Arto píše:Pokud někdo marně čekal ve 3 u tvrze v divočině, tak se omlouvám. UPC si usmyslelo, že mi zase znepříjemní život...
Nakonec mě to přišlo vhod
Tímto se omlouvám za takový nemastný, neslaný odlog, ale zrovna mi byla ohlášena nečekaná návštěva a musel jsem kolem toho běhat.
* Catigern
* Albrecht Prskotřesk
† Bolthorm syn Thrudgelmův
Omlouvám se všem kdož dotírají na Šárku, ale příštích 146 hodin bude má nepřítomnost znemožňovat jakýkoliv kloudný postup.
Chyba není ve vašem časovém rozvrhu. Děkuji za pochopení
Ludwig von Vergesenburg - "Jen jsem potřeboval na toaletu.… Deska říkáte."
Hubert Boural mladší - už jen nostalgie
Velka omluva Olymarovi a Balrogovi, bohuzel necekane komplikace zpusobily, ze pravdepodobne v nejblizsich dnech, vcetne tedy dnesniho vecera, nebudu vubec moc do hry. Doufam, ze se vse spravi po vikendu Nechci rozebirat, co se stalo, ale nikomu bych to nepral …
Dneska se výpravě omlouvám, za chaos při zradě Velkého Kápa, ale došlo k nedorozumění mezi DM a bohužel byla zaplá AI, tak se nedostalo na pokec. Pak taky za nepochopitelné blbnutí frakcí...
Omlouvám se Deadovi za to že kvůli mě jeho postava zmřela taky za to že už zřejmě nebude moc hrát strašně mě to mrzí ty sis to nezasloužil
Taky omluva za chybu nedošlo mi když sem utíkala před útočníkem díky ňákýmu bugu co já vím v tom se nevyznám holt tupá
Naposledy upravil(a) divozenka dne 20. 11. 2010 15.34, celkem upraveno 1 x.
divozenka + kopretinka = zlaticko71
Alyshia Kent - hmm nazdar fešáci *svůdně na ně mrkne* Isandra - podivná strážná Lucie Dobrotivá - jsem královna!
………………………………………… Samantha Bel'yn - jmenuji se Firia
Elizabeth
divozenka píše: Omlouvám se Deadovi za to že kvůli mě jeho postava zmřela taky za to že už zřejmě nebude moc hrát strašně mě to mrzí ty sis to nezasloužil
Taky omluva za chybu nedošlo mi když sem utíkala před útočníkem díky ňákýmu bugu co já vím v tom se nevyznám holt tupá
Ale klid. Když šlo o bug s DM se to jistě nějak vysvětlí ne? Hlavně to chce mít klidnou hlavu a nohy v teple.