Elf - chůze
Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master
Elf - chůze
Dá se při hře za elfa nějak nastavit, aby postava neběhala, ale normálně se procházela?
U ostatních ras toho lze docílit přepínáním módu hledání, ale ten má elf neustále zapnutý.
Když jsem zkoušel postavu zpomalit na 50% pomocí toho rozšířeného ovládání nebo kamene emocí, tak se sice zpomalila na 50%, ale animace vypadala jako zpomalený běh. A když jsem ji zpomalil na tuším 30 nebo 35%, tak už sice chodila, ale pomaleji než je běžná chůze.
Není možnost postavu třeba "uměle přetížit"?
U ostatních ras toho lze docílit přepínáním módu hledání, ale ten má elf neustále zapnutý.
Když jsem zkoušel postavu zpomalit na 50% pomocí toho rozšířeného ovládání nebo kamene emocí, tak se sice zpomalila na 50%, ale animace vypadala jako zpomalený běh. A když jsem ji zpomalil na tuším 30 nebo 35%, tak už sice chodila, ale pomaleji než je běžná chůze.
Není možnost postavu třeba "uměle přetížit"?
- Mourisson1
- Kontaktovat uživatele:
Re: Elf - chůze
Nastavení, klávesy, řízený pohyb dopředu, dej si na to nějakou klávesu a tou choď. Já to mám na mezerníku, pauzu hry stejně nepotřebuješ
Lothias Cys'variana
"...býval tady hráčem, ale spáchal ten největši hřích, creepil proti zkorumpovaným spoluhráčům. Snažili se ho zabanovat. Misto toho mu nedali staršího sráče, kterého tak chtěl. Obviněn z metagamu nyní creepi na Equilibrii. Creeper, který loví creepery. Potížista. Mourisson..." - Woxa 22. 10. 2015
"...býval tady hráčem, ale spáchal ten největši hřích, creepil proti zkorumpovaným spoluhráčům. Snažili se ho zabanovat. Misto toho mu nedali staršího sráče, kterého tak chtěl. Obviněn z metagamu nyní creepi na Equilibrii. Creeper, který loví creepery. Potížista. Mourisson..." - Woxa 22. 10. 2015
A nebo se nauč při chůzi držet Pravý Shift, ten by měl být defaultně nastavený pro chůzi. Není to nic moc, ale dá se na to zvyknout
Ph'nglui mglw'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn
I'm an ancient monster. I'm not an octopus
I'm an ancient monster. I'm not an octopus
Bohužel to nejde jinak, než následujícíma dvouma metodama (už zmíněnýma):
1) Řízený pohyb : Nastavení/Ovládání/Změnit nastavení kláves/záložka "Pohyb/Kamera" /Řízený pohyb dopředu … Já to mám nastavený na "S", míval jsem na mezerníku i na "X", ale "S" se mi osvětšilo nejvíc. S tím, že couvání mám na "X".
2) Shift+Myš : Při souběžném kliknutí shiftu a levého tlačítka myši postava jde místo, aby bežela... resp. se nejdříve zmáčkne shift a následně myš... Já na to naprogramovaný na myši, kde na červeném tlačítku (viz obrázek) mám chůzi a na normálním běh. Myš sama za mě, aniž bych se o cokoliv staral, zmáčkne shift.
http://www.heureka.cz/?h%5Bfraze%5D=x7+oscar
1) Řízený pohyb : Nastavení/Ovládání/Změnit nastavení kláves/záložka "Pohyb/Kamera" /Řízený pohyb dopředu … Já to mám nastavený na "S", míval jsem na mezerníku i na "X", ale "S" se mi osvětšilo nejvíc. S tím, že couvání mám na "X".
2) Shift+Myš : Při souběžném kliknutí shiftu a levého tlačítka myši postava jde místo, aby bežela... resp. se nejdříve zmáčkne shift a následně myš... Já na to naprogramovaný na myši, kde na červeném tlačítku (viz obrázek) mám chůzi a na normálním běh. Myš sama za mě, aniž bych se o cokoliv staral, zmáčkne shift.
http://www.heureka.cz/?h%5Bfraze%5D=x7+oscar
Sell drugs. Run guns. Nail sluts and fuck the law.
Mě se na Selvim, díky jeho poměrně nízké nosnosti, osvědčilo být přetížen a v případě potřeby běhu jen nahodit předmět, který mi zvedne sílu a zbaví mě tak přetížení :)
Využil jsem radu č.1, nastavil jsem si chůzi na S a couvání na Y. Je to vážně nejpraktičtější, umožňuje to popoběhnout během chůze bez nutnosti něco zapínat, vypínat a pohyb působí přirozeným dojmem.
Jen je to vážně náročné na zvyknutí si na jiné rozložení pohybových kláves, ale to se poddá :-)
Moc děkuji za všechny tipy
Jen je to vážně náročné na zvyknutí si na jiné rozložení pohybových kláves, ale to se poddá :-)
Moc děkuji za všechny tipy
Já osobně držím shift, na začátku mě to rozčilovalo ale člověk si zvykne a teď už mi to ani nepřijde.
divozenka + kopretinka = zlaticko71
Alyshia Kent - hmm nazdar fešáci *svůdně na ně mrkne*
Isandra - podivná strážná
Lucie Dobrotivá - jsem královna!
…………………………………………
Samantha Bel'yn - jmenuji se Firia
Elizabeth
Alyshia Kent - hmm nazdar fešáci *svůdně na ně mrkne*
Isandra - podivná strážná
Lucie Dobrotivá - jsem královna!
…………………………………………
Samantha Bel'yn - jmenuji se Firia
Elizabeth
Já jsem si nastavila chůzi na W, místo běhu. Na EQ se neběhá tolik, jako chodí - pro případy běhu je tu samozřejmě klik myší, nebo písmeno E. Na tuhle variantu jsem si zvykla tak, že mne rozčílí jakékoli cizí nwn, které to má jinak. Kdokoli má NWN kopírované ode mne, dostává toto nastavení v balíčku 1+1