Poděkování

Vše co nejde zařadit jinam

Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master

Odpovědět
magnumik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od magnumik »

Dnes díky hlavně Artovi a Dinovi za trpělivost s mým odpojováním...a že sme to tak pěkně dohráli...arto esis ještě počkal ve hře a sledoval nás, taks myslím neprohloupil :biggrin: ta hádka když sme potkali berta a to celý okolo :megalol: no i když se vždycky tak vžívám do postavy, že když je naštvaná, tak su taky...ale tet sem se skvele bavil :megalol: dík berte a dine! super den :bigwink: a artovi samozřejmě tisíceré díky. :flowers1: (<-ten smajlík si neber doslova :megalol: )
Luelle

Příspěvek od Luelle »

i já chci poděkovat za nádhernou svatbu.. i když Bethia byla dost nervní jak se to hroutilo kvůli oddávající a vzhledem k jejímu stavu neměla daleko k slzám , ale naštěstí vše dopadlo ke spokojenosti všech
Bethia byla hrozně dojatá i když nemohla pít a dost jí to zmohlo..ale má co chtěla :D
16? Tak to je v pohodě
Winonne
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Winonne »

Já také moc děkuji všem co Nya včera potkala...od kousavého Tonnyho až po zdrceného Dina...a hlavně dík Psancovi za jeden pěkný let :))
Pavel Urban

Příspěvek od Pavel Urban »

Díky všem koho jsem včera potkal (hráči i DM) ten den byl plný až k prasknutí. ;)
Moc se mi líbilo to bloudění (už jsem viděl, jak se Din totálně ztratí někde ve vedlejší lokaci a už ho nikdy nikdo nenajde), ten pocit u vodopádů (moc mě to potěšilo), to svěřování v Drehanu, ten paladin tamtéž (!!!), a konečně to setkání u jezírka za Mithem. Byli jste všichni skvělí. :clover:
Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují.
The cup is full.
Yohan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Yohan »

Dekuji za medveda...
George
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od George »

Chtěl bych poděkovat DM za neustálé oživování světa,ať je to přepadávání,nebo jen to že jsou online.
Jen bych měl takovou malej..maličkatej dotaz....proč zloděj,kterej by byl schopnej vyvraždit půlku města okrádá chudě vypadající pocestné?….A ti dřevorubci měli ten den zrovna volno což?...no jo já sem ale ťunťa..já zapomněl...ten zlodějíček právě toho využil,že měli volno....tak to soráč :shades:

EDIT:Kdyby to byl normál bandita tak neřeknu,ale takhle se fakt bojím opustit město,když je připojený DM...
Mimochodem,nikdo se nedivte,že rejžuju,když mě někdo neustále přepadává (s hodama na utok asi : 44,41,30)
Uznávám,ten F.…. byl trochu slabší,nebo si hodil blbě,ale stejně pochybuju,že takovej killer bude okrádat takový chudáky.….jako základní oblečení ale on stejně ví,že sme "bohatí"...mimochodem přišlo velký sklamání,když hráč,kterejse u počítače veselil,že si hodil dobře zjistil že to nestačí.Stejně mi nejde do hlavy jak se jen dozvěděl,že máme počáteční 2k v kapse.….No jo no,takový malí hobití zlodějíčci....to sou prostě bořci.…
OH YEAH DM UMÍ!! :dribble: DM,DM *skanduje* :dribble: :dribble: DMMMMM!!!!! :thumbup:
JEN TAK DÁL CHLAPI!!!!

