Poděkování

Vše co nejde zařadit jinam

Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master

Odpovědět
Mourisson1
Kontaktovat uživatele:

Re: Poděkování

Příspěvek od Mourisson1 »

Taky díky, bylo to super :smile: Hlavně woxovi rychlomnožící se sorcerreři :megalol: :megalol: :megalol:
Lothias Cys'variana

"...býval tady hráčem, ale spáchal ten největši hřích, creepil proti zkorumpovaným spoluhráčům. Snažili se ho zabanovat. Misto toho mu nedali staršího sráče, kterého tak chtěl. Obviněn z metagamu nyní creepi na Equilibrii. Creeper, který loví creepery. Potížista. Mourisson..." - Woxa 22. 10. 2015
Naylun

Příspěvek od Naylun »

Van píše:Díky za víkend...
PS: počítali jsme a vyhrál Stark (Woxa) - měl čtyři velké hrady (Zimohrad, Mořská Stráž = Dvojčata a Královo přístaviště)….
Všichni dobře víme, že to už od začátku nebylo rovné měření sil, protože on měl černýho ptáka :)

Jinak taky díky, bylo to fajn, místy i dost napínavé... naštěstí se člověk pak mohl odreagovat mechovým kvičením, případně májovým píchánkem :megalol:
Svět nepatřil nikomu, kdo nebyl hráč.
Mourisson1
Kontaktovat uživatele:

A co teprve kocentrace, rychlé kvašení a obnažení xD
Lothias Cys'variana

"...býval tady hráčem, ale spáchal ten největši hřích, creepil proti zkorumpovaným spoluhráčům. Snažili se ho zabanovat. Misto toho mu nedali staršího sráče, kterého tak chtěl. Obviněn z metagamu nyní creepi na Equilibrii. Creeper, který loví creepery. Potížista. Mourisson..." - Woxa 22. 10. 2015
Ikkie
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ikkie »

Rád bych poděkoval Wolfovi, Grimovi a Selvimu, že jsme se konečně sešli a absolvovali nějaké to menší skřetí masakrováníčko :)
Tereza Smittová - RIP (portrait by NIAM)
Balkon, syn Daskův
Athriel
Ogar

Příspěvek od Ogar »

Díky dnes za lov. Upřímně jsem se pobavil a rád :smile:
divozenka

Příspěvek od divozenka »

Taky díky za lov, bylo to parádní a dost jsem se bavila! :biggrin:
divozenka + kopretinka = zlaticko71

Alyshia Kent - hmm nazdar fešáci *svůdně na ně mrkne*
Isandra - podivná strážná :devil_2:
Lucie Dobrotivá - jsem královna!
…………………………………………
Samantha Bel'yn - jmenuji se Firia
Elizabeth
Braenn
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Braenn »

Taky! Kvůli tomuhle stojí za to tu hrát.
Wolf
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wolf »

Toho se teď na EQ děje, že Ds neví kam dřív skočit a co si dřív od DM nechat povolit :biggrin:
Paráda! Takových akcí, příběhů, a questů dohromady jeden přes druhý, žůžo!
Díky všem za pozitivní reakce, trpělivost semnou (stále to nemám vychytané, sry mistrům trpaslíkum za to zranění Solarovým světlem) a za to že se Questů učastní a hrajou =)
Neutral Good Dungeon Master :clover:
Paklic

Příspěvek od Paklic »

Taky moc díky za hru, skvělej návrat!
Mourisson1
Kontaktovat uživatele:

Díky za slavnosti, letos se fakt povedly, ta tombola mně dostala do kolen :megalol: :megalol:

A sorry za náhlé zmizení, ale už jsem potřeboval nutně jít řešit projekt do školy :mad:
Lothias Cys'variana

Wolf
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wolf »

Děkuji účastněným na slavnostech, bavilo mne to =)
(především tedy přetváření krajiny, snad s tím někdo neměl co do grafické stránky problémy :blush: )
Neutral Good Dungeon Master :clover:
placidity

Příspěvek od placidity »

Díky všem, bylo to fajnové. Pokud byly někde lapsy nebo prodlevy tak se omlouváme, ne úplně vše šlo podle plánu :)

Speciální dík patří wolfovi za výrobu okolí a také kostce, tombola byla vtipná :)
Pokud by bylo potřeba doplnit ztracené knihy do knihovny, dejte vědět do PM.

