Padání hry

Různé rady a řešené problémy a návrhy

Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master

steel_martin
Kontaktovat uživatele:

Padání hry

Příspěvek od steel_martin »

Zdravím, mám problém s postavou. Jednou jsem s ní šel kolem Svačinky v Tirianu a spadlo mi to (Program uvedl neplatnou operaci...). Tak jsem se chtěl připojit znovu a zas (Ani se mi nenahrála celá lokace).. Nešlo by ji přemístit někam jinam? Dík. Steel_martin

btw: Ostatní postavy fungují

acc: Reverend_Malthas
char: Sheyla Springtale
Game ID: Reverend_Malthas
Kozuss
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kozuss »

mě se to stává taky v centru. zkus změnit nastavení grafiky (např. z nejlepší na dobrý) až budeš připojenej s jinou postavou. mě to funguje.
Alcatraz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Alcatraz »

a jestli mas pady, tak hlavne vypnout "Shiny water", prevazne to je duvod techhle padu.
"Dokud kráčíme po své cestě je to neklamný znak, že svému cíli nerozumíme... nebo jsme ho dosud nedokázali přijmout. "
Cesta života, Serena White
labir
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od labir »

Postava přemístit ručně jde, ale je to nouzovka. Navíc pokud se ti projeví tahle chyba (zřejmě grafika) tak ti může zkolabovat NWN i při zobrazení obyčejného itemu v inventáři (klasiky v Tirianu u kováře nějaká sekera na 5-té záložce). Zkus nejprv to s tou grafikou +nové ovladače.
Když něco chcete, nevynucujte si to od okolí. Ptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.
psin

Příspěvek od psin »

To padání hry jsem taky zažil až v Tirianu (u brány z přístavu do centra) - vypnul jsme tu "shiny water" v rozšířených možnostech nastavení grafiky a bylo to ok.

Edit: ATI kartu potvrzuju, mám jí v kompu.
Naposledy upravil(a) psin dne 8. 7. 2006 19.13, celkem upraveno 1 x.
Vše má své meze.

Petr Hrozný †, Vilém z Ofenburgu †, Voxeos - NPC, Jakub Poutník - M. I. A. / OFFLINE - NEDOSTUPNÝ
kolja
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kolja »

Jojo všichni ti chudáci s ATInou, jako já, NWN nas nemaj rádi :(
Občas se mi i na alh, kde sem problémy neměl, zasekla takhle postava. Pomohlo mi se připojit na jinej acc, ale to byla asi chyba jinýho charakteru, i když kdo ví.
Vopravdu padat mi to začlo až na EQ a jedině v lokacích Tirian přístav, Magická univerzita, Centrum, jinde snad eště ne. Všude je tam spousta vody a lodě. padne to ve chvíli, kdy na ní natočim kameru a ona se cela najednou pkusi načíst... Vypnutí shiny water to opravdu spolehlivě odstranilo :) Kdybych to byl tehdy věděl, možná bych měl svojí první postavu, která se mi tehdy takhle zasekla u Svačinky, a nešlo za ní už hrát :)
steel_martin
Kontaktovat uživatele:

Hotovo

Příspěvek od steel_martin »

Vypnutí shiny water to vyřešilo. Dík. :bigwink:
Game ID: Reverend_Malthas
Dona Atreid

Nemam postavu

Příspěvek od Dona Atreid »

Aha když to tady čtu, začiná mi to být jasný proč mi to spadlo, také mam ati grafiku, ale nevím proč mi pak postava zmizela a nemůžu hrát ? Když se přihlásim tak tam ma postava Tarja z Luskanu není.
The_Balrog
Kontaktovat uživatele:

Re: Nemam postavu

Příspěvek od The_Balrog »

Dona Atreid píše:Aha když to tady čtu, začiná mi to být jasný proč mi to spadlo, také mam ati grafiku, ale nevím proč mi pak postava zmizela a nemůžu hrát ? Když se přihlásim tak tam ma postava Tarja z Luskanu není.
1/ zkus se přihlásit ještě jednou, ale netuším jestli to pomůže. Ale když se střídají na jednom počítači dva účty, nějak to zlobí - třeba to je tvůj případ. (Asi ne, ale malá možnost tu je)

