České znaky v editoru skriptů - Toolset

Různé rady a řešené problémy a návrhy

Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master

Odpovědět
Uživatelský avatar
Niko
Příspěvky: 2138
Registrován: 10. 3. 2010 15.29
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

České znaky v editoru skriptů - Toolset

Příspěvek od Niko »

Nevíte někdo, jak opravit zobrazování a funkčnost českých znaků v editoru skriptů v toolsetu? Mám samozřejmě nastavený soubor ini a všude po toolsetu je čeština ok, ale v editoru skriptu to prostě nefunguje :helpsmilie:
Přílohy
znaky.jpg
znaky.jpg (9.8 KiB) Zobrazeno 3402 x
Uživatelský avatar
Anade
Příspěvky: 989
Registrován: 20. 8. 2008 23.54
Bydliště: Pardubice

Re: České znaky v editoru skriptů - Toolset

Příspěvek od Anade »

Zeptám se Drakea.
Anade Be'lein – rozporuplná, (pro některé) nevypočitatelná, nedůvěřivá elfka za půl druhé platinky
We do what we must because we can.
O papoušcích…
Salomonn
Příspěvky: 14
Registrován: 31. 12. 2017 22.11

Re: České znaky v editoru skriptů - Toolset

Příspěvek od Salomonn »

Mě pomohlo změnit písmo tuším, že tam máš teď "New Courier" tak to změň na "Courier".

Já mám zase problém ten, že při zmáčknutí v script editoru žščř... tak se mi nic nenapíše. Vždy si string musím napsat někde vedle a do scripteditoru nakopírovat.
Uživatelský avatar
Niko
Příspěvky: 2138
Registrován: 10. 3. 2010 15.29
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Re: České znaky v editoru skriptů - Toolset

Příspěvek od Niko »

Znaky mi to nepíše taky, když se to pokusím překopírovat, tak se to překope do toho formátu viz výše.
Salomonn
Příspěvky: 14
Registrován: 31. 12. 2017 22.11

Re: České znaky v editoru skriptů - Toolset

Příspěvek od Salomonn »

lukasaspire píše: 10. 1. 2018 9.39 Znaky mi to nepíše taky, když se to pokusím překopírovat, tak se to překope do toho formátu viz výše.
Vyzkoušej tu změnu toho písma.
Uživatelský avatar
Niko
Příspěvky: 2138
Registrován: 10. 3. 2010 15.29
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Re: České znaky v editoru skriptů - Toolset

Příspěvek od Niko »

Zkoušel jsem v toolsetu v práci a vypadá, že změna fontu funguje (jen tím teda nejde psát, ale to asi neva). Zajímavé, že jsem to zkoušel včera doma s fonty typu Arial, Times New Roman, Verdana a nic... každopádně velkej dík! :clover:
Salomonn
Příspěvky: 14
Registrován: 31. 12. 2017 22.11

Re: České znaky v editoru skriptů - Toolset

Příspěvek od Salomonn »

lukasaspire píše: 10. 1. 2018 9.41 Zkoušel jsem v toolsetu v práci a vypadá, že změna fontu funguje (jen tím teda nejde psát, ale to asi neva). Zajímavé, že jsem to zkoušel včera doma s fonty typu Arial, Times New Roman, Verdana a nic... každopádně velkej dík! :clover:
Než jsem to zjistil já taky jsem si projel většinu fontů.
Odpovědět