Teplotní extrémy
Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master
-
- Kontaktovat uživatele:
Teplotní extrémy
Konkrétně zima - není to třeba v lokaci "Severní cesta, pirátský přístav" přepísklé? Přecijen, když je taková zima, že bojovníkovi ve zbroji klesají hp...
Jako tohle bych ještě bral, ale jak je možné, že si tam zlotřilci běhají jen tak spoře odění a je jim to jedno? .)
Jako tohle bych ještě bral, ale jak je možné, že si tam zlotřilci běhají jen tak spoře odění a je jim to jedno? .)
Eigmar, syn Igmarův - Zatčen a zabit
Galf Steel - Zatčen, vyhnán a zabit
Areena Welteel - Servírka v krčmě U Umrlce
Khadur, syn Aghda - Zabit a obětován
Sebastian Gall - Zemřel na útěku
Mona Taret - Pohledná servírka, kdo ví, kde skončila
-
Re: Teplotní extrémy
Hádám, že jsou buď tak otužilí nebo jsou tak oblečení v paletě.Gran píše:Konkrétně zima - není to třeba v lokaci "Severní cesta, pirátský přístav" přepísklé? Přecijen, když je taková zima, že bojovníkovi ve zbroji klesají hp...

Teploty stejně jako ostatní systémy se ještě ladí. I když nějaké závratné změny bych neočekával.
Naposledy upravil(a) Pavel Urban dne 2. 7. 2008 19.09, celkem upraveno 1 x.
Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují.
The cup is full.
The cup is full.
no..mě osobně to nevadí a netrápí mě to, ale docela lituju těch co musí chodit na výpravu ve zbroji...hmm..taková výprava do pouště nebo na lední medvědy...hmmm..hmmm.…
Milujte se a množte se..zabijte je pak všechny, Bůh už si je nahoře přebere!
Přiznání je polehčující okolnost, ale jistý trest - od léta páně 1992 MERLIN
Mrtvý manga avatar, dobrý manga avatar!
Mna zarazil fakt, ze na ceste do hobbitina vecer sme namerali teplotu -17 C co znamena ze ak tam chcem byt v teple potrebujem si kupit poriadne teple oblecenie a jedine co som nasiel tak vsetky stali 5-6 zlatakov, co je pre mna ako pre zacinajucu postavu dost vela. Takze vlastne kvoli tym teplotam mozem cucat furt v tiriane :(
Nevím, jak to mají v Hobitíně v létě, ale jestli tam nejdou teploty nad 15 stupňů, tak se jim divím, že jim tam něco roste.Taita píše:Mna zarazil fakt, ze na ceste do hobbitina vecer sme namerali teplotu -17 C co znamena ze ak tam chcem byt v teple potrebujem si kupit poriadne teple oblecenie a jedine co som nasiel tak vsetky stali 5-6 zlatakov, co je pre mna ako pre zacinajucu postavu dost vela. Takze vlastne kvoli tym teplotam mozem cucat furt v tiriane :(

Jinak osobně si myslím, že v zájmu zábavy jsou lepší přehnaný teploty.… ale zase, třeba takovej hraničář, kterej má možnost ohřát se kdekoliv.. hmm...Možná by to chtělo zahřívací lektvary, nebo alkohol na zvýšení teploty.

Sell drugs. Run guns. Nail sluts and fuck the law.
-
- Kontaktovat uživatele:
To bych zrovna netvrdil...George píše:V zájmu zábavy jsou lepší přehnaný teploty...
Taita, George: viz.: viewtopic.php?p=45200#45200
A ne, není to v zájmu zábavy, protože já se mám v plánu zabavit jinak, než uspokojovat systémy.
Co se týče růstu jahod a podobných, nebyl by problém, aby rostly jen v létě, ale potom by byla docela potíž s nováčky, kteří by tam přišli o zdroj potravy. Pokud se nad tím chce někde zamyslet, vyrobte zvláštní téma a určitě se přidám.
A ne, není to v zájmu zábavy, protože já se mám v plánu zabavit jinak, než uspokojovat systémy.
Co se týče růstu jahod a podobných, nebyl by problém, aby rostly jen v létě, ale potom by byla docela potíž s nováčky, kteří by tam přišli o zdroj potravy. Pokud se nad tím chce někde zamyslet, vyrobte zvláštní téma a určitě se přidám.
Als sie mich holten, gab es keinen mehr, der protestieren konnte.
No moment, něco si tam zapomně dodat, když věta není celá, uplně ztrácí smysl a je uplně jiná :DGran píše:To bych zrovna netvrdil...George píše:V zájmu zábavy jsou lepší přehnaný teploty...
Já psal: osobně si myslím, že v zájmu zábavy jsou lepší přehnaný teploty.…
Mno... mě příjde lepší, když je v horách -30 než +5 :) .. samozřejmě každýmu to vyhovuje jinak.
To Drake: hmm nemám rád braní za slovo....samozřejmě i dokonce já na eq nehraju kvůli extrémním teplotám.
Myslím že vy znalejší tomu budete říkat hratelnost, nebo tak nějak...
Hmm... možná sem trochu mimo, takže kdo si to čtete si zakryjte oči :).. už mlčim :)

