Noo... jen tak mne napadlo, že je pěkně divný, že kdybych nááhodou bojoval deštníkem, tak s ním dám méně dmg než prostou rukou, nebo třeba růžičkou ^_^
Přijde mi, že jsem už v nějakým filmu párkrát viděl používání deštníku jako zbraně *-*… tak co, setká se můj návrh s pochopením? @.@
Deštník
Moderátor: Dungeon Master
- The_Balrog
- Kontaktovat uživatele:
Deštník
„Jmenuju se Natalie. A dělám si, co chci.“
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Deštník
Jiszě že. Růže my se neměla dát použít k boji, nebo se po první ráně zlomit.The_Balrog píše:Přijde mi, že jsem už v nějakým filmu párkrát viděl používání deštníku jako zbraně *-*… tak co, setká se můj návrh s pochopením? @.@
Taky jsem viděl používat deštník v boji, dokonce i vějíř. Tyto předměty jsou myslmí speciálně upravené tak, aby se daly tak použít. Mám zato že byly vystužené. Bohuzel už nevím čím, asi nějaký kov.

- The_Balrog
- Kontaktovat uživatele:
Re: Deštník
Nahodou, jeden nejmenovany pulork Vugar na destnik celkem uspesne napichoval vlkyThe_Balrog píše:Noo... jen tak mne napadlo, že je pěkně divný, že kdybych nááhodou bojoval deštníkem, tak s ním dám méně dmg než prostou rukou, nebo třeba růžičkou ^_^
Přijde mi, že jsem už v nějakým filmu párkrát viděl používání deštníku jako zbraně *-*… tak co, setká se můj návrh s pochopením? @.@