chyba spojení

Různé rady a řešené problémy a návrhy

Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master

DenGrasse
Příspěvky: 240
Registrován: 22. 10. 2007 11.51

Příspěvek od DenGrasse »

mě to při autoupdatu hodilo hlášku že mam poškozenej soubor dialog.tlk, ačkoli nevím proč a jak. critical rebuild pomohl.
malinový harwester a arcilooter

drake127
Příspěvky: 1897
Registrován: 20. 9. 2006 14.39
Bydliště: Jihlava

Příspěvek od drake127 »

DenGrasse píše:mě to při autoupdatu hodilo hlášku že mam poškozenej soubor dialog.tlk, ačkoli nevím proč a jak. critical rebuild pomohl.
Čeština :bigwink:
Als sie mich holten, gab es keinen mehr, der protestieren konnte.

Uživatelský avatar
The_Balrog
Příspěvky: 5112
Registrován: 3. 8. 2006 7.37
Bydliště: (ಠ_ృ)
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od The_Balrog »

A mně ne a mám češtinu taky. Ten updater si taky dělá, co se mu zachce! o_O;
acc. westgard, postava Alkaran aep Ellena | Silmelinde (stačí mi říci a já ji lognu)

KaTo
Příspěvky: 932
Registrován: 15. 2. 2007 12.34
Bydliště: Severní okraj Středozemě
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KaTo »

DenGrasse píše:mě to při autoupdatu hodilo hlášku že mam poškozenej soubor dialog.tlk, ačkoli nevím proč a jak. critical rebuild pomohl.
Jojo, to bylo i u mě na jednom kompíku, ale probohaživýho PROČ jen u jedné instalace, zatímco u druhé (na druhém kompu) to zkousnul, ani nemrkl a vše updatnul jak měl, je záhada :megalol: (něco jako záhada Blair witch). Nevidět to na vlastní oči, nevěřím :megalol: .
Obrázek

DenGrasse
Příspěvky: 240
Registrován: 22. 10. 2007 11.51

Příspěvek od DenGrasse »

drake127 píše:
DenGrasse píše:mě to při autoupdatu hodilo hlášku že mam poškozenej soubor dialog.tlk, ačkoli nevím proč a jak. critical rebuild pomohl.
Čeština :bigwink:
češtinu jsem předtím dle návodu odinstaloval. :no:
malinový harwester a arcilooter

Uživatelský avatar
sciorp
Příspěvky: 2110
Registrován: 31. 3. 2007 19.54
Bydliště: Hag Hargol
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sciorp »

není to sice chyba spojení, ale potřeboval bych poradit. udělal jsem si nový acc u bioware, logl se na něj vytvořil postavu a chvíli ji i hrál. potom jsem se logl na starý acc nahrál postavu chvíli hrál. večer jsem se ale chtěl lognout ještě za druhou postavu na novém účtu, jenžemi to nahlásí:
CHYBA: NEPLATNÉ UŽIVATELSKÉ JMÉNO, NEBO HESLO. ovšem tohle to udělá i na starém účtu který by měl fungobat normálně
díky za pomoc
PODPIS

Uživatelský avatar
sciorp
Příspěvky: 2110
Registrován: 31. 3. 2007 19.54
Bydliště: Hag Hargol
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sciorp »

ted uz to vůbec nechápu, natruc jsem udělal nový účet, ještě jeden, a logl se za něj, a co nevidím postavy z účtu sciorp. řikám si tak to asi pude, odlog a při pokusu se nalogovat jako sciorp zase ta blbost s neplatnym jménem hráče nebo heslem
PODPIS

dave
Příspěvky: 143
Registrován: 2. 7. 2007 23.32

Příspěvek od dave »

No jo, tak přesně s tímhle jsem se setkal taky. Když se odehlásíš od nějakýho účtu a přihlásíš na jinej, tak ti zůstanou postavy z toho prvního. Mě pomohlo, když sem se opětovně přihlásil na ten druhý účet a už tam byly správné postavy.
S tím heslem mi pomohlo, že jsem vypnul automatický přihlášení nebo co to tam je a heslo napsal hezky znovu. :blink:

Uživatelský avatar
sciorp
Příspěvky: 2110
Registrován: 31. 3. 2007 19.54
Bydliště: Hag Hargol
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sciorp »

takže pořád to nefunguje.
Labire prosím nešla by přehrát jedna postava z mého nefungujícího účtu na účet fungující?
konkrétně by to bylo z účtu Sciorp na účet Mobill
díky
edit zapomněl jsem že se jedná o postavu "Tharek, skřetobijca, syn Tharareka"
PODPIS

labir
Příspěvky: 6927
Registrován: 18. 12. 2005 1.27
Bydliště: Sídlo u Amfiberai, sféra Equilibrie
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od labir »

Máš to tam.
Když něco chcete, nevynucujte si to od okolí. Ptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.

Uživatelský avatar
sciorp
Příspěvky: 2110
Registrován: 31. 3. 2007 19.54
Bydliště: Hag Hargol
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sciorp »

děkuju
PODPIS

Uživatelský avatar
BlueOne
Příspěvky: 103
Registrován: 1. 5. 2019 12.36

Re: chyba spojení

Příspěvek od BlueOne »

Dneska dopoledne jsem normálně hrál. Pak se chci odpoledne připojit a tohle:
Chyba spojení.jpg
Chyba spojení.jpg (17.63 KiB) Zobrazeno 406 x
Nevíte někdo co s tím?
Postava: Amniora Daore

Uživatelský avatar
The_Balrog
Příspěvky: 5112
Registrován: 3. 8. 2006 7.37
Bydliště: (ಠ_ృ)
Kontaktovat uživatele:

Re: chyba spojení

Příspěvek od The_Balrog »

Někdy se mi to děje a funguje mi na to obvykle jen restart routeru. Přinejhorším počítače, ale to už snad dlouho ne.

Pokud bys uměl restartovat jen síťovou kartu, jako se to děje, když windows opravují připojení, tak by to, myslím, mohlo stačit taky.
acc. westgard, postava Alkaran aep Ellena | Silmelinde (stačí mi říci a já ji lognu)

Uživatelský avatar
BlueOne
Příspěvky: 103
Registrován: 1. 5. 2019 12.36

Re: chyba spojení

Příspěvek od BlueOne »

Tak dobrý asi pomohl restart PC :)
Díky!
Postava: Amniora Daore

Odpovědět