Mě se líbil ke konci rozhovor dvou skupinek u sudů:
"přibližné téma skupinky A"
A musíme zahrát tu hru s baziliškem.
Ale musíme sehnat herce.
"vedle stojící skupinka B"
Tak jsem si nechal ty ruce pořádně obrnit, přidělat tam pár plátů, nové předloketní chrániče a tak.
A stále stejný meč?
No, jo, ale asi začnu používat brzy nějaký větší.
Lothias Cys'variana
"...býval tady hráčem, ale spáchal ten největši hřích, creepil proti zkorumpovaným spoluhráčům. Snažili se ho zabanovat. Misto toho mu nedali staršího sráče, kterého tak chtěl. Obviněn z metagamu nyní creepi na Equilibrii. Creeper, který loví creepery. Potížista. Mourisson..." - Woxa 22. 10. 2015
N: spíš ale v této věci informujte Vojvodu
D: Nebude dobré, pokud tak učiní dvě elfky, sire, při vší úctě...
N: *Koukne se na obě dámy*
N: Myslím, že mu vše vyřídím já sám
// Jestli se elfky setkání s vojvodou neobávaly předtím, tak nyní již zcela jistě.
"...býval tady hráčem, ale spáchal ten největši hřích, creepil proti zkorumpovaným spoluhráčům. Snažili se ho zabanovat. Misto toho mu nedali staršího sráče, kterého tak chtěl. Obviněn z metagamu nyní creepi na Equilibrii. Creeper, který loví creepery. Potížista. Mourisson..." - Woxa 22. 10. 2015
Mourisson1 píše:A nechovají se trpaslíci líp k orkům než k elfům?
Myslíš, že by jako orkové mohli moderovat mírová jednání mezi elfy a trpaslíky, jo?
Hmm...asi si pořídím osobního diplomata
Lothias Cys'variana