2/ pokud jsi nepoužil(a) runu uložení před odlogováním, jsi odkázaná na diskovou cache.. podívej se do tohohle topicu, kde se o tom píše

viewtopic.php?t=448&highlight=cache

ale v něm bohužel není řešení tohohle problému. Musíš chvíli počkat, až se tu objeví Labir ^_^ apodívá se, co máš vlastně na účtu a jestli je Tarja ztracená.
„Jmenuju se Natalie. A dělám si, co chci.“
The_Balrog
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od The_Balrog »

sakra.. koukám, že jsem sem linknul sice topic, co se tímhle tématem zabývá, ale ne ten, který jsem chtěl..

už se tu jednou řešilo, že nová postava zmizela.. stalo se to snad když za ní hraješ méně než hodinu.. nebo půl hodiny.. teď nevím.. a ani nemůžu najít ten topic.. safra safra.. *zase se ponoří do hledání*
„Jmenuju se Natalie. A dělám si, co chci.“
labir
Kontaktovat uživatele:

Re: Nemam postavu

Příspěvek od labir »

Dona Atreid píše:Aha když to tady čtu, začiná mi to být jasný proč mi to spadlo, také mam ati grafiku, ale nevím proč mi pak postava zmizela a nemůžu hrát ? Když se přihlásim tak tam ma postava Tarja z Luskanu není.
Tohle se může stát pokud je postava nová (nejčastěji na novém accountu) a hra je nestandardně ukončená po méně než řekněme 1 hodině hry. Pak se postava nemusí stihnout zapsat z diskové cache na disk a je ztracená. S tím se pořádně nedá co dělat.
Když něco chcete, nevynucujte si to od okolí. Ptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.
magnumik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od magnumik »

další padací místo...jezevčí nora nebo co to je dvě lokace na jih od tréningáče v Tirianu :(...je to jeskyně a nemůžu se z tama za boha dostat...už se mi podařilo i připojit a viděl jsem jeskyni, jenže v tu chvíli se to zase seklo :no: nevíte co s tim prosím? skoušel sem už všeliajk upravit grafiku, další postavy fungujou...
labir
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od labir »

Grafika. Změnit ovladače.
magnumik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od magnumik »

Tak mám nový ovladače, ale dalo mě to enom asi tak sekundu na to, abych neco udělal, než se zas vyhodí ta chyba...a tak sem se asi nadvakrát otočil a pak vyběhl...heh...slušná "polízanice"...každopádně sem z toho venku...díky :smile:
photter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od photter »

zkus přeinstalovat directX

pokud nemáš extra instalaci, stáhni posledni redistributable http://www.computerbase.de/downloads/so … ?url=10052
...terribilis ut castrorum acies ordinata...

"Bohové přicházejí a odcházejí, elfky zůstávaj." Âsar
magnumik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od magnumik »

to photter: hmm...dik za radu :smile: skusim...sice už je po problému, ale aby se nevyskytnul další :dry::shades:
Praetor

Příspěvek od Praetor »

magnumik píše:Tak mám nový ovladače
nepodcenuju tve schopnosti, jenom pripominam kdyby bylo opomenuto. Je nutny odsinstalovat predchozi ovladac a rucne odstranit vsechny zbytky z analu registru. Samozrejme na to existujou schopny softiky, ktery to udelaj za tebe, nicmene je to nutnost.
Dives, qui sapiens est
photter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od photter »

doporučuju DriverCleaner, nový verze sou placený ale snad najdeš nějakou starší free na slunečnici nebo podobnejch stránkách, kdyby ne, pošlu ti něco s domlouvátkem - pokud bude třeba, napiš PM
...terribilis ut castrorum acies ordinata...

"Bohové přicházejí a odcházejí, elfky zůstávaj." Âsar
Swordfish
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Swordfish »

No jo stává se to, mě např. v Tirianu-docích. :shades:
chlorofil
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od chlorofil »

Swordfish píše:No jo stává se to, mě např. v Tirianu-docích. :shades:
jestli máš ATInu, tak si vypni shiny water v nastaveni grafiky...
coirëa oialë
Odpovědět