Pokud je to pravda je to dost nechutný. V jedenácti letech by to dítě podle mého ještě ani nemělo mít šajnu jak se to dělá, natož mít děti. Ale asi platí jiný kraj jiný mrav.
Pokud je to pravda je to dost nechutný. V jedenácti letech by to dítě podle mého ještě ani nemělo mít šajnu jak se to dělá, natož mít děti. Ale asi platí jiný kraj jiný mrav.
Aspoň už víme jaké je to u Romů
Nesuď
Sell drugs. Run guns. Nail sluts and fuck the law.
Aspoň už víme jaké je to u Romů
Děti už cca 3 let začínají mezi sebou, s nábytkěm, se zvířaty často provádět kopulační pohyby (samozřejmě nevědí proč nebo co to dělají, ale dělají to). Asi tě zklamu, ale dělají to i děti bílé "rasy".
"Kdyby brány vnímání byly průzračné, každá věc by se člověku jevila taková, jaká je, neskonalá."
(William Blake)
OneHeart píše:Děti už cca 3 let začínají mezi sebou, s nábytkěm, se zvířaty často provádět kopulační pohyby (samozřejmě nevědí proč nebo co to dělají, ale dělají to). Asi tě zklamu, ale dělají to i děti bílé "rasy".
Tak jasně, ale já nemluvím o tomhle, ale o tom že "žena" je matka v 11 letech. No asi jsem vychovaný tak že mi to přijde úplně "normální".
Já sjížděl na školkový poměry gigantickej kopec (dnes minikopeček) na plastový tříkolce, připadal jsem si jako hrozivej frajer, ale pak jsem si natrhl prdel.
my jsme ve školce s kamarádama a kamarádkama hooodně experimentovali, dokonce jsme do toho zatáhli i podlahu a postýlky po obědě :D na podrobnější popis prosím o předložení občanky, abych věděl, že jste plnoletí... nechci nikoho pohoršovat :D
Safira Isil - 3.1.1121 popravena katovou sekyrou
Ramone, syn Anarchův - 27.10.1129 zemřel nepřízní osudu
ostatní upadli v zapomnění
Street_cz píše:my jsme ve školce s kamarádama a kamarádkama hooodně experimentovali, dokonce jsme do toho zatáhli i podlahu a postýlky po obědě :D na podrobnější popis prosím o předložení občanky, abych věděl, že jste plnoletí... nechci nikoho pohoršovat :D
A kdo jezdil z kopce na těch plastovejch Tatrovkách? V lepším případě se dole mělo o co zabrzdit, nejlepší časy:D. Nebo války s ustřiženým balonkem navlečeným na tvrdou ruličku po toaleťáku, střelivo byly jeřabiny a že to občas bylo sakra nepříjemný, dostat na kůži:)))
Alfray píše:A kdo jezdil z kopce na těch plastovejch Tatrovkách? V lepším případě se dole mělo o co zabrzdit, nejlepší časy:D. Nebo války s ustřiženým balonkem navlečeným na tvrdou ruličku po toaleťáku, střelivo byly jeřabiny a že to občas bylo sakra nepříjemný, dostat na kůži:)))
Alfray píše:A kdo jezdil z kopce na těch plastovejch Tatrovkách? V lepším případě se dole mělo o co zabrzdit, nejlepší časy:D. Nebo války s ustřiženým balonkem navlečeným na tvrdou ruličku po toaleťáku, střelivo byly jeřabiny a že to občas bylo sakra nepříjemný, dostat na kůži:)))
Od tatrovky mam jeste porad na hube jizvu po par stehach :)
Já jsem teda měl štěstí až na škole v přírodě, když jsme se s klukama naučili slovo gynekolog. To jsme pak měli dveře dokořán. Prostě když studujete, tak se to vyplatí.