Druidí proměna

Když se něco děje s vaší postavou

Moderátoři: World Builder, Dungeon Master

Odpovědět
Nalk
Kontaktovat uživatele:

Druidí proměna

Příspěvek od Nalk »

Dnes jsem vyzkoušel poprvé od všemožných úprav druidí proměnu do zvířete (konkrétně panter). Neměl jsem zaplé ukládání postavy. Došlo ke dvěma věcem:
1) hned při proměně jsem získal předmět PC Properties (taková "měděná kůže" .. tuším že jsem jí viděl akorát v nějakých cepových modulech nebo tak)
2) po proměně jsem nemohl vůbec bojovat - zaútočit na Vlka... několikrát jsem to zkusil, vždy proběhl jen hod na iniciativu a nic víc … po proměně zpět již vše fungovalo.

Případně zálohuju log, pro přesnější informace
"Compared to the "righteous" greed of the rulers, the villains of the world seem much more honorable. When scum rules the world, only more scum is born... You don't even understand that?"
- Eustass Kid (One Piece)

Van, kněz Hrebogův, vyznavač Vyšší cesty
acc.: Nalkanar
kokosak
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kokosak »

Testnul jsem to a mě to nic podobného nedělá ani v šifterských ,ani druidích proměnách. Žádné vygenerované předměty, útoky v proměně probíhají též normálně. Testováno na panácích.
Eternal chaos comes with chocolate rain, you guys. CHOCOLATE RAIN!
allekoo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od allekoo »

Tu kožu s vlastnostami mi hadzalo v inych moduloch pri premenach po prechode na 1,69
Because I'm Batman !!!
Pavel Urban

Příspěvek od Pavel Urban »

S tímto jsem měl potíže i u kouzelnických přeměn v singlu (byl to tehdy tuším golem). Postava mi přišla k cíli a jako by se zasekla, prostě jen stála v nápřahu (nákroku) a neútočila.
Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují.
The cup is full.
Ikkie
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ikkie »

Tak jsem to též otestoval s druidskou postavou, která ještě nikdy proměnu nepoužila. První proměnu jsem dostal onu kožešinu "PC properties". Další proměny už byly ale v pohodě. Tak je možná třeba provést první proměnu, aby se to nějak "nakonfigurovalo".

Útoky jsem nijak netestoval.
Tereza Smittová - RIP (portrait by NIAM)
Balkon, syn Daskův
Athriel
LD

Příspěvek od LD »

EDITOVAL Balrog, kdyžtak mám uloženo u sebe v PM. Týkalo se to jednoho bugu a následnému odlogu pro jeho vyřešení, což bude placosem pravděpodobně vyhodnoceno jako odlog v potížích. Postava Montago. :)
kokosak
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kokosak »

Je to chyba hlášená a protože brutálně zneužitelná, tak hlášená přímo Labirovi mimo veřejná fora. Prosím tě promaž si ten příspěvek.

:clover:
Eternal chaos comes with chocolate rain, you guys. CHOCOLATE RAIN!
Odpovědět