Ahoj,
mám takový problém ohledně grafiky a celkově hry. Pokud hraji u sebe na stolním počítači, nemám sebemenší problém, ale pokud hraji na notebooku (Notebook HP 650) tak až po nalogování do hry, kdy hraji za postavu začnou se dít takové divné grafické věci. Po vyvolání menu ve hře klávesnici ESC se menu někdy vyvolá normálně, někdy je úplně průhledné nebo poloprůhledné to samé se mi děje i s chatovací lištou dole.
Viz. screen
http://s15.postimg.org/quesbsri3/triss.png
Hru hraji v okně, když ji minimalizuji do lišty tak spadne, zčerná obrazovka a znova se nahodí.
Viz. screen
http://s11.postimg.org/az08uvtar/chrash.png)
Zkoušela jsem takové klasické rady pustit to jako správce a s kompatibilitou pro XP a podobně. Ale zatím nic z toho co jsem dělala nezabralo. Operační systém mám Window 7 Professional, originální zakoupený a je v anglické lokalizaci.
Ocenila bych jakoukoli radu. Děkuji moc.
Grafický problém.
Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master
Re: Grafický problém.
Co se týče prvního problému, tak s tím mám taky zkušenost a vyřešil jsem to tak, že jsem si na to zvykl. :D
Bandor syn Traktorův
Jišaj Ibn Šabetaj
Akruo
Jišaj Ibn Šabetaj
Akruo
přejmenuj složku overide, na overide2, a pust hru, v overide si nech jen češtinu, případně další co tohle nezpůsoběj
pokad nepomůže, pust ještě nwconfig.exe -> změna(change) -> scan a ok a accept
pokad nepomůže, pust ještě nwconfig.exe -> změna(change) -> scan a ok a accept
Dungo Dar - Sférální cestovatel a badatel
Bujón syn Krutóna - já sů Cechmistr Černého draka, kovářisko, vobchodník, žoldák ha krakenobijec Bujón Syn Krutóna (je to Bujný Kruťák ne polívka)
Narilyn - princezna z kanálu
Frory Bulínková - mamonínské čerstvě vykvetlé poupě
Ryta Splinter - milá, citlivá, chápavá občas potřeštěná elfka stále zrající - MIN(Missed in Nature)
Brumla Bulldozer(Bejkoun) - milý, krásný a přátelský trpaslík - MIA(Missed in Action)
Bujón syn Krutóna - já sů Cechmistr Černého draka, kovářisko, vobchodník, žoldák ha krakenobijec Bujón Syn Krutóna (je to Bujný Kruťák ne polívka)
Narilyn - princezna z kanálu
Frory Bulínková - mamonínské čerstvě vykvetlé poupě
Ryta Splinter - milá, citlivá, chápavá občas potřeštěná elfka stále zrající - MIN(Missed in Nature)
Brumla Bulldozer(Bejkoun) - milý, krásný a přátelský trpaslík - MIA(Missed in Action)
První problém způsobuje integrovaná grafika. Pokud máš dedikovanou, nastav si, aby se ti hra spouštěla přes ní.
Nevím ale jestli existuje nějaký fix, pro případ toho, že grafickou kartu máš jen jednu.
Nevím ale jestli existuje nějaký fix, pro případ toho, že grafickou kartu máš jen jednu.
Grafická karta je tady na tomto notebooku jenom jedna a to první co posílal Tomyn jsem zkoušela a bohužel, nepomohlo.lukasaspire píše:První problém způsobuje integrovaná grafika. Pokud máš dedikovanou, nastav si, aby se ti hra spouštěla přes ní.
Mě to taky dělá grafika, nejdřív mi to strašně vadilo ale pak jsem si nakonec na to tak nějak zvykla
divozenka + kopretinka = zlaticko71
Alyshia Kent - hmm nazdar fešáci *svůdně na ně mrkne*
Isandra - podivná strážná
Lucie Dobrotivá - jsem královna!
…………………………………………
Samantha Bel'yn - jmenuji se Firia
Elizabeth
Alyshia Kent - hmm nazdar fešáci *svůdně na ně mrkne*
Isandra - podivná strážná
Lucie Dobrotivá - jsem královna!
…………………………………………
Samantha Bel'yn - jmenuji se Firia
Elizabeth
Potvrzuji příčinu prvního problému. Když jsem začal hrát na notebooku s integrovanou Intel HD5500, objevil se mi problém s průhledností UI taky. Pokud najdete nějaké řešení, budu rád, dost mě to štve :)