Stránka 1 z 1

runa permky v CvC

Napsal: 10. 8. 2008 14.29
od Alfray
Napadlo mě to ohledně turnaje, který se bude konat v Tirianu. Když by se náhodou něco nepovedlo a například kritik poslal postavu pod -10 hp. Bude se to brát jako smrt v CvC a s touto runou jako permanetní smrt?
Díky :clover:

Napsal: 10. 8. 2008 14.45
od Jon
Pořád půjde postava oživit kouzlem nebo vzít do chrámu.

Viz. "Permanentní smrt v CvC
Cena -8
Jakmile postava s touto extras runou zamře, tak nemůže využít milosti Znovuzrození. Postavu lze oživit modlitbou ať již pronesenou klerikem či přečtenou ze svitku, nebo donesením těla do chrámu. Týká se pouze smrtí v souboji s jinou postavou (tj. smrtí kdy poslední úder zasadila hráčská postava či jí ovládaná bytost)…"

Napsal: 10. 8. 2008 18.40
od Gran
Akorát škoda, že AFAIK nejsou svitky a klerici začali rapidně selhávat...

Napsal: 10. 8. 2008 20.17
od Alfray
Přesně jak říká Gran. Ono to teď s těmi kleriky není zrovna růžové a tak jsem myslel jak na tu smrt v turnaji budou koukat DM/DS a popřípadě postavu ,,zvednou". PRávě kvůli tomu, že to nění uplné CvC, ale ,,jen" turnaj.

Napsal: 10. 8. 2008 21.38
od kokosak
Tě dotáhnem do chrámu... možná :D

Napsal: 11. 8. 2008 1.33
od Arto
Turnaj je pořádán hráčema, tudíž je malá šance že tam bude DM. Takže nespoléhat na DM, ale na PC kleriky...

Napsal: 11. 8. 2008 10.29
od Alfray
Dobře, díky :clover:

Napsal: 11. 8. 2008 11.24
od Psanec
PC klerici jsou, jeden je dokonce v říši :)
Jen proto, že není vidět, neznamená, že tam není. od čeho jsou schránky, že ano :bigwink:

Ale co byl ted turnaj v říši, nebyl klerik zapotřebí. Záleží jen na pořadatelích jak daleko to nechají zajít.

Napsal: 11. 8. 2008 14.37
od Alfray
Chápu, chápu :smile: