Chci poděkovat za včerejší Mamonínský burhut, za následný výlet na ledové pláně, prostě všem se kterými jsem hrála.
Edit: pardon buhurt!
Naposledy upravil(a) divozenka dne 8. 12. 2014 12.54, celkem upraveno 1 x.
divozenka + kopretinka = zlaticko71
Alyshia Kent - hmm nazdar fešáci *svůdně na ně mrkne* Isandra - podivná strážná Lucie Dobrotivá - jsem královna!
………………………………………… Samantha Bel'yn - jmenuji se Firia
Elizabeth
Jako jestli se to takto bude stupňovat, skončí buď s šíleným smíchem na severu - a nebo se sirkami před hořícím Mithallirem. Protože NIKDO nebude krást jejího trpaslíka!
Já zas doteď nemůžu z toho, do jaké podoby se může vyvinout souboj mágů, když dojdou argumenty.
Díky za ovar a sekanou a další speciélní pochutiny
Dungo Dar - Sférální cestovatel a badatel
Bujón syn Krutóna - já sů Cechmistr Černého draka, kovářisko, vobchodník, žoldák ha krakenobijec Bujón Syn Krutóna (je to Bujný Kruťák ne polívka)
Narilyn - princezna z kanálu
Frory Bulínková - mamonínské čerstvě vykvetlé poupě
Ryta Splinter - milá, citlivá, chápavá občas potřeštěná elfka stále zrající - MIN(Missed in Nature)
Brumla Bulldozer(Bejkoun) - milý, krásný a přátelský trpaslík - MIA(Missed in Action)
Bujón syn Krutóna - já sů Cechmistr Černého draka, kovářisko, vobchodník, žoldák ha krakenobijec Bujón Syn Krutóna (je to Bujný Kruťák ne polívka)
Ryta Splinter - milá, citlivá, chápavá občas potřeštěná elfka stále zrající - MIN(Missed in Nature)
Brumla Bulldozer(Bejkoun) - milý, krásný a přátelský trpaslík - MIA(Missed in Action)
Eluriorfin Patson- Mladý, depresivní.. Krev Milující, nemrtvé obdivující.. -Popraven sťatím a následným spálením. Kricík Šmatalko- Já jsem obchodník, nechceš si zahrát vo zlatku? *Škodolibě se usměje a promne si ruce.* - Zmizel při svých nekalých obchodech Lembas - Sněden
Jo ty CvC jsem si užíval a u kompu se smál jak malej Jarda, líbí se mi, že se toho Lomylith nebojí i proti případné přesile