Omluvy

Vše co nejde zařadit jinam

Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master

Odpovědět
Skurkaa

Příspěvek od Skurkaa »

Puti píše:* vyleze zpoza rohu a pípne * Pardon.. těm jedenácti, co tam zhebli se mnou a kvůli mně.. * zaleze a čeká těch 11 na něj startujících s mačetou *
Zlatku, Cami, Deada, Zeda, Draca, Tonnyho, Morphea, Poutníka, Nica, Čika a Ricka :blush: sorry :blush:
Jojo v pohodě, všici jsme dostali to co jsme si za naše počínání zasloužili. I bohové to uznali :biggrin:
A náhodou včerejší hra na druhý straně, obchody, tance, než přišel zacho (sorry zachu ale je to tak, všechno zkazíš :)) ) jsme si dost užil
Skurkaa

Příspěvek od Skurkaa »

kohen píše:
Puti píše:* vyleze zpoza rohu a pípne * Pardon.. těm jedenácti, co tam zhebli se mnou a kvůli mně.. * zaleze a čeká těch 11 na něj startujících s mačetou *
Zlatku, Cami, Deada, Zeda, Draca, Tonnyho, Morphea, Poutníka, Nica, Čika a Ricka :blush: sorry :blush:
Za to nemůžeš ty a myslím, že nikdo nepochybil…(ono jich nakonec bylo více, než je na tom seznamu) zde by se měl zřejmě omlouvat někdo jiný.

Vůbec nechápu co vedlo DM k tomu, to takto neprůchodně udělat.

Zabít skupinu, pak záchranou skupinu a pak ještě druhou záchranou skupinu… to se přeci nedělá.
Asík Ezík jak moc prosil o kamarády, tak DM nemohu odolat jeho roztomilému pohledu :clover:
The_Balrog
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od The_Balrog »

kohen píše:Vůbec nechápu co vedlo DM k tomu, to takto neprůchodně udělat.

Zabít skupinu, pak záchranou skupinu a pak ještě druhou záchranou skupinu… to se přeci nedělá.

A přidávám svou omluvu, že já do hry na živé straně teď moc chuť nemám.
No – co jsem tam viděl ty zlobry, co běhali kolem hřebčína, tak to, co měli všichni udělat, bylo, jakmile je uviděli, obrátit se a zdrhnout. Za ty týdny strávené ve válce snad zhodnocení praktické síly takové zlobří skupiny nemuselo dělat problém :)

Jestli jste tam fakt lezli a snažili se někoho zachránit, tak se nedivím, že byl pak na Druhé Straně takový zástup lidu. Tohle by bylo o hubu i se stoprocentní božskou pomocí. (A že právě já s Alkaran moc dobře vím, o čem mluvím. :))

Nemůžete všecko vyhrát, přátelé.

EDIT: Když si to teď po sobě čtu, koukám, že to zní trochu mco stroze a příkře. Psal jsem to docela v rychlosti. Takže to tak, prosím, vyznít nemá. :) Koneckonců – jsem taky jeden z těch, kdo si to užili, a z mýho pohledu to dopadlo přesně tak, jak bych čekal. Nejde se spoléhat na to, že na vás bude DM hodný. Jako – často bývá... ale nemusí.
„Jmenuju se Natalie. A dělám si, co chci.“
kokosak
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kokosak »

Skurkaa píše: Asík Ezík jak moc prosil o kamarády, tak DM nemohu odolat jeho roztomilému pohledu :clover:
A já se omlouvám, že jsem tento dar z hůry zatím nevyužil :shades:
Eternal chaos comes with chocolate rain, you guys. CHOCOLATE RAIN!
Pavel Urban