EDIT2:No...já říkám,že tam dřevorubci nebyli,Jackbas říká,že tam byli,ale je mi jasný proč si jich zlodějíček nevšímal,protože měli jen stříbrný sekery,nebyly z mithrilu nebo nečeho takovýho,tak proč by se o to zajímal což? :bigwink:
Naposledy upravil(a) George dne 19. 12. 2007 22.33, celkem upraveno 3 x.
Sell drugs. Run guns. Nail sluts and fuck the law.
Nifredil

Příspěvek od Nifredil »

Chci poděkovat za báječného kočičího přítele... skvělé druidíky a přátele... a pak všem kteří mi tenhle rok zpříjemňovali hru.. vyjmenovávat je nebudu.. seznam by byl dlouhý.. a mnozí z nich možná ani o svém působení na mou postavu netuší. :blush: :clover:
KaTo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KaTo »

"Přijímací" pohovor byl úžasný - "modří" vědí. :clover: Díky za hru!
Obrázek
Braenn
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Braenn »

Dneska sem zažila jeden z vzácných (a o to silnějších) okamžiků, kdy mě sled událostí ve hře nechal zírat s otevřenou pusou.
Hlavně díky za ty morální políčky (bylo jich víc - docela silnej zážitek nejen pro Kat), a z tý druhý strany pak dík Ezovi, který by tak upřímně věřil v mou nevinnu (ono se to nějak vysvětlí :megalol:) i kdybych stála s lokty od krve nad mrtvolou
Naposledy upravil(a) Braenn dne 23. 12. 2007 1.54, celkem upraveno 1 x.
WooDoo

Příspěvek od WooDoo »

Chci moc poděkovat Labirovi, za včerejší průchod =) Bylo to fakt dokonalé.
Marvin Dall
Luelle

Příspěvek od Luelle »

mno já děkuji všem, kteří Johance pomáhají rozhrnovat trní, kterým se rozhodla jít. Je to tvrdohlavá holka a myslí si, že dokáže co si umane..ostatně její otec jí to tak učil xD
16? Tak to je v pohodě
OneIceOne

Příspěvek od OneIceOne »

Díky Artovi plus příležitostným sekundantům z vedení (nevím kdo, kdy) za dlouhodobější spolupráci při bláznivých dobrodrůžo. Krávy nás vyškolily.
kokosak
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kokosak »

Dik všem co nakonec přišli. Jednu chvíli to už vypadalo, že tam Ez bude sám :bigwink:
Eternal chaos comes with chocolate rain, you guys. CHOCOLATE RAIN!
Vugi
Kontaktovat uživatele:

thx

Příspěvek od Vugi »

Díky míse za postavičku freda :yes:
EQ screeny: http://vugi.xf.cz/
magnumik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od magnumik »

:smile: tak dneska díky labirovi...hlavně za to, že sem ho haluzově zastih ve hře a měl na mě čas :smile: bylo to moc pěkný zjišťováníčko :biggrin: a těch informací :biggrin: už o tom mám aspoň jasnou představu :smile: doufám, že tě to taky bavilo :smile:
Braenn
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Braenn »

Uff...
Takže, za jeden a půl dne zábavy na Krabolandu dík hlavně cybermisovi, kterej se nenechal odradit ani teplotou a dotáhl to s nama do (a to zírám!) šťastného konce.
Ewi za milou, hodnou hobitku, která nezklama a svým "tak a přestante si hrát a dostaňte to z něho" mě skoro poslala pod stůl
Serinovi, že mezi naši družinu vnesl trochu lidského tepla, barev a lopatu
A Hyrdanovi za to, že si taky dupl. Chvíli jsem se bála, že ta zlá tam budu zase jenom já :blush:
Prostě... díky všem :biggrin:
cybermisa

Příspěvek od cybermisa »