Aktivní: Alariel Erna
Bejvávalo: Te'lyn (by Balrog) (by Niam - NSFW) | Ulrika | Ignatz
Ostatní: Ukládání logů a konverze screenshotů | Jak vyrobit portrét | Knihovna v Amfiberai
DarckDewy

Příspěvek od DarckDewy »

Nemohl jsem se slavností účastnit naplno. :D Ale i tak děkuji za pár zasekaných chvilek u obrazovky když jsem procházel okolo..
Eluriorfin Patson- Mladý, depresivní.. Krev Milující, nemrtvé obdivující.. -Popraven sťatím a následným spálením.
Kricík Šmatalko- Já jsem obchodník, nechceš si zahrát vo zlatku? *Škodolibě se usměje a promne si ruce.* - Zmizel při svých nekalých obchodech
Lembas - Sněden
Niko
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Niko »

Pěkné :clover:

Díky bardům za organizaci a Wolfovi za přítomnost a neustálé oživování různých npc, fakt to přidalo na atmosféře.
Selvagion

Příspěvek od Selvagion »

Rovněž chci poděkovat za letošní slavnosti. Myslím, že hodně díky Wolfovi bylo asi jedny z nejpovedenějších. Wolfovi se podařilo tomu vtisknout atmosféru události, kterou žije celé město, díky všem těm NPC, které nechal přijít. Navíc náměstí bylo upraveno skutečně luxusmě.
Braenn
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Braenn »

Taky díky za slavnosti. Ze začátku jsem si při sledování degustace říkala, proč lezu na místo, kde moje postava absolutně nemá coby a s kýmby, ale nakonec to bylo fajn. Tombola (che!), dražba i ty věci kolem. Takže díky organizátorům a doufám, že bude další příště. :smile:
Woxa
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Woxa »

Taky díky všem co přišli nebo se jinak podíleli na slavnostech, byť mnozí mají černý puntík za pozdní příchod (fakt nás docela vyděsilo a naštvalo, když jeste v cca 19:15 bylo přítomno jen 5PC).
Jsme rádi, že tentokráte se hráčstvo celkem i zapojovalo do soutěžení a nemuseli jsme vás dlouho přemlouvat.
Tombola opět pobavila a snad konečně uvěříte, že náhodě nepomáháme, když si (až na čtyři VIP) čísla vybírali hosté sami.
Nevím zda letošní slavnosti byly nejlepší a nejpovedenější, ale co se týče výzdoby, tak rozhodně nejhezčí - takže dík Wolfe.

P.S.: pokud se vám zdálo, že během ochutnávky Caled nějak vypnul a jen se tam mlčky motal, tak to bylo tím, že jsem dobrých 15min psal do družiny a nikdo si toho nevšiml :D
Aktivní: Febrilia Jr'eile, pořezaná kráska
Srdcovka: Caled Nailo, elfský bard a strážný z Amfiberai
Občasní: Grik, Lainathiel Nesseldë, Siriand Tir'ein, Jednoručka Cyrus, Neotesanec Lutz
Bonus: Knihovna v Amfiberai
Anade

Příspěvek od Anade »

Přidávám se s velkým díky Woxovi, Placce, Wolfovi jakož i všem zúčastněným.

P.S.: Můj pozdní příchod byl ovlivněn pozdním příjezdem domů (něco kolem čtvrt na osmou). Holt IR svět dostal v tomto přednost a (téměř) půlhodinové zpoždění tomu bylo podřízeno.

P.S.2: Woxo, nastav si na družinu jinou barvu a všímat si budeš: Viz viewtopic.php?p=46014#p46014 :bigwink:
Anade Be'lein – rozporuplná, (pro některé) nevypočitatelná, nedůvěřivá elfka za půl druhé platinky
We do what we must because we can.
O papoušcích…
divozenka

Příspěvek od divozenka »

Díky za zábavnou noc u Bena v "díře"! Byla tam pěkná atmosféra, jen škoda že nepřišlo víc lidí. :tongue:
divozenka + kopretinka = zlaticko71

Alyshia Kent - hmm nazdar fešáci *svůdně na ně mrkne*
Isandra - podivná strážná :devil_2:
Lucie Dobrotivá - jsem královna!
…………………………………………
Samantha Bel'yn - jmenuji se Firia
Elizabeth
Braenn
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Braenn »

Dobrý to bylo! Hlavně Isandra perlila. :biggrin: