myslíš to vaše: "ííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííí.…………. "
Milujte se a množte se..zabijte je pak všechny, Bůh už si je nahoře přebere! Přiznání je polehčující okolnost, ale jistý trest - od léta páně 1992 MERLIN Mrtvý manga avatar, dobrý manga avatar!
myslíš to vaše: "ííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííí.…………. "
*ukoulí ze sněhu velkou ledovatku a hodí jí* počkej, si povíme
*ukoulí ze sněhu velkou ledovatku a hodí jí* počkej, si povíme
Na EQ můžete být drsné jak chcete, ale v reálu budete jisto jistě pištět.
, IT oddělení to má někdy těžké, zžít se s realitou.
Pche ! Přestaňte nás pomlovat, timhle se tu na IT řežem i když nejsou velikonoce .. dobřemířená rána DVI kabelem je moje specializace (možná si to dám i do profesního životopisu)
já sem byl nemocen, takže sem se nepotvrdil, což už sem udělal po PM, ale tak ještě oficiálně na chlébským nesmim chybět a běda jak zas nikdo nebude chcet chlastat víno
magnumik píše:já sem byl nemocen, takže sem se nepotvrdil, což už sem udělal po PM, ale tak ještě oficiálně na chlébským nesmim chybět a běda jak zas nikdo nebude chcet chlastat víno
magnumik píše:já sem byl nemocen, takže sem se nepotvrdil, což už sem udělal po PM, ale tak ještě oficiálně na chlébským nesmim chybět a běda jak zas nikdo nebude chcet chlastat víno
ty si nepamatuješ že jsme ho vipili u ve vlaku z brna?
Paklic píše:Když dovezeš, tak se neboj, že vydrží.
No jenom aby... všichni "Já to nechcu míchat s tim pivem"… bla bla a prej moraváci
sciorp píše:ty si nepamatuješ že jsme ho vipili u ve vlaku z brna?
To si pamatuju moc dobře, že sme se scákali už po cestě na chlébský, neboj, na to se nedá zapomět ale zbyla mě ještě jedna flaška... a to si ani nepamatuju jak dopadla... buď sem ju nechal Jájovi v autě aby si doma pošmák a nebo sem ju dovezl dom a pošmák sem si já to už si fakt nepamatuju