Padání hry
Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master
-
- Kontaktovat uživatele:
Padání hry
Zdravím, mám problém s postavou. Jednou jsem s ní šel kolem Svačinky v Tirianu a spadlo mi to (Program uvedl neplatnou operaci...). Tak jsem se chtěl připojit znovu a zas (Ani se mi nenahrála celá lokace).. Nešlo by ji přemístit někam jinam? Dík. Steel_martin
btw: Ostatní postavy fungují
acc: Reverend_Malthas
char: Sheyla Springtale
btw: Ostatní postavy fungují
acc: Reverend_Malthas
char: Sheyla Springtale
Game ID: Reverend_Malthas
-
- Kontaktovat uživatele:
Postava přemístit ručně jde, ale je to nouzovka. Navíc pokud se ti projeví tahle chyba (zřejmě grafika) tak ti může zkolabovat NWN i při zobrazení obyčejného itemu v inventáři (klasiky v Tirianu u kováře nějaká sekera na 5-té záložce). Zkus nejprv to s tou grafikou +nové ovladače.
Když něco chcete, nevynucujte si to od okolí. Ptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.
To padání hry jsem taky zažil až v Tirianu (u brány z přístavu do centra) - vypnul jsme tu "shiny water" v rozšířených možnostech nastavení grafiky a bylo to ok.
Edit: ATI kartu potvrzuju, mám jí v kompu.
Edit: ATI kartu potvrzuju, mám jí v kompu.
Naposledy upravil(a) psin dne 8. 7. 2006 19.13, celkem upraveno 1 x.
Vše má své meze.
Petr Hrozný †, Vilém z Ofenburgu †, Voxeos - NPC, Jakub Poutník - M. I. A. / OFFLINE - NEDOSTUPNÝ
Petr Hrozný †, Vilém z Ofenburgu †, Voxeos - NPC, Jakub Poutník - M. I. A. / OFFLINE - NEDOSTUPNÝ
Jojo všichni ti chudáci s ATInou, jako já, NWN nas nemaj rádi :(
Občas se mi i na alh, kde sem problémy neměl, zasekla takhle postava. Pomohlo mi se připojit na jinej acc, ale to byla asi chyba jinýho charakteru, i když kdo ví.
Vopravdu padat mi to začlo až na EQ a jedině v lokacích Tirian přístav, Magická univerzita, Centrum, jinde snad eště ne. Všude je tam spousta vody a lodě. padne to ve chvíli, kdy na ní natočim kameru a ona se cela najednou pkusi načíst... Vypnutí shiny water to opravdu spolehlivě odstranilo :) Kdybych to byl tehdy věděl, možná bych měl svojí první postavu, která se mi tehdy takhle zasekla u Svačinky, a nešlo za ní už hrát :)
Občas se mi i na alh, kde sem problémy neměl, zasekla takhle postava. Pomohlo mi se připojit na jinej acc, ale to byla asi chyba jinýho charakteru, i když kdo ví.
Vopravdu padat mi to začlo až na EQ a jedině v lokacích Tirian přístav, Magická univerzita, Centrum, jinde snad eště ne. Všude je tam spousta vody a lodě. padne to ve chvíli, kdy na ní natočim kameru a ona se cela najednou pkusi načíst... Vypnutí shiny water to opravdu spolehlivě odstranilo :) Kdybych to byl tehdy věděl, možná bych měl svojí první postavu, která se mi tehdy takhle zasekla u Svačinky, a nešlo za ní už hrát :)
-
- Kontaktovat uživatele:
-
Nemam postavu
Aha když to tady čtu, začiná mi to být jasný proč mi to spadlo, také mam ati grafiku, ale nevím proč mi pak postava zmizela a nemůžu hrát ? Když se přihlásim tak tam ma postava Tarja z Luskanu není.
- The_Balrog
- Kontaktovat uživatele:
Re: Nemam postavu
1/ zkus se přihlásit ještě jednou, ale netuším jestli to pomůže. Ale když se střídají na jednom počítači dva účty, nějak to zlobí - třeba to je tvůj případ. (Asi ne, ale malá možnost tu je)Dona Atreid píše:Aha když to tady čtu, začiná mi to být jasný proč mi to spadlo, také mam ati grafiku, ale nevím proč mi pak postava zmizela a nemůžu hrát ? Když se přihlásim tak tam ma postava Tarja z Luskanu není.
2/ pokud jsi nepoužil(a) runu uložení před odlogováním, jsi odkázaná na diskovou cache.. podívej se do tohohle topicu, kde se o tom píše
viewtopic.php?t=448&highlight=cache
ale v něm bohužel není řešení tohohle problému. Musíš chvíli počkat, až se tu objeví Labir ^_^ apodívá se, co máš vlastně na účtu a jestli je Tarja ztracená.
„Jmenuju se Natalie. A dělám si, co chci.“
- The_Balrog
- Kontaktovat uživatele:
sakra.. koukám, že jsem sem linknul sice topic, co se tímhle tématem zabývá, ale ne ten, který jsem chtěl..
už se tu jednou řešilo, že nová postava zmizela.. stalo se to snad když za ní hraješ méně než hodinu.. nebo půl hodiny.. teď nevím.. a ani nemůžu najít ten topic.. safra safra.. *zase se ponoří do hledání*
už se tu jednou řešilo, že nová postava zmizela.. stalo se to snad když za ní hraješ méně než hodinu.. nebo půl hodiny.. teď nevím.. a ani nemůžu najít ten topic.. safra safra.. *zase se ponoří do hledání*
„Jmenuju se Natalie. A dělám si, co chci.“
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Nemam postavu
Tohle se může stát pokud je postava nová (nejčastěji na novém accountu) a hra je nestandardně ukončená po méně než řekněme 1 hodině hry. Pak se postava nemusí stihnout zapsat z diskové cache na disk a je ztracená. S tím se pořádně nedá co dělat.Dona Atreid píše:Aha když to tady čtu, začiná mi to být jasný proč mi to spadlo, také mam ati grafiku, ale nevím proč mi pak postava zmizela a nemůžu hrát ? Když se přihlásim tak tam ma postava Tarja z Luskanu není.
Když něco chcete, nevynucujte si to od okolí. Ptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.
-
- Kontaktovat uživatele:
další padací místo...jezevčí nora nebo co to je dvě lokace na jih od tréningáče v Tirianu :(...je to jeskyně a nemůžu se z tama za boha dostat...už se mi podařilo i připojit a viděl jsem jeskyni, jenže v tu chvíli se to zase seklo
nevíte co s tim prosím? skoušel sem už všeliajk upravit grafiku, další postavy fungujou...

-
- Kontaktovat uživatele:
zkus přeinstalovat directX
pokud nemáš extra instalaci, stáhni posledni redistributable http://www.computerbase.de/downloads/so … ?url=10052
pokud nemáš extra instalaci, stáhni posledni redistributable http://www.computerbase.de/downloads/so … ?url=10052
nepodcenuju tve schopnosti, jenom pripominam kdyby bylo opomenuto. Je nutny odsinstalovat predchozi ovladac a rucne odstranit vsechny zbytky z analu registru. Samozrejme na to existujou schopny softiky, ktery to udelaj za tebe, nicmene je to nutnost.magnumik píše:Tak mám nový ovladače
Dives, qui sapiens est