvale rvát :bleh: ) a jestli, tak že nejsou moc šedivé. :biggrin:

Doufám, že Sára nebude mít z včerejška žádnou trvalejší újmu... byl to pro ní pořádný zápřah. A tímto bych chtěl oficiálně zažádat o zavedení speciálního skillu pro ní na jistý spell. Mám dojem, že jeho sesílání jí už musí jít lépe než rýžování diamantů. :megalol:

Tímto bych se chtěl zároveň ještě jednou omluvit jisté postavě. Din v jisté situaci nekřičel "ANADE!!!" ale "LASTURKO!!!" v té situaci nebyl čas ani prostor pro opravu, ale zajisté to všichni pochopili. :bleh: :clover:

Jinak jsem rád, že nás nakonec šla taková armáda... nevím, nevím, jak by to vypadalo, kdyby nás bylo jen těch původních pět. :sport_boxing: :tomato: :invalid: :1aid: :r.i.p.:
Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují.
The cup is full.
mkov
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mkov »

Jo ten včerejšek byl hodně náročný...
Takže děkuji všem :happy:
Zkušenost je nejlepší učitelka, jen je někdy příliš drahá.
Jsem zodpovědný za to co píšu ale ne za to co čtete!
http://mkov.wz.cz
merlik

Příspěvek od merlik »

Ano, z vyletu do sousedniho mesta se pro Elorfina stal vylet do mist naprosto necekanych. Priste si pocestnych vsimat nebude :blush:

Ale pro me to byl vylet dost narocny a zajimavy, zvlaste diky veceri, ktera se nedohodla s mym metabolismem :biggrin:

Diky vsem.
account: Tuxik
Elorfin Hanar
magnumik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od magnumik »

Děkuji za dnešek...sice sem se připojil až po deváté večer, ale stejně to stálo za to ;)...mělo to spád...díky DM a ostatním, které Melis potkala po dlouhé době :smile: no ale DM potkává teť docela často :biggrin: kéž by to tak zůstalo :biggrin: jedna hra týdne = jedno setkání s DM...to je pěknej poměr :bleh: akorát teda škoda, že sme z té situace nedošli k nějakému závěru..."co to tam dělalo", "kam to zmizelo" nebo "proč se totam vůbec objevilo" :biggrin: tož příště :bigwink:
drake127

Příspěvek od drake127 »

magnumik píše:akorát teda škoda, že sme z té situace nedošli k nějakému závěru..."co to tam dělalo", "kam to zmizelo" nebo "proč se totam vůbec objevilo" :biggrin: tož příště :bigwink:
Závěr domyslíme, zeptám se večer banditů, co si o tom myslí (kdyby náhodou nespolupracovali, zeptám se i další den ;-)).

Slyšel jsi Psanče, ne že mi tam dáš banditího mága :biggrin:
Naposledy upravil(a) drake127 dne 4. 9. 2007 1.19, celkem upraveno 1 x.
Als sie mich holten, gab es keinen mehr, der protestieren konnte.
Darren Finngard
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Darren Finngard »

Chtel bych podekovat DMku (konkretne Psanci), za jeho dnesni questy (sice to na nekom asi necha trvaly nasledky, ale i kulhani ma svoje kouzlo :blush: Doufam, ze to kulhani bude jen docasne) A me velke diky patri samozrejme tem kteri se na tom podileli stejnou merou jako DM .. a dohrali to se mnou az do konce - Kat (ktera me chranila do posledniho dechu a stala mi celo dobu po boku a bojovala jako lvice) , Sare (za jeji ohleduplnou a profesionalni lecbu a velkou davku uspavadla a anestetik) .. a tomu tretimu .. jak se jen .. ah Hyrdan (za pusteni nositek, za trochu ty ohleduplnosti, ktera pak nasledovala a za to, ze me nesl s Kat takovou dalku na nositkach) :bigwink: . Bylo to plny vsemoznych emoci, takovy questy jsou vubec nejhezci.
<i>Smůla je coura, která bere štěstí - W. Shakespeare</i>
Fryn

Příspěvek od Fryn »

Nějak moc extra na fórum nepíšu, ale tentokrát mi to nedá. Bylo to zábavné a docela dost zajímavé :smile: . Takže taktéž děkuju všem zůčastněným.
"Asi zase zastřelím televizi, Featherstoneová..." Herr Starr, Preacher
zarion

Příspěvek od zarion »

diky vsem za vcerejsi hru :) Psancovi za Q :)
a Kat za pomoc s obvazovanim :) Tolik dlah a obvazu jsem se Sarou jeste jakziv nepouzila... Hyrdanovi, ze se Sarou sel i kdyz nevedel a ze pomohl i kdyz nechtel :) a ze nakonec byl ticho alespon na chvilku :megalol: … a Cortovi, ze se nechal hezky osetrit...
Když otevřeme oči, když otevřeme mysl,
když otevřeme svá srdce,
zjistíme,
že tento svět je magický.
zarion

Příspěvek od zarion »

Pavel Urban píše:No jo, včera to byla pecka, jak ze strany postav/hráčů, tak ze strany "vyšší moci." :thumbup: Jen doufám, že DMům zbyly na hlavě nějaké vlasy (občas jsem měl pocit, že si je museli zouvale rvát :bleh: ) a jestli, tak že nejsou moc šedivé. :biggrin:

Doufám, že Sára nebude mít z včerejška žádnou trvalejší újmu... byl to pro ní pořádný zápřah. A tímto bych chtěl oficiálně zažádat o zavedení speciálního skillu pro ní na jistý spell. Mám dojem, že jeho sesílání jí už musí jít lépe než rýžování diamantů. :megalol:

Tímto bych se chtěl zároveň ještě jednou omluvit jisté postavě. Din v jisté situaci nekřičel "ANADE!!!" ale "LASTURKO!!!" v té situaci nebyl čas ani prostor pro opravu, ale zajisté to všichni pochopili. :bleh: :clover:

Jinak jsem rád, že nás nakonec šla taková armáda... nevím, nevím, jak by to vypadalo, kdyby nás bylo jen těch původních pět. :sport_boxing: :tomato: :invalid: :1aid: :r.i.p.:
no take bych rada podekovala Artovi i Psancovi za ten mega quest. Take za nadherne sehrany sen :)
za to, ze se pridali vsichni ktere jsme potkali a riskovali sve zivoty!! … a Gorovi, ze mel sebou stan!!! Jeste mu Sara urcite podekuje az ho potka … a pak take diky za to, ze jste nenechali Saru zemrit na unavu.…
Když otevřeme oči, když otevřeme mysl,
když otevřeme svá srdce,
zjistíme,
že tento svět je magický.
Braenn
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Braenn »

Neodpustím si poděkování Frynovi za včerejší souboj, ačkoli sem to nakonec trochu neodhadla - ale i to to možná posunulo dál.
No a taky za to okolo.
Fryn

Příspěvek od Fryn »

Mno, čekal jsem možná trochu jiný průběh (něco mě i mírně překvapilo :smile: ), škoda té jedné věci (se kterou se musí bohužel počítat), ale byla to pěkná hra.
"Asi zase zastřelím televizi, Featherstoneová..." Herr Starr, Preacher
incast

Příspěvek od incast »

Děkuji mravencům a především mé internetové přípojce za to, že mi dali zakusit strach o svou postavu. :huh:
A děkuji dvěma bojovníkům, kteří vědí, kdy použít sražení. :worthy:
Carpe noctem.
Odpovědět