Poděkování

Vše co nejde zařadit jinam

Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master

Odpovědět
Uživatelský avatar
redo
Příspěvky: 122
Registrován: 10. 9. 2020 13.30

Re: Poděkování

Příspěvek od redo »

:clover: Děkuji :clover: všem za poslední měsíc hraní. Hra na EQ je po dlouhatánské době opět naprosto úžasná a quest kolem krvavýho patolázala je nabrosto boží a úžasnej. Atmosféra se mnohdy dá krájet a vztahy mezi postavami se výrazně prohlubují, až neočekávaně. I když se to někdy může zdát, že konec je trpký, ve skutečnosti to tak vůbec není. Je to jen další začátek pro další ještě lepší hru. Díky moc všem! A převeliké díky DM týmu. :nuke:
Lonewar
Příspěvky: 212
Registrován: 2. 3. 2008 16.35
Bydliště: Vysočina
Kontaktovat uživatele:

Re: Poděkování

Příspěvek od Lonewar »

Naprostý souhlas. Moc díky všem a DM týmu velká poklona. :yes:
Vede-li tě skuhrající havran, dojdeš k mršině.
Uživatelský avatar
GrayWolf
Příspěvky: 6
Registrován: 7. 12. 2023 8.43

Re: Poděkování

Příspěvek od GrayWolf »

Díky všem moc za dnešní epické hraní. Nevím jak vaše postavy, ale ta moje byla dotlačena na hranici toho co snese. Ogar se opravdu vytáhl a musím se sklonit před jeho plánováním. Šachy bych proti němu hrát nechtěl. Myslí až moc tahů dopředu na mě :D
Uživatelský avatar
Ogar
Příspěvky: 2791
Registrován: 18. 11. 2011 14.08

Re: Poděkování

Příspěvek od Ogar »

GrayWolf píše: 6. 5. 2024 0.07 Díky všem moc za dnešní epické hraní. Nevím jak vaše postavy, ale ta moje byla dotlačena na hranici toho co snese. Ogar se opravdu vytáhl a musím se sklonit před jeho plánováním. Šachy bych proti němu hrát nechtěl. Myslí až moc tahů dopředu na mě :D
Já děkuju, že jste si udělali čas, abyste celou věc s Nekromantem, která se táhla už docela hezky dlouho, dotáhli. V samotném úvodu, to mělo být jen NPC pro zpestření všedních her, ale díky vám se stalo důvodem pro dlouhodobější příběh. Myslím, že kolem toho ještě bude co dohrávat nebo o čem si povídat, protože to nebylo jen o včerejším večeru, ale o všech, předtím strávených. Přesto byl tento večer opravdu veliký a já si ho s vámi užil. Děkuju i klukům z týmu, že snášeli moje neustálé myšlenkové pochody, které kolem questu spoustu dní, ne-li týdnů předem padaly, a že se na samotné finále taky objevili.

Jmenovitě patří dík těmto postavám:
Asgar
Nimue
Šedivák
Ningue
Zyra
Erika
Alariel (škoda, že na finále nebyla)

Delaila (škoda, že to hráč vzdal, mohl být klíčovým prvkem ve finále)
Uživatelský avatar
redo
Příspěvky: 122
Registrován: 10. 9. 2020 13.30

Re: Poděkování

Příspěvek od redo »

redo píše: 20. 3. 2024 23.37 :clover: Děkuji :clover: všem za poslední měsíc hraní. Hra na EQ je po dlouhatánské době opět naprosto úžasná a quest kolem krvavýho patolázala je nabrosto boží a úžasnej. Atmosféra se mnohdy dá krájet a vztahy mezi postavami se výrazně prohlubují, až neočekávaně. I když se to někdy může zdát, že konec je trpký, ve skutečnosti to tak vůbec není. Je to jen další začátek pro další ještě lepší hru. Díky moc všem! A převeliké díky DM týmu. :nuke:
Asi bych se opakoval. Takže znovu díky!
Uživatelský avatar
BlueOne
Příspěvky: 362
Registrován: 1. 5. 2019 12.36

Re: Poděkování

Příspěvek od BlueOne »

Já sem taky lípnu své poděkování. Musím zmínit, že bohužel jsou někdy pro mě večerní a dlouhé hry (5+ hodin) velmi náročné. Nevydržím moc dlouho u compu sedět a mega questy nebo dlouhé výpravy jsou pak pro mě problémový. Neudržím pozornost, začnu být trochu protivný :blush2: Kor když mám pak třeba 24 hodinový směny (a ne často mám doma fakt klid, abych mohl v klidu na compu být celý večer, ale kdo má, že). Takže já se velmi velmi těším na nějaké questy, které třeba zaberou pár dní a nerozvinou se do něčeho mega nadepického a jsem vlastně tak trochu rád, že quest skončil. Je mi jasný, že postavy však za chvilku něco vymyslí nového a tým se toho chytne, což je samozřejmě zase super :dribble:

Na závěr musím uznat, že dělat takhle obří questy a ještě je ve finále mít velmi promyšlené, musí být sakra náročné. Baví mě, že vždy v průběhu postavy skutečně tápou, nic jim většinou nedává smysl (čti: Zyře nedává smysl) a připadají si vcelku bezmocné ale konec questů je vždy epický, krásný, zajímavý, plný atmosféry a vše vyvstane na povrch v takovém duchu, že většinou postavy (i hráč) žasne, že je to vlastně super navázaný a že vše dávalo smysl. Takže krásný, pěkný, náročný, ale zkrátka velké díky všem kolem Zyry za život na EQ! Snad se budeme přes léto setkávat alespoň občas na nějakých čajových dýchánkách nebo kratších odpočinkových AQ! :clover:
Odpovědět