Ale byl tam Naylun a Lucien, ti dohromady jednu dajíAefar píše:Dívčí škola... vlezu do místnosti, X mužů, žádná žena... (organizátorka byla jako jediná žena zrovna pryč)
Co vás ve hře dostalo
Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master
výlet
Dvě postavy (prcek a dlouhán - oba lehce zraněni) si vyšlapují někde po Jezevčinách, náhle malý, ale zato nebojácný jezevec na postavy zaútočí. Prcek zapomene vytáhnou svůj krátký mečík, a tak do jezevce praští pěstí, ale co se nestane! PUF! Vedle postav se zjičehonic objeví bandita s dvěmi dýkami a přepadne je zákeřně. Všechny účastněné postavy mají levely zloděje a tak zákeřné útoky létají všude kolem. Když dlouhán, těžce zraněn, se rozhodne poslechnout prckovo volání aby utekl... přesto bandita již skoro mrtvý... náhle druhé PUF! Obě PC postavy stojí paralyzovány a --- SEK! SEK! a obě postavy leží v kaluži krve mrtvé...
To člověka dokáže vážně naštvat :-D … Výlet do Jezevčin, aneb krvavá lázeň..
..A nad vším stojí malý jezevec... NEZRANĚN!

To člověka dokáže vážně naštvat :-D … Výlet do Jezevčin, aneb krvavá lázeň..
..A nad vším stojí malý jezevec... NEZRANĚN!
"Nesouhlasím. To je individuální názor. Mnozí ho s tebou možná sdílí, ale věř, že mnozí ne." - Pavel Urban ©
Rangarog Dragobir - zakladatel Západoříšské obchodní společnosti, kupec, kovář a kovkop ...padl a byl Durminem přijat do Věčných síní
Brambor
Rangarog Dragobir - zakladatel Západoříšské obchodní společnosti, kupec, kovář a kovkop ...padl a byl Durminem přijat do Věčných síní
Brambor
Re: výlet
a ty se divíš? Každé malé dítě ví že jezevci jsou krvelačné potovry. Teď pečou i s bandityAkruo píše: ..A nad vším stojí malý jezevec... NEZRANĚN!![]()
Ludwig von Vergesenburg - "Jen jsem potřeboval na toaletu.… Deska říkáte."
Hubert Boural mladší - už jen nostalgie
Když byl Hubert, zpívající na hlídce píseň "Čugovi hoši só drsní, počítaj robo má s tým" (název je tvořen prý provizorně, podle refrénu), umlčen Skledovým kouzlem ticho a ukázalo se, že jeho jediným fanouškem byl Automat, který se samozřejmě, jak se na Automat sluší a patří, umlčet nenechal (alespoň mohl přidat bouřlivý potlesk).
A pak jak dlouho dovede elfka přilévat olej do ohně, aneb kdo z přítomných si ke konci již opravdu nepředstavoval krumpáč letící vzduchem?
A pak jak dlouho dovede elfka přilévat olej do ohně, aneb kdo z přítomných si ke konci již opravdu nepředstavoval krumpáč letící vzduchem?
Hyperaktivní hlavně MUNI.
co říct na svou obhajobu, byla to skutečně dlouhá hlídka, ale možná to dotvořím, jako nápad mi to přijde nosnézuzuPD píše: …"Čugovi hoši …
Já, neb jsem věděl že Hubert blafuje. On nikdy nebyl na vrhací zbraně, prostě by jí ten krumpáč do té nohy na férovku zatnul.zuzuPD píše: ...krumpáč letící vzduchem?
Ludwig von Vergesenburg - "Jen jsem potřeboval na toaletu.… Deska říkáte."
Tvé písně jsou již legendární :)Dr.Lizard píše:co říct na svou obhajobu, byla to skutečně dlouhá hlídka, ale možná to dotvořím, jako nápad mi to přijde nosnézuzuPD píše: …"Čugovi hoši …
Já, neb jsem věděl že Hubert blafuje. On nikdy nebyl na vrhací zbraně, prostě by jí ten krumpáč do té nohy na férovku zatnul.zuzuPD píše: ...krumpáč letící vzduchem?
Smrt je jen začátek druhého dějství.
-
Pavel Urban
Ten pád serveru před útokem a jak mne to potom teleportovalo do Tirianu. Jak jsem poté utíkal zpět ke tvrzi a těsně předtím mne zabila obraná past a celkově všechno! Perfektní! Celá obrana tvrze byla skvělá a dostávala mne někdy dokolen.

"Nesouhlasím. To je individuální názor. Mnozí ho s tebou možná sdílí, ale věř, že mnozí ne." - Pavel Urban ©
Brambor
Brambor
Na bojišti se objevil podivný svítící tvar ve vzduchu, napětí by sa dalo krájet. Všichni očekávali, co se stane. Bojovníci svírali zbaně a obstoupili útvar. Náhle se zablesklo a na místě se objevila početná jednotka prašivých gnollů.
Založil jsem šíp a vyhledával správný cíl. Mou pozornost upoutal šaman zvedající neustále ruce do vzduchu zaříkávaje různá zaklínadla. Naše pohledy se na okažik střetly. Začal jsem mu jako pozdravy smrti posílat jeden šíp za druhým. Šaman zařval, zvedl ruce, a náhle se před ním zjevila obrovská, průhledná, zelená pěst, proletěla mezi bojovníky obou stran a srazila mě tvrdě k zemi.
Za několik okamžiků naši bojovníci zdolali šamana přesnými údery svých zbraní...
Založil jsem šíp a vyhledával správný cíl. Mou pozornost upoutal šaman zvedající neustále ruce do vzduchu zaříkávaje různá zaklínadla. Naše pohledy se na okažik střetly. Začal jsem mu jako pozdravy smrti posílat jeden šíp za druhým. Šaman zařval, zvedl ruce, a náhle se před ním zjevila obrovská, průhledná, zelená pěst, proletěla mezi bojovníky obou stran a srazila mě tvrdě k zemi.
Za několik okamžiků naši bojovníci zdolali šamana přesnými údery svých zbraní...
* Catigern
* Albrecht Prskotřesk
† Bolthorm syn Thrudgelmův
- koulinek
- Kontaktovat uživatele:
Mě teda včera dostal v pořadí druhej ze všech čtyř včerejších killů, kdy Rum naběhnul pomoct Zelgovi s modrym zlobřím kouzličem, stih mu dát snad dvě rány a pok dostal za vyučenou takovým způsobem že mu během okamžiku, snad nejaky kouzlo nebo co vymizelo vsech jeho 300hp a tak si tam lezel a promlouval s Durminem a ja si tak sledoval jak umiraji ostatni spolubojovnici.
Rumbard Tarkaren
Lepší pomalu přežívat než rychle umírat!
Uvidíte-li mě utíkat, snažte se mě předběhnout!
Lepší pomalu přežívat než rychle umírat!
Uvidíte-li mě utíkat, snažte se mě předběhnout!