Jsem pro přesunutí kamkoli, jen nemažte :) Byla by to škoda.
Obrázková příloha zpěvníku
Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master
sem pro přesunutí všeho je to škoda mazat a jako klidně udělat IC a OOC sekci dohromady
Dungo Dar - Sférální cestovatel a badatel
Bujón syn Krutóna - já sů Cechmistr Černého draka, kovářisko, vobchodník, žoldák ha krakenobijec Bujón Syn Krutóna (je to Bujný Kruťák ne polívka)
Narilyn - princezna z kanálu
Frory Bulínková - mamonínské čerstvě vykvetlé poupě
Ryta Splinter - milá, citlivá, chápavá občas potřeštěná elfka stále zrající - MIN(Missed in Nature)
Brumla Bulldozer(Bejkoun) - milý, krásný a přátelský trpaslík - MIA(Missed in Action)
Bujón syn Krutóna - já sů Cechmistr Černého draka, kovářisko, vobchodník, žoldák ha krakenobijec Bujón Syn Krutóna (je to Bujný Kruťák ne polívka)
Narilyn - princezna z kanálu
Frory Bulínková - mamonínské čerstvě vykvetlé poupě
Ryta Splinter - milá, citlivá, chápavá občas potřeštěná elfka stále zrající - MIN(Missed in Nature)
Brumla Bulldozer(Bejkoun) - milý, krásný a přátelský trpaslík - MIA(Missed in Action)
No má moc pěknej kabát a hlavně ty holínky, to jo, ale...
...v tom předchozím obrázku jaksi více vynikly mistrovské kontury, také stínování a s citem vyvedená .. jakási tvarová oblost.
Jako odborník (pobočný syn doktora Knížáka) musím u této malířky doporučit spíše díla jejího "odhaleného období". Na výstavu rozhodně pověsit všechny fáze vývoje obrazu, on už si chumel diváků najde tu svou oblíbenou.
...v tom předchozím obrázku jaksi více vynikly mistrovské kontury, také stínování a s citem vyvedená .. jakási tvarová oblost.
Jako odborník (pobočný syn doktora Knížáka) musím u této malířky doporučit spíše díla jejího "odhaleného období". Na výstavu rozhodně pověsit všechny fáze vývoje obrazu, on už si chumel diváků najde tu svou oblíbenou.
-
Bruciacullo
- Kontaktovat uživatele:
Pěkné koukám že si teměř do puntiku dodržela předlohu hehe :)
Gallinacio - Hrebogův válečník, otec Arminie, šťastně ovdovělý
Vanessa Raumo - Emocionálně labilní mrcha
http://www.youtube.com/watch?v=rrtpOVTX5NA
Vanessa Raumo - Emocionálně labilní mrcha
http://www.youtube.com/watch?v=rrtpOVTX5NA
pěkný
Aktivní: Febrilia Jr'eile, pořezaná kráska
Srdcovka: Caled Nailo, elfský bard a strážný z Amfiberai
Občasní: Grik, Lainathiel Nesseldë, Siriand Tir'ein, Jednoručka Cyrus, Neotesanec Lutz
Bonus: Knihovna v Amfiberai
Srdcovka: Caled Nailo, elfský bard a strážný z Amfiberai
Občasní: Grik, Lainathiel Nesseldë, Siriand Tir'ein, Jednoručka Cyrus, Neotesanec Lutz
Bonus: Knihovna v Amfiberai
Sice jsem to už zmiňoval před pár dny, ale klidně to zopakuju i na fórum
"Líbí se mi to".
Ad kočička a jiná malá havěť: Přece Hyrdan nemůže rozsekat vše živé v okolí, jen aby byl jako jediný vyobrazený na portrétu.
EDIT: A samozřejmě dík Morgie, že se do zpodobnění této osoby odvážila.
Ad kočička a jiná malá havěť: Přece Hyrdan nemůže rozsekat vše živé v okolí, jen aby byl jako jediný vyobrazený na portrétu.
EDIT: A samozřejmě dík Morgie, že se do zpodobnění této osoby odvážila.
"Asi zase zastřelím televizi, Featherstoneová..." Herr Starr, Preacher