Braenn píše:Uff...
Takže, za jeden a půl dne zábavy na Krabolandu dík hlavně cybermisovi, kterej se nenechal odradit ani teplotou a dotáhl to s nama do (a to zírám!) šťastného konce.
Ewi za milou, hodnou hobitku, která nezklama a svým "tak a přestante si hrát a dostaňte to z něho" mě skoro poslala pod stůl
Serinovi, že mezi naši družinu vnesl trochu lidského tepla, barev a lopatu
A Hyrdanovi za to, že si taky dupl. Chvíli jsem se bála, že ta zlá tam budu zase jenom já :blush:
Prostě... díky všem :biggrin:
Ja take dekuji vsem. Vsichni ste predvedli naprosto perfektni RP a popravde, lip sehranou skupinku jsem na EQ v akci nevidel, klobouk dolu :clover: Je radost videt, kdyz hraci u toho premysleji a dotahnou vse do konce, i kdyz jim osud (nahoda) obcas pekne komplikuje zivot (hru) :biggrin:

Rovnez dekuji Labirovi za pomoc, skoda zes nemohl i druhy den :ermm:
Eve

Příspěvek od Eve »

*Při pohledu na obrazovku jí začnou trochu červenat oči a i přesto, že má jas na minimum, musí oči přivřít*

Tééééda to bylo něco, se mi o těch tisícovkách krabů i zdálo (a o tom jejich TS :biggrin:). Taky všem děkuju za kopec zábavy co jsem si užila. Pěkně jsme to měli rozdělené, něco jak v těch filmech: "hodný a zlý policajt" :megalol: Proč myslíte, že jsme se Serinem chodili na hlídky? Na vás dva se nešlo koukat, bych z toho omdlela :smile:

A taky samozřejmě díky Cybermíšovi a Labirovi, kteří to udělali tak krásně realné, že vlastně za celý den hraní jsme se skoro nehli a nakonec jsme to vyřešili tak krásně jednoduše :smile:

DIKY :clover:
Jája CZE
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jája CZE »

Já už se taky pořádně vyspal, tak se připojím. Díky všem za výpravu, byla naprosto.. naprosto geniální. V jedné chvíly jsem měl chuť jednoho převlečeného přetáhnout něčím po hlavě, v jiných jsem padal smíchy pod stůl z jedné postavičky, co tam pobíhala a křičela Fight, fight, fight. A musím uznat, že se na příští výpravu vybavím daleko lépe. Jojo, ta mourost se někde musí projevit.
A procházení té závěrečné chodby.. Měl jsem chuděru Ewku milion chutí vystřídat, jak tam pochodovala, padala, vstávala, ale neustala ani na chvilku. A ten pocit, když se jednomu jeho vztekání tak hezky online vracelo. Serin měl neskutečný škodolibý pocit zadostiučinění.

Mocné a velké DÍÍÍKY... :clover: :clover: :clover:
Tedy až na toho žraloka, chtěl jsem si vážně jít zaplavat.. to bylo podlé. :blush:

PS: Víte že ze čtyřech použitých lékáren padly tři na léčení nepřítele? Asi se dám na kněze :megalol:
-------------------------------------------------------------
Serin - Mladý, trošku urážlivý elf, toulající se po lesích a pláních na desce.
Fryn

Příspěvek od Fryn »

Takhle dlouhé hraní v kuse jsem už dlouho nezažil. Opravdu pěkně provedený a vyčerpávající quest, který nakonec dopadl mnohem pozitivněji než jsem čekal. Chvílemi jsem to viděl docela dost bezvýsledně a jen sledoval jak se zmenšuje prostor (doslova) a ubývají další možnosti :smile: .
Z věcí co mě zaujaly a pobavily by toho bylo opravdu hodně, tak jen snad - zvracející půlčík na lodi (který mi trochu připomněl jednu postavu odjinud :biggrin: ), "sklouznutí" ruky z jílce, které aspoň dopředu vyřešilo co s jednou nepohodlnou osobou, Kat a její přesvědčovací techniky na těch chudácích, kteří měli tu smůlu, že neumí pořádně sprintovat a taky to jak někdy dokážou někteří bohové nepříjemně pozlobit :smile: .
Díky všem co u tohoto questu byli.
"Asi zase zastřelím televizi, Featherstoneová..." Herr Starr, Preacher
Odpovědět