Omluvy

Vše co nejde zařadit jinam

Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master

Odpovědět
kohen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kohen »

Bohům žel, již nemám další sílu ani chuť jakkoli vzdorovat systému, který byl nastaven na tomto světě.

Vždy jsem si vážil všech, co na serveru hráli, všech výroků a připomínek na fóru, ale již tomu tak není, když vidím co se zde děje a odehrává.

Na úkor zábavy a slastí, těch věcí ze kterých... zde měla být radost, se zbytečně rozpoutává boj, který stejně žádná strana nevyhraje. Dle mě nakonec prohrají všichni.

A proto, po vyřešení všech nutných věcí, které má postava v současné době řeší…. Zahajuji stávku v souladu s nesouhlasem, takto dále se rozvíjejícího světa… s nesouhlasem takto dále se rozvíjejícího fóra a určování směru hraní postav.

Budu se tedy po vyřešení všeho, co je třeba.… připojovat jen sporadicky, dokud se situace nezmění, či má mysl nepřijde na to, že chyba je, na straně mé, v celkovém vnímání tohoto problému.

Děkuji z hru, kterou jste dávali vy mě... a doufám, že jsem nezklamal vaše očekávání ode mě a mé hry.
Seržant Tiriánské Stráže Tonny Signerr

Zákon a Pořádek -Pomáhat a Chránit

Sláva Tirianu
camelie

Ostatní

Příspěvek od camelie »

Připojuji se ke Kohenově stávce a souhlasím s jeho názorem. Stále víc si tu připadám jak v realitě, v době naštěstí již dávno minulé, kterou většina hráčů tady ani nepamatuje. Počáteční radost ze hry se mění v rozčarování a smutek z toho, co se tu děje. Snad za nějaký čas se alespoň něco v dobré obrátí.
anurin

Příspěvek od anurin »

Stávku? Není to zbytečné? Stejně ani jeden z vás nic nezměníte. Jsem tu od uplného začátku EQ a vím jaké to bylo a jaké to je teď. Kdo ale může za takovéto změny? Hráči, kteří porušují pravidla.…. né všichni, ale vždy šlo o hráče. Ti mohli především za všechny dobré i špatné změny. :no:

Stačí se jen kouknout na nevraživost mezi hráči, nadávky, pomluvy. Taky za tím stojí hráči. Dřív to bylo úplně jiné.
Nalk
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nalk »

Omluva fre... lovcům červů :megalol: nějak nestíhám
"Compared to the "righteous" greed of the rulers, the villains of the world seem much more honorable. When scum rules the world, only more scum is born... You don't even understand that?"
- Eustass Kid (One Piece)

Van, kněz Hrebogův, vyznavač Vyšší cesty
acc.: Nalkanar
Dantes

Příspěvek od Dantes »

Omlouvám se že má postava tak náhle zmizela ze světa. Ale bohužel jsem teď až po uši zamilován a většina věcí šla úplně bokem. Však to znáte určitě sami nejlíp :smile:

Ale já se zase objevím, takže zlo ať se moc neraduje! :biggrin:
Draco Allanard
Argo Urebrill
Samuel Bonnet
Tomyn
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tomyn »

Dantes píše:Omlouvám se že má postava tak náhle zmizela ze světa. Ale bohužel jsem teď až po uši zamilován a většina věcí šla úplně bokem. Však to znáte určitě sami nejlíp :smile:

pamatuj musíš jí cvičit od začátku, aby si zvykla že máš svůj koníček, třeba ten herní, musíš jí ukázat všechny ty hrozné věci co děláš hned na začátku, když je do Tebe až po uši zamilovaná, aby si zvykla než jí s očí spadnou růžové brýle :yes: :shades: :bigwink: :biggrin:
Dungo Dar - Sférální cestovatel a badatel
Bujón syn Krutóna - já sů Cechmistr Černého draka, kovářisko, vobchodník, žoldák ha krakenobijec Bujón Syn Krutóna (je to Bujný Kruťák ne polívka)
Narilyn - princezna z kanálu
Frory Bulínková - mamonínské čerstvě vykvetlé poupě
Ryta Splinter - milá, citlivá, chápavá občas potřeštěná elfka stále zrající - MIN(Missed in Nature)
Brumla Bulldozer(Bejkoun) - milý, krásný a přátelský trpaslík - MIA(Missed in Action)
Aefar

Příspěvek od Aefar »

Dantes píše:Ale bohužel jsem teď až po uši zamilová...

