Poděkování
Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master
Re: Poděkování
Díky za rychlé smazání postav :)
Také díky za neskutečnou aktivitu a rychlé reakce týmu!
Bandor syn Traktorův
Jišaj Ibn Šabetaj
Akruo
Jišaj Ibn Šabetaj
Akruo
Díky všem, se kterýma jsem dneska hrál. Vážně jsem si to užil.
Taky díky WBs za naprosto úžasné úpravy, na které jsem dlouho čekal. Myslím, že odteď budu věnovat tomu skutečnému životu mnohem méně času.
BTW:
Podívejte, co je na Ostrově, kde jsem byl na dovolené
Taky díky WBs za naprosto úžasné úpravy, na které jsem dlouho čekal. Myslím, že odteď budu věnovat tomu skutečnému životu mnohem méně času.
BTW:
Podívejte, co je na Ostrově, kde jsem byl na dovolené
Sell drugs. Run guns. Nail sluts and fuck the law.
Wanting something does not give you the right to have it.
Dík, za hodně silný zážitek, asi jeden z těch top na EQ.
Aktivní: Febrilia Jr'eile, pořezaná kráska
Srdcovka: Caled Nailo, elfský bard a strážný z Amfiberai
Občasní: Grik, Lainathiel Nesseldë, Siriand Tir'ein, Jednoručka Cyrus, Neotesanec Lutz
Bonus: Knihovna v Amfiberai
Občasní: Grik, Lainathiel Nesseldë, Siriand Tir'ein, Jednoručka Cyrus, Neotesanec Lutz
Díky za Wolfovu reakci, potěší to a z hráčské chyby to udělá pěknou hru.
"Nesouhlasím. To je individuální názor. Mnozí ho s tebou možná sdílí, ale věř, že mnozí ne." - Pavel Urban ©
Rangarog Dragobir - zakladatel Západoříšské obchodní společnosti, kupec, kovář a kovkop ...padl a byl Durminem přijat do Věčných síní
Brambor
Rangarog Dragobir - zakladatel Západoříšské obchodní společnosti, kupec, kovář a kovkop ...padl a byl Durminem přijat do Věčných síní
Brambor
Ja musim taky poděkovat. I když jsem to celé nestihl, byl mi poslán screen a teda melo to sílu! Dobra hra.
A akruo nemas zac :) jsem rád ze byla nejaka hra a nejake zpestření jeste ;)
Neutral Good Dungeon Master 

Jojo, včera to bylo fajn. A předtím taky (byť hrát skoro do dvou do rána je děs :) )
Pokud by bylo potřeba doplnit ztracené knihy do knihovny, dejte vědět do PM.
Aktivní: Alariel Erna
Bejvávalo: Te'lyn (by Balrog) (by Niam - NSFW) | Ulrika | Ignatz
Ostatní: Ukládání logů a konverze screenshotů | Jak vyrobit portrét | Knihovna v Amfiberai
Ostatní: Ukládání logů a konverze screenshotů | Jak vyrobit portrét | Knihovna v Amfiberai
Jestli pro vás bylo tohle silný... tak teda nechtějte zažít plnou palbu. Tohle byl zatím jenom čajíček.

Ale ne, taky díky.

Děkuji hráčce postavy Ezel za nemálo hodin her posledních pár dní, které už od prvního setkání postav nemají chybu :)
Balthazar
Wiliam
Dříve: "Jsem nesmrtelný!"
Nyní: "Já se vždy vrátím" *cukne koutkem*
PS: Nevrátil se
Daario R´el
"Lidé jsou horší než démoni a ďáblové dohromady."
Delaila Teglen
"Budu válečnice!"
Wiliam
Dříve: "Jsem nesmrtelný!"
Nyní: "Já se vždy vrátím" *cukne koutkem*
PS: Nevrátil se
Daario R´el
"Lidé jsou horší než démoni a ďáblové dohromady."
Delaila Teglen
"Budu válečnice!"
Díky Absinthorixovi a Woxovi, bylo fajn si na chvíli zahrát tak starou postavičku.
//na vyžádání přes PM rád lognu, pokud bude třeba
//na vyžádání přes PM rád lognu, pokud bude třeba
"Nesouhlasím. To je individuální názor. Mnozí ho s tebou možná sdílí, ale věř, že mnozí ne." - Pavel Urban ©
Brambor
Brambor
Neděkuj, s Fredem si vždycky rád zahraju :)
Aktivní: Febrilia Jr'eile, pořezaná kráska
Že dík. Jsem dneska původně lognul jen na nástěnku a chtěl jít off. A místo toho slepičárna do noci :)
Pokud by bylo potřeba doplnit ztracené knihy do knihovny, dejte vědět do PM.
Chci poděkovat všem zúčastněným za včerejší spontání hru v Mamoníně! Speciálně strážníkům a cápkovi "v bublině" . Absolutně jsem neměla slov a prožila úžasnej, zábavnej večer (narozdíl od Freda K.).
(Omluva za termitologii, jména hráčů ani jejich loutkařů si nepamatuji a nerada bych proto někoho "nejmenovala")
:) :) :)
(Omluva za termitologii, jména hráčů ani jejich loutkařů si nepamatuji a nerada bych proto někoho "nejmenovala")
:) :) :)
Fred Křivák : Živelný komplex méněcennosti v praxi
Ogaar Gullash : Ty nesežrat Ogaar dušená skřeta? Ogaar sežrat ty!

Ogaar Gullash : Ty nesežrat Ogaar dušená skřeta? Ogaar sežrat ty!
Hodně jsem se bavil, ale ještě lepší je, že i ostatní
Já děkuji za poslední dobu těm, kteří dorazí do města zlata a že jich není málo a hrají tam něco stálejšího, nebo cílevědomého ať už s mojí postavou, nebo mimo ní

Já děkuji za poslední dobu těm, kteří dorazí do města zlata a že jich není málo a hrají tam něco stálejšího, nebo cílevědomého ať už s mojí postavou, nebo mimo ní

Nápodobně díkec za Cynrika. Takový figurky jako Fred potkávat, to je radost. Takže doufám, že dekly od kanálů jsou náležitě vycíděný!
Děkuji všem, kdo se zúčastnili popovídání u Spáleniště a hlavně díky Alquistovi za pomoc s ppřípravou
Camelie - hubatá čarodějka
Ania - bledá druidka
Kasiopea
Ania - bledá druidka
Kasiopea