Šak neboj, mám to promyšlený... ve francii je takovej tunýlek víš?photter píše:@ magnumik
když vono je to zvíře suchozemský, plave fakt nahovno...ale vod kanálu by to šlo

Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master
Šak neboj, mám to promyšlený... ve francii je takovej tunýlek víš?photter píše:@ magnumik
když vono je to zvíře suchozemský, plave fakt nahovno...ale vod kanálu by to šlo
No hele já bych si to možná i dal, když jsem viděl tvojeho oře, taková mašinka má sakra něco do sebe... :Dphotter píše:tě tam vodvezu,, jesli se nebojíš....má bejt hezky
Děkuji Braenn, že mluví k věci a nezahlcuje topic.…Braenn píše:Dovolená asi nebude, takže u mě až v pátek odpoledne.
škoda:(
radši mlčte..nic neříkejte...Muf píše:Děkuji Braenn, že mluví k věci a nezahlcuje topic.…Braenn píše:Dovolená asi nebude, takže u mě až v pátek odpoledne.
škoda:(*začne si chystat ovladač na vypínání pana Phottera a tlusté lihové fixy na drzé trpaslíky*
A počítejte, že jeden večer budu chtít jít pařit....to u mě neznamená ani na komplu, ani chlastat, ale tančit, trsat a řádit až do rána….s váma nebo bez vás
Protivnej Muf
Akira píše:radši mlčte..nic neříkejte...Muf píše:Děkuji Braenn, že mluví k věci a nezahlcuje topic.…Braenn píše:Dovolená asi nebude, takže u mě až v pátek odpoledne.
škoda:(*začne si chystat ovladač na vypínání pana Phottera a tlusté lihové fixy na drzé trpaslíky*
A počítejte, že jeden večer budu chtít jít pařit....to u mě neznamená ani na komplu, ani chlastat, ale tančit, trsat a řádit až do rána….s váma nebo bez vás
Protivnej Muf