Příspěvek od Pavel Urban »

camelie píše:Omlouvám se za zabití NPC - nechápu jak je možné že mě napadla a po ní i další, ale to už jsem raději utekla. Snad si budu muset zaplatit nějaký kurs :ermm:
Jinak mi zase strčí Cami do basy
Pořádně znejte kouzla, která používáte (to enní jen na Camelii), tím se vyhnete většině podobných malérů. Pokud je např. v popisu kouzla, že vám a vašim přátelům dá kouzlo nějaký bonus a ostatní utrpí nějaké postihy nebo zranění, znemaná to, že postavy v partě dostanou bonus a všechny ostatní jsou poškozené... a to se ani obyčejně klidným modrýmNPC nelíbí. :bigwink:
The_Balrog píše:….
Přesně tak.
Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují.
The cup is full.
Aefar

Příspěvek od Aefar »

kohen píše: Vůbec nechápu co vedlo DM k tomu, to takto neprůchodně udělat.
Já... jsem měl chvíli trochu podobné pocity, když takto dopadla již první podobná akce (od té doby má Mithallir hlavu Catigerna, kterou jim zlobři hodili zpět). Všichni jsme se tam nahnali a podcenili riziko... já myslel, že už všem došlo, že sami o sobě na zlobry prostě nemají. No, teď už to jistě všem došlo.

A dá se je porazit i bojem, ale chce to opravdu vynikající plány... těch jsem ovšem za válku viděl pramálo. Chce to sehranost, protimagický boj i způsob, jak porazit skupinu, extra silné bojovníky, jak ustoupit, kam se stáhnout na další odpor... prostě ne se někam nahnat, kde je mnohonásobná přesila zkušenějších NPC, a myslet si, že je přeci porazíme. A hlavně se ví, že tam ta mnohonásobná přesila zkušenějších je.

To jen můj názor... taky se mi to těžko polykalo a měl jsem tendenci mít chvíli DM za zlé, že nás mohli aspoň varovat, že nemáme šanci. Včera ale už bylo za celou válku varování dost.

* Catigern
* Albrecht Prskotřesk
† Bolthorm syn Thrudgelmův
camelie

Příspěvek od camelie »

Pavel Urban píše:
camelie píše:Omlouvám se za zabití NPC - nechápu jak je možné že mě napadla a po ní i další, ale to už jsem raději utekla. Snad si budu muset zaplatit nějaký kurs :ermm:
Jinak mi zase strčí Cami do basy
Pořádně znejte kouzla, která používáte (to enní jen na Camelii), tím se vyhnete většině podobných malérů. Pokud je např. v popisu kouzla, že vám a vašim přátelům dá kouzlo nějaký bonus a ostatní utrpí nějaké postihy nebo zranění, znemaná to, že postavy v partě dostanou bonus a všechny ostatní jsou poškozené... a to se ani obyčejně klidným modrýmNPC nelíbí. :bigwink:
No, je pravdou, že Cami kouzla moc ovládat neumí, tentokrát ale žádné nepoužila. Šla pomoct "téměř mrtvému", ale nevšímla si že má ten dotyčný nastavený odpor (s nikým se nerve a odpor dává jen když klikne omylem). Proto jsem napsala že nechápu proč se na mě vrhla NPC a taky se za její zabití omluvila.
No a k těm kouzlům - mám pocit že žádná kouzla Cami dlouho používat nebude, pokud vůbec někdy.
Niko
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Niko »

Aefar píše: ...prostě ne se někam nahnat, kde je mnohonásobná přesila zkušenějších NPC, a myslet si, že je přeci porazíme. A hlavně se ví, že tam ta mnohonásobná přesila zkušenějších je.
Bohužel, tohle Hrebogovci nevysvětlíš :megalol: :megalol: :megalol:
Ghost
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ghost »

lukasaspire píše:
Aefar píše: ...prostě ne se někam nahnat, kde je mnohonásobná přesila zkušenějších NPC, a myslet si, že je přeci porazíme. A hlavně se ví, že tam ta mnohonásobná přesila zkušenějších je.
No, pro tohle nějak nevidím důvod. Nikde se nepíše, že Hrebogovec = sebevrah (šílenec, co se vrhne do boje, kde nemá šanci) :)

