Poděkování
Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master
-
- Kontaktovat uživatele:
-
Chtěl bych poděkovat za včerejší hru té mé věštkyni :)) a za spolupráci všem, jenž s nimi byl Tobi zahánět démony.
PS: ten "velitel" démonů mě celkem nepotěšil, když jsem stál uprostřed jeho imploze.. uf naštěstí to Tobi ustál..
Dodatek: trochu mi uniká IC děj ohledně démonů povolaných DM a tvrzení, že to udělal hráč *zakroutí si hlavou*
PS: ten "velitel" démonů mě celkem nepotěšil, když jsem stál uprostřed jeho imploze.. uf naštěstí to Tobi ustál..
Dodatek: trochu mi uniká IC děj ohledně démonů povolaných DM a tvrzení, že to udělal hráč *zakroutí si hlavou*
Bohuzel IC nema Caled dost informaci, abych ti ono obvineni vysvetlil IC a do OOC roviny se poustet nechci. Ostatne tady to jsou promenu spise uvahy zalozene na tom co se ve hre udalo, ale pokud mam pravdu, tak by za tu nastalou situaci mohl byt skutecne zoodpovedny hrac :)ogarXXX píše: Dodatek: trochu mi uniká IC děj ohledně démonů povolaných DM a tvrzení, že to udělal hráč *zakroutí si hlavou*
Aktivní: Febrilia Jr'eile, pořezaná kráska
Srdcovka: Caled Nailo, elfský bard a strážný z Amfiberai
Občasní: Grik, Lainathiel Nesseldë, Siriand Tir'ein, Jednoručka Cyrus, Neotesanec Lutz
Bonus: Knihovna v Amfiberai
Občasní: Grik, Lainathiel Nesseldë, Siriand Tir'ein, Jednoručka Cyrus, Neotesanec Lutz
-
DM nic netvrdí, DM se tváří jako tajemný hrad v Karpatech.
Co říkají postavy, to říkají postavy a klidně je nechtě žalovat pro pomluvu, pokud se vám to nezdá.
To, že dění kolem IC situace hráči uniká, je chyba na vašem přijímači.
Prosím o nevynášení IC informací, díky.

Co říkají postavy, to říkají postavy a klidně je nechtě žalovat pro pomluvu, pokud se vám to nezdá.

To, že dění kolem IC situace hráči uniká, je chyba na vašem přijímači.

Prosím o nevynášení IC informací, díky.
Naposledy upravil(a) Pavel Urban dne 2. 2. 2012 18.12, celkem upraveno 1 x.
Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují.
The cup is full.
The cup is full.
Bylo pěkné aspoň na chvíli si užít přítomnost vás tří :)
"Nesouhlasím. To je individuální názor. Mnozí ho s tebou možná sdílí, ale věř, že mnozí ne." - Pavel Urban ©
Rangarog Dragobir - zakladatel Západoříšské obchodní společnosti, kupec, kovář a kovkop ...padl a byl Durminem přijat do Věčných síní
Brambor
Rangarog Dragobir - zakladatel Západoříšské obchodní společnosti, kupec, kovář a kovkop ...padl a byl Durminem přijat do Věčných síní
Brambor
Taky dekuju:)
Za´cho Detyr - Oběšen a upálen(21.Vodomrzen 1133 7:16)Zotročit a ničit!
Evana Ver Letha - Uvařena(25.Brzomráz 1146)
Drathir'Cryso Olath - Uzavřen v železné panně(26. Brzomráz 1152)
Aw´rixel Jednooký- Rozřezán (17. Obrozen 1154)
Victor Shawer - Odsouzen k utrpení (3. Vinobran 1161)
https://www.youtube.com/watch?v=jPU63WAnrSE
Je tažké byť debilom, pretože konkurencia je veliká.
Evana Ver Letha - Uvařena(25.Brzomráz 1146)
Drathir'Cryso Olath - Uzavřen v železné panně(26. Brzomráz 1152)
Aw´rixel Jednooký- Rozřezán (17. Obrozen 1154)
Victor Shawer - Odsouzen k utrpení (3. Vinobran 1161)
https://www.youtube.com/watch?v=jPU63WAnrSE
Je tažké byť debilom, pretože konkurencia je veliká.
- zlaticko71
Díky všem za dnešek (včetně odpoledního hraní), jak účastníkům zájezdů, tak i konspirátorům :)
Ještě kolem poledne sem zvažoval, že si dám od EQ pauzu, tohle mě vrátilo chuť pokračovat (zvlášť ten závěr večera).
Ještě kolem poledne sem zvažoval, že si dám od EQ pauzu, tohle mě vrátilo chuť pokračovat (zvlášť ten závěr večera).
Aktivní: Febrilia Jr'eile, pořezaná kráska
- Mourisson1
- Kontaktovat uživatele:
Díks Alky, Francovi a Selvimu za dnešní výpravu
sice to nebylo žádný imba místo na probití, ale ale o to zajímavější snad ta konečná zastávka byla
doufám že se to líbilo.
Abych nezapoměl : Polštááářkyyyy!

Abych nezapoměl : Polštááářkyyyy!

Lothias Cys'variana
"...býval tady hráčem, ale spáchal ten největši hřích, creepil proti zkorumpovaným spoluhráčům. Snažili se ho zabanovat. Misto toho mu nedali staršího sráče, kterého tak chtěl. Obviněn z metagamu nyní creepi na Equilibrii. Creeper, který loví creepery. Potížista. Mourisson..." - Woxa 22. 10. 2015
"...býval tady hráčem, ale spáchal ten největši hřích, creepil proti zkorumpovaným spoluhráčům. Snažili se ho zabanovat. Misto toho mu nedali staršího sráče, kterého tak chtěl. Obviněn z metagamu nyní creepi na Equilibrii. Creeper, který loví creepery. Potížista. Mourisson..." - Woxa 22. 10. 2015
-
- Kontaktovat uživatele:
Musím uznat a vzkázat díky DM - pak že EQ nežije - 4 DM ve hře je myslím už slušné :-) z toho jedno WB.. doufám, že to vydrží.… jen tak dál!
"Nesouhlasím. To je individuální názor. Mnozí ho s tebou možná sdílí, ale věř, že mnozí ne." - Pavel Urban ©
Brambor
Brambor