no já bych řekl že Revealing hte secret je prima bez Aris, zvláště ten luk, podrobně se na něj zadívejme :)Pipi_CZ píše:Aa, konečně nějaká větší rekace. Děkuju. Myslíš ty vrcholky, že? Roztažené a podobně. Pravda, ale s tím jsem si nedokázal poradit. Například na tom kameni, kde sedí, tam ano, docela pravidelná textura a tak nebyl problém ji zrcadlově duplikovat rovnou v Blenderu, ale tam, tam by to chtělo úplně nové.George píše:Moc hezké, škoda těch lowres textur, jinak zatím mi jako nejlepší ze všech renderů příjde "Revealing a secret" řekněme svou dokonalostí, dál se mi líbí "Love the move", kterej vypadá taky docela profesionálně... ikdyž je to samozřejmě jeho jednoduchostí.
"Revealing a secret": Musím říct, že víc se mi to asi líbilo bez Aris, prostě jen pohled do staré krypty. Na tom renderu jsem se naučil Volumetrické světlo, takže jsem na něj hrdý. Díky. :))
"Love the move": Klasika
ale je prima že se najde nadšenec kterého baví 3D, až budu něco potřebovat v 3D udělat, požádám Tě, ale jeden obrázek koupím tak max. za 200 Kč a to budu váhat jestli bych ho nesehnal zadarmo nebo 20 Kč :D nebo si ho sám udělal a vyjde mě to ještě na víc peněz než 200 Kč :D