Vycházím z infa na foru (o situaci) a na na webu a ze hry (o Hrebogovi)
Bratrstvo zabanovaných!
Nalk
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nalk »

lukasaspire píše:
Teoreticky by Hrebogovci něco dělali.. ale osobně mi příjde, že jsou ignorováni. Stejně jako i u jiných akcí, tu prostě fungují stále ty určité partičky lidí, které spolupracují společně a ten zbytek víceméně ignorují, ačkoliv když vezmete v potaz, co se ve hře děje, tak je pak celkem jasné, že určité postavy je třeba brát vážněji než jiné a tak dále.
"Compared to the "righteous" greed of the rulers, the villains of the world seem much more honorable. When scum rules the world, only more scum is born... You don't even understand that?"
- Eustass Kid (One Piece)

Van, kněz Hrebogův, vyznavač Vyšší cesty
acc.: Nalkanar
Nalk
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nalk »

Inu... asi se nějakou dobu neukážu.… právě teď toho mám oficiálně dost...

Dokud se situace nezmění, tak ve hře jen na domluvu po PM

EDIT: hmm asi se ukážu...ale jen "ze zvyku"
Naposledy upravil(a) Nalk dne 14. 1. 2011 21.17, celkem upraveno 1 x.
"Compared to the "righteous" greed of the rulers, the villains of the world seem much more honorable. When scum rules the world, only more scum is born... You don't even understand that?"
- Eustass Kid (One Piece)

Van, kněz Hrebogův, vyznavač Vyšší cesty
acc.: Nalkanar
Ondrasman

Příspěvek od Ondrasman »

Omlouvám se Pavlovi za včerejší odlog, na intru vypnuli internet :-/
Chard
kokosak
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kokosak »

Omlouvám se osazenstvu hospody. Ty mizerný mlhy tam mi nějak přetěžujou procesor, až se přehřeje a v záchvatu sebezáchovy se vypne. Prostě trpa oživili a je ;)
Eternal chaos comes with chocolate rain, you guys. CHOCOLATE RAIN!
Puti
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Puti »

Vzhledem k tomu, ze se ten muj 8 let starej krap rozhodl stavkovat, tak budu casto padat, nez zjistim, co je za problem, takze radsi veskery veci, co sem mel rozdelany dneska, odkladam, promin Zlati, dnesek nedokoncime :ermm:
Robert Stratham - šťastně ženat se Zlatuškou a otec malé Katie a Toma Strathamových

Pleš +5 k přesvědčování
zlaticko71

Příspěvek od zlaticko71 »

Puti píše:Vzhledem k tomu, ze se ten muj 8 let starej krap rozhodl stavkovat, tak budu casto padat, nez zjistim, co je za problem, takze radsi veskery veci, co sem mel rozdelany dneska, odkladam, promin Zlati, dnesek nedokoncime :ermm:
Nic se neděje, však se to nezboří dokončíme jindy.… :bleh: :bigwink:
Megan dcera Rumbala
Zlatuška
Naylun

Příspěvek od Naylun »

Omlouvám se druidům, nešlo to, vynahradím to příště :happybirth:
Svět nepatřil nikomu, kdo nebyl hráč.
Aefar

Příspěvek od Aefar »

Naylun píše:Omlouvám se druidům, nešlo to, vynahradím to příště :happybirth:
Ještě že tak, to by byla tragédia, protože půlka přítomných nebyla v obraze.

* Catigern
* Albrecht Prskotřesk
† Bolthorm syn Thrudgelmův
Wolf
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wolf »

Naylun píše:Omlouvám se druidům, nešlo to, vynahradím to příště :happybirth:
no jo, v pohodě. Stane se =)
Neutral Good Dungeon Master :clover:
placidity

Příspěvek od placidity »

Ještě jednou omluva Anade, snad to příště vyjde a nebude se nám do toho plést procesí jiných PC ;)
Woxa
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Woxa »

placidity píše:Ještě jednou omluva Anade, snad to příště vyjde a nebude se nám do toho plést procesí jiných PC ;)
Jop, ja bych RPil, ale Cyruv "zdravy" rozum velel jinak :)
Odpovědět