Blahopřeji :smile:
Carpe Diem

* Catigern
* Albrecht Prskotřesk
† Bolthorm syn Thrudgelmův
Dantes

Příspěvek od Dantes »

Děkuji za radu i blahopřání, budu si to pamatovat :biggrin:
Draco Allanard
Argo Urebrill
Samuel Bonnet
The_Balrog
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od The_Balrog »

Dnes večer ani zítra nebudu ve hře, takže pokud potřebuje s mými postavami někdo něco vyřešit, omlouvám se, ale nejdříve tak ve středu.
„Jmenuju se Natalie. A dělám si, co chci.“
zlaticko71

Příspěvek od zlaticko71 »

Dantes píše:Omlouvám se že má postava tak náhle zmizela ze světa. Ale bohužel jsem teď až po uši zamilován a většina věcí šla úplně bokem. Však to znáte určitě sami nejlíp :smile:

Chybíš nám :yes: ale tu lásku Ti moc přeju! Doufám že se nám vrátíš :bigwink:
Megan dcera Rumbala
Zlatuška
The_Balrog
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od The_Balrog »

No - a co teprve jedna ubohá dívka, co ji někdo přitáhnul do Říše a ona teď určitě někde v koutku U Zdi zoufale vzlyká, opuštěná...

:)
„Jmenuju se Natalie. A dělám si, co chci.“
Nalk
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nalk »

Omluva za dnešní výpadek..hold v rámci úklidu a dalších věcí bylo třeba pořešit i přebytečné kábly :megalol:
"Compared to the "righteous" greed of the rulers, the villains of the world seem much more honorable. When scum rules the world, only more scum is born... You don't even understand that?"
- Eustass Kid (One Piece)

Van, kněz Hrebogův, vyznavač Vyšší cesty
acc.: Nalkanar
zuzuPD
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od zuzuPD »

Omlouvám se těm, co řešili (a chtějí řešit) záležitosti kolem Šárky, nějak nám to stále nevychází (jeden je pryč a nebo máme ve hře nějakou jinou akci), pokud budete chtít pokračovat, klidně mi napište po PM, ICQ, zaklepejte na dveře a nějak se dohodneme.

A ještě omluva těm, kteří by chtěli nějakou mou postavu - nějak nemám náladu spontánně slézt do hry, ale můžete mě také zkoušet uhnat.
Hyperaktivní hlavně MUNI.
Braenn
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Braenn »

Já se omlouvám, ale nezúčastním se své vlastní popravy, protože do 15:00 z Phy po srazu rozhodně nebudu zpátky (o svém stavu ani nemluvě) a neděle se mi vůbec nehodí. Mám trochu obavy, že totéž se týká poloviny dojíždějících Nyrtisáků a přidružené verbeže, která chtěla být přítomná, + Serinka máme v Maroku.

Možná je to trochu troufalá prosba na DM, nemyslím to nijak zle, ale mohli by jste se příště prosím zeptat alespoň přímých aktérů, zda mají v danou dobu/den/termín čas, než něco takového naplánujete? :crazy:
OneHeart
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od OneHeart »

hráči Adelly: promiň, hra padla. Hraješ pěkně ;)
"Kdyby brány vnímání byly průzračné, každá věc by se člověku jevila taková, jaká je, neskonalá."
(William Blake)
Ghost
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ghost »

Braenn píše:Já se omlouvám, ale nezúčastním se své vlastní popravy, protože do 15:00 z Phy po srazu rozhodně nebudu zpátky (o svém stavu ani nemluvě) a neděle se mi vůbec nehodí. Mám trochu obavy, že totéž se týká poloviny dojíždějících Nyrtisáků a přidružené verbeže, která chtěla být přítomná, + Serinka máme v Maroku.

Možná je to trochu troufalá prosba na DM, nemyslím to nijak zle, ale mohli by jste se příště prosím zeptat alespoň přímých aktérů, zda mají v danou dobu/den/termín čas, než něco takového naplánujete? :crazy:
Doma nejspíš budu, v jakém stavu nevím. Viděl bych to, že v neděli opravdu spíš ne, protože už takhle nebudu stíhat, co bych měl.
A připojuji se k Braennině prosbě - tohle by bylo lepší nejdříve vyřešit v topicu Termíny hry, či jak se jmenuje.
Bratrstvo zabanovaných!
kokosak
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kokosak »

No, taky bych přišel, ale ta neděle... ale co, když už tam nebudou popravovaní, tak na nějakém tom publiku nezáleží :biggrin:
Eternal chaos comes with chocolate rain, you guys. CHOCOLATE RAIN!
kohen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kohen »

Omlouvám se Martinovi, bohům žel, tvoje od-logování bylo předčasné, mělo to pokračování, které se již neudálo.
Seržant Tiriánské Stráže Tonny Signerr

Zákon a Pořádek -Pomáhat a Chránit

Sláva Tirianu
Naylun

Příspěvek od Naylun »

Předchozí diskuze smazána pro náběh na flame a hrubé vynášení IC informací.

DO OMLUV PATŘÍ OMLUVY!!!
Svět nepatřil nikomu, kdo nebyl hráč.
tenskytarou

Příspěvek od tenskytarou »

Naylun píše:Předchozí diskuze smazána pro náběh na flame a hrubé vynášení IC informací.

DO OMLUV PATŘÍ OMLUVY!!!
Omlouvám se, byla to má reakce na omluvu, následně pak reakce na reakci.
:clover:
Odpovědět