DOHODA NA DOBĚ HRANÍ
Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master
Re: DOHODA NA DOBĚ HRANÍ
Jestli to je to co si myslím, tak já mohu celý večer.
Neutral Good Dungeon Master 

Nápodobně.
Jako externí organizátor: Vy níže zmínění to ještě nevíte, ale v neděli je výprava. Kdy, kde bude upřesněno IC. Doba trvání by neměla přesáhnout tři hodiny. Odhadem.
IC důvody, vznájemná kompatibilnost a takové ty věci budou vyřešeny ve hře. Je to svým způsobem z oficiálního popudu Říše. Zatím neřešte, zda chcete jít, ale jestli byste, když budete osloveni, mohli v jedné ze dvou variant:
20:00 - Anade (ano od osmi), Wolf (ne), Nico (ano), Zdech (ano), Trpaslíci B&B (neví), případně i další &B (ano), Aleon (neví), Ahan. Lothias třeba. Pokud jsem si na někoho nevzpomněla a má pocit, že by měl a chtěl, doplňte se. Vysoká koncentrace strážných není náhodná. Mamonínskou stráž bych připsala, ale.
16:00+ - Variantou by bylo začínat dřív, ale bez účasti Anadeho, zato s možnou účastí Mamonína.
Přizpůsobím podle toho, jak bude moci většina.
IC důvody, vznájemná kompatibilnost a takové ty věci budou vyřešeny ve hře. Je to svým způsobem z oficiálního popudu Říše. Zatím neřešte, zda chcete jít, ale jestli byste, když budete osloveni, mohli v jedné ze dvou variant:
20:00 - Anade (ano od osmi), Wolf (ne), Nico (ano), Zdech (ano), Trpaslíci B&B (neví), případně i další &B (ano), Aleon (neví), Ahan. Lothias třeba. Pokud jsem si na někoho nevzpomněla a má pocit, že by měl a chtěl, doplňte se. Vysoká koncentrace strážných není náhodná. Mamonínskou stráž bych připsala, ale.
16:00+ - Variantou by bylo začínat dřív, ale bez účasti Anadeho, zato s možnou účastí Mamonína.
Přizpůsobím podle toho, jak bude moci většina.
Naposledy upravil(a) Braenn dne 27. 11. 2014 17.25, celkem upraveno 1 x.
Obě varianty jsou pro mě ok, lepší je ta v 16:00.
Večer bych měl stíhat.
čtvrtek – ok, můžu
neděle – mám to dost napresované, nevím, jak stíhám; nejdřív asi v osm, ale nemohu slibovat
neděle – mám to dost napresované, nevím, jak stíhám; nejdřív asi v osm, ale nemohu slibovat
Anade Be'lein – rozporuplná, (pro některé) nevypočitatelná, nedůvěřivá elfka za půl druhé platinky
We do what we must because we can.
O papoušcích…
We do what we must because we can.
O papoušcích…
Sraz 19:15 U spáleniště kvůli vysvětlení proč a co. Vyrážet budem k osmé, možná něco před. Anade nás (vás) snad dožene.
- Mourisson1
- Kontaktovat uživatele:
Můžu
Lothias Cys'variana
"...býval tady hráčem, ale spáchal ten největši hřích, creepil proti zkorumpovaným spoluhráčům. Snažili se ho zabanovat. Misto toho mu nedali staršího sráče, kterého tak chtěl. Obviněn z metagamu nyní creepi na Equilibrii. Creeper, který loví creepery. Potížista. Mourisson..." - Woxa 22. 10. 2015
"...býval tady hráčem, ale spáchal ten největši hřích, creepil proti zkorumpovaným spoluhráčům. Snažili se ho zabanovat. Misto toho mu nedali staršího sráče, kterého tak chtěl. Obviněn z metagamu nyní creepi na Equilibrii. Creeper, který loví creepery. Potížista. Mourisson..." - Woxa 22. 10. 2015
Turnaj se posouvá o půl hodinku - tedy na 17:30, organizátor nestíhá.
Wolfe, tvůj menhirovotetovací Q - kdy by to šlo?
Účastní Serbi, Nico, Aleon... další případné nekonfliktní složky dle Serbova rozkazu?
Účastní Serbi, Nico, Aleon... další případné nekonfliktní složky dle Serbova rozkazu?
Já mám od pondělka do čtvrtka včetně s večery šmitec od 20:50 (v neděli už od sedmi).
Po Wolfovi: Středa přes den/k večeru by to pro mě mělo být uskutečnitelné.
Po Wolfovi: Středa přes den/k večeru by to pro mě mělo být uskutečnitelné.
Serbitar Draga - Služebník Říše 1124 - 1199
Torwald Seveřan - cestu hledající
Torwald Seveřan - cestu hledající
Jsem na tom dost bídně.
Co se Inkvizitora týče tak na něho čekat nemusíte. On se případně připojí později.
Dnes pracuji do rána, zítra v neděli taky. V pondělí bych mohl po 22 hodině. V úterý až někdy v 23:00. Ve středu mám volný celý den.
Bohužel mohu převážně přes den (myšleno přes poledne a tak) v týdnu. Takže kdybyste někdo mohl i přes den, klidně logněte když mě ve hře uvidíte.
Co se Inkvizitora týče tak na něho čekat nemusíte. On se případně připojí později.
Dnes pracuji do rána, zítra v neděli taky. V pondělí bych mohl po 22 hodině. V úterý až někdy v 23:00. Ve středu mám volný celý den.
Bohužel mohu převážně přes den (myšleno přes poledne a tak) v týdnu. Takže kdybyste někdo mohl i přes den, klidně logněte když mě ve hře uvidíte.

Středa by byla skvělá. Od řekněme tří kdykoli.
Další věcí bude asi snaha o rozhovor s teepky, ale tady nechám domluvu na seržovi bledničkovi.
Další věcí bude asi snaha o rozhovor s teepky, ale tady nechám domluvu na seržovi bledničkovi.
Středa mi asi zatím taky vyhovuje.
Aleon vzkazuje, že jí/mu nehodí žádný termín zároveň s námi. Tak snad teď středa průzkum i s tím inkvizitorem, a s Aleon to třeba vyjde jindy.
Tak středa od kdy? Mohu cca od tří. Třeba, když bude chuť a první rychle smezem, sfouknem i něco k pláním.
15:00 by vyhovovalo? V případě toho druhého pak o něco později, můžem přibrat... vlastně skoro kohokoli, kdo bude mít zájem.
15:00 by vyhovovalo? V případě toho druhého pak o něco později, můžem přibrat... vlastně skoro kohokoli, kdo bude mít zájem.
Ve středu mám volný den. Možná budu na dvě hodky pryč, ale to bych mohl zfouknout dopoledne, takže defakto se ve hře mužem sejít opravdu kdykoliv. Případně hodku počkáte :)

Měl bych mít od těch tří volno, takže já se můžu přizpůsobit.
Teepci? Sever? Stráž, Anade, Nico, Luthor a tak?
Wolf? :)
Wolf? :)