Milujte se a množte se..zabijte je pak všechny, Bůh už si je nahoře přebere! Přiznání je polehčující okolnost, ale jistý trest - od léta páně 1992 MERLIN Mrtvý manga avatar, dobrý manga avatar!
Milujte se a množte se..zabijte je pak všechny, Bůh už si je nahoře přebere! Přiznání je polehčující okolnost, ale jistý trest - od léta páně 1992 MERLIN Mrtvý manga avatar, dobrý manga avatar!
Tak jsem počítala a přihlášeno je víceméně 16 lidí....tak mám patřičnou obavu směrovanou směrem k Oneheartovi....vlezeme se vůbec? Já jsem sice docela skladná a tobě taky nevadí hlava obouchaná dveřmi....ale... A co s tou dostupností hospod v okolí? Myslím převážně pěšky...se holt projevují mé primitivní pudy Ty si se mnou vůbec nepovídáš
Muf píše:Tak jsem počítala a přihlášeno je víceméně 16 lidí....tak mám patřičnou obavu směrovanou směrem k Oneheartovi....vlezeme se vůbec? Já jsem sice docela skladná a tobě taky nevadí hlava obouchaná dveřmi....ale... A co s tou dostupností hospod v okolí? Myslím převážně pěšky...se holt projevují mé primitivní pudy Ty si se mnou vůbec nepovídáš
Jojo, vejde se to tam bez problémů... kdyžtak oneheart zaleze do psí boudy, on je zvyklej... a nebo bude v noci běhat po lese
Muf píše:Tak jsem počítala a přihlášeno je víceméně 16 lidí....tak mám patřičnou obavu směrovanou směrem k Oneheartovi....vlezeme se vůbec? Já jsem sice docela skladná a tobě taky nevadí hlava obouchaná dveřmi....ale... A co s tou dostupností hospod v okolí? Myslím převážně pěšky...se holt projevují mé primitivní pudy Ty si se mnou vůbec nepovídáš
Jojo, vejde se to tam bez problémů... kdyžtak oneheart zaleze do psí boudy, on je zvyklej... a nebo bude v noci běhat po lese
Chalupa je veliká, na Silvestra nás tam bylo 34 a vyspali se všichni bez problému (teda aspoň já )
Hospody jsou tam trochu potíž, jedna je kousíček od chalupy a v létě se tvářila otevřeně. Jen doufám ,že na podzim nezavíraj. Snad né.
A anurin zapoměl, kdo tam bude Šéf, takže si připraví pelech v psí boudě.
Termín teda 24.-28.10? Tak já jdu vyjednávat
Naposledy upravil(a) OneHeart dne 18. 9. 2008 12.08, celkem upraveno 1 x.
"Kdyby brány vnímání byly průzračné, každá věc by se člověku jevila taková, jaká je, neskonalá."
(William Blake)