Omluvy
Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master
-
- Kontaktovat uživatele:
Omlouvám se všem, kteří už mají Luelle plné zuby, ale místo toho, abych vás té blondýny zbavil, v neděli jí přivezu compík, takže nyní bude na EQ nejen celý den, ale i celou noc =P ;))
Eigmar, syn Igmarův - Zatčen a zabit
Galf Steel - Zatčen, vyhnán a zabit
Areena Welteel - Servírka v krčmě U Umrlce
Khadur, syn Aghda - Zabit a obětován
Sebastian Gall - Zemřel na útěku
Mona Taret - Pohledná servírka, kdo ví, kde skončila
Galf Steel - Zatčen, vyhnán a zabit
Areena Welteel - Servírka v krčmě U Umrlce
Khadur, syn Aghda - Zabit a obětován
Sebastian Gall - Zemřel na útěku
Mona Taret - Pohledná servírka, kdo ví, kde skončila
-
- Kontaktovat uživatele:
Omlouvám se za OT, abych nebyl tak úplně OT. "Nám" přijde, že spíš než že bys "nás" rád zbavil "blondie", tak ses zbavil spíš ty jíGran píše:Omlouvám se všem, kteří už mají Luelle plné zuby, ale místo toho, abych vás té blondýny zbavil, v neděli jí přivezu compík, takže nyní bude na EQ nejen celý den, ale i celou noc =P ;))

-
- Kontaktovat uživatele:
tak za to se omlouvat nemusíšeqileus píše:Omlouvám se novomanželům, že Katie nebyla na svatbě... Její hráč teď raději žije reálný život.

EDIT: já bych se měl taky omluvit všem, které sem nepozval, i když je třeba OOC znám a rád bych, ale chtěli sme pouze nejbližší IC přátele...a nedělat to tak globálně, aby o tom taky každej nevěděl...takže se omlouvám těm, kdo se tím cítí ochuzeni...

-
Omlouvám se za včerejší utěk ze hry.Bohužel jsem musel odejít at jsem chtěl nebo ne.
Doufám že jste se odtamtud dostaly v pořádku a na krystaly vyrazíme přístě..
Tato omluva patří Jachovi,Dinovi a EL.
Acc Karcoolaak
Stan Marlin: bojovník co se snaží začít znovu..
Angeliina: Nemá bojovnice..
Samuel: Bard co hledá své štestí
Doufám že jste se odtamtud dostaly v pořádku a na krystaly vyrazíme přístě..
Tato omluva patří Jachovi,Dinovi a EL.
Acc Karcoolaak
Stan Marlin: bojovník co se snaží začít znovu..
Angeliina: Nemá bojovnice..
Samuel: Bard co hledá své štestí
No prisel jsi o tu nejzajimavejsi cast debaty... :) Ve stejnem slozeni se sejdeme urcite :)
BTW: Zel vyrizuje ze by si mohl vyzkouset jake je to NARAZIT do skaly.
BTW: Zel vyrizuje ze by si mohl vyzkouset jake je to NARAZIT do skaly.
Na docasne dovolene od EQ
---
Zelgova hlava a novy portret [180kb] pro zajemce ke stazeni zde: http://wendigo.wz.cz/Zelg.rar
---
Zelgova hlava a novy portret [180kb] pro zajemce ke stazeni zde: http://wendigo.wz.cz/Zelg.rar
Vsem co byli vecer u svacinky a videli necekany utok Zela na Amelii.
I takhle muze dopadnout pritomnost zviratek na byte, po mysi mi prebehl potkan a vyustilo to pomerne vtipnou situaci kdy ma postava z niceho nic preskocila stul a karate kopem sejmul svou kamosku do hlavy.
Nic z toho se jak uz sem vysvetlila ve hre IC nestalo, potkani byli uklizeni do klece a zucastneni hraci at prominou necekane vyruseni.
I takhle muze dopadnout pritomnost zviratek na byte, po mysi mi prebehl potkan a vyustilo to pomerne vtipnou situaci kdy ma postava z niceho nic preskocila stul a karate kopem sejmul svou kamosku do hlavy.
Nic z toho se jak uz sem vysvetlila ve hre IC nestalo, potkani byli uklizeni do klece a zucastneni hraci at prominou necekane vyruseni.
Na docasne dovolene od EQ
---
---
Omlouvám se všen hráčům, kteří mne čekají ve hře nebo snad se těší až se znovu naloguji. Mám v poslední době problémy se serverem a vůbec připojením UPC, takže se nějakou dobu neukážu.
. Avšak má to i klady, aspoň si od EQ odpočinu a až dám vše dopořádku, určo budu nabyt novými nápady a budu čerstvý pro hru. Nemělo by to snad trvat déle jak týden, možná se tam ukáži už za 10 min. Záleží na UPC.

Chtěl bych se omluvit těm, kteří se mnou (nebo spíš Jakubem) ve hře jakoliv počítali nebo počítají - pokud tací jsou. Ze směsice IC, OOC a osobních důvodů se nevyskytuji a pravděpodobně dlouhou dobu vyskytovat nebudu, pokud ještě vůbec někdy. Nikdo neni nenahraditelný, takže jsem si jist, že si hru užijete i tak, a možná ještě lépe, což vám jedině přeji. Zároveň chci poděkovat těm, se kterými jsem si pěkně zahrál.
Vše má své meze.
Petr Hrozný †, Vilém z Ofenburgu †, Voxeos - NPC, Jakub Poutník - M. I. A. / OFFLINE - NEDOSTUPNÝ
Petr Hrozný †, Vilém z Ofenburgu †, Voxeos - NPC, Jakub Poutník - M. I. A. / OFFLINE - NEDOSTUPNÝ
Protože nám doma spadlo připojení k internetu, nemohli Zelgadis s Amelií ani včera dokončit svůj quest, kvůli které jednoho nejmenovaného DM otravují už od neděle každý den. Tímto se Artovi a vlastně taky Jachovi omlouváme :(
Don't Dream It - Be It <i>Dr. Frank-N-Furter</i>
Amelia Wil Tesla Seyruun
Falik
Amelia Wil Tesla Seyruun
Falik