Naposledy upravil(a) George dne 2. 7. 2008 21.01, celkem upraveno 1 x.
Sell drugs. Run guns. Nail sluts and fuck the law.
-
- Kontaktovat uživatele:
Nijak jsem smysl věty neupravil... není přece potřeba tam dávat "Osobně si myslím" nebo "IMHO" nebo cokoliv podobného, protože je snad jasné, že když to píšeš ty, je to tvůj názor .) Význam věty to nijak nemění...George píše:No moment, něco si tam zapomně dodat, když věta není celá, uplně ztrácí smysl a je uplně jiná :D
je pravdou, že začínající hráči nemají moc šancí...než se v zime držet jen blízko tepla...proste nemají dost penez na to aby si koupili veci...a vím o čem mluvím :) (teda nemluvím za sebe, ale jiného začínajícího hráče)
-
- koulinek
- Kontaktovat uživatele:
Tak sou psotavy ktere si pred cestou v zime aj tak kopnou panake či dva nějaké gořale a neřeší, jestli to systémy ovlivnuje ci ne, ted snad to může ovlivnit akorát závislostPavel Urban píše:Ten alkohol není špatný nápad. Labire ?George píše:Možná by to chtělo zahřívací lektvary, nebo alkohol na zvýšení teploty.

Rumbard Tarkaren
Lepší pomalu přežívat než rychle umírat!
Uvidíte-li mě utíkat, snažte se mě předběhnout!
- The_Balrog
- Kontaktovat uživatele:
Nove postavy by snad mely dostavat jak letni, tak zimni obleceni. Nevim, jestli rovnou automaticky po nalogovani, nebo si je mohou vzit v nejake te truhle v uvitaci vezi.Akira píše:je pravdou, že začínající hráči nemají moc šancí...než se v zime držet jen blízko tepla...proste nemají dost penez na to aby si koupili veci...a vím o čem mluvím :) (teda nemluvím za sebe, ale jiného začínajícího hráče)
Pokud zacinali fousek pred Eq3, tak je automaticky nedostali (jestli se dostavaji), ale snad si je kdyztak mohli v te truhle vzit : )
„Jmenuju se Natalie. A dělám si, co chci.“
- koulinek
- Kontaktovat uživatele:
Když hraje jinde, těžko ho napadne že ty zimní šaty skutečně bude potřebovat víc než třeba pavézu.The_Balrog píše:Nove postavy by snad mely dostavat jak letni, tak zimni obleceni. Nevim, jestli rovnou automaticky po nalogovani, nebo si je mohou vzit v nejake te truhle v uvitaci vezi.Akira píše:je pravdou, že začínající hráči nemají moc šancí...než se v zime držet jen blízko tepla...proste nemají dost penez na to aby si koupili veci...a vím o čem mluvím :) (teda nemluvím za sebe, ale jiného začínajícího hráče)
Pokud zacinali fousek pred Eq3, tak je automaticky nedostali (jestli se dostavaji), ale snad si je kdyztak mohli v te truhle vzit : )
Rumbard Tarkaren
Ptal jsem se na to Labira v testu - v truhlách na začátku je oblečení, jehož teplotní izolace by měla stačit pro pobyt v teplotně neextrémních lokacích. Vyloženě zimní (drahé) oblečení tam ale není.
Vše má své meze.
Petr Hrozný †, Vilém z Ofenburgu †, Voxeos - NPC, Jakub Poutník - M. I. A. / OFFLINE - NEDOSTUPNÝ
Petr Hrozný †, Vilém z Ofenburgu †, Voxeos - NPC, Jakub Poutník - M. I. A. / OFFLINE - NEDOSTUPNÝ
a to je v zimě docela problém...ona taková postava nemuže ani vyrazit sbírat plody (smrsklý sušený jahody a hrušky), aby si vydělala na to oblečenípsin píše:Ptal jsem se na to Labira v testu - v truhlách na začátku je oblečení, jehož teplotní izolace by měla stačit pro pobyt v teplotně neextrémních lokacích. Vyloženě zimní (drahé) oblečení tam ale není.