Omluvy

Vše co nejde zařadit jinam

Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master

Odpovědět
Gran
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Gran »

Omlouvám se všem, kteří už mají Luelle plné zuby, ale místo toho, abych vás té blondýny zbavil, v neděli jí přivezu compík, takže nyní bude na EQ nejen celý den, ale i celou noc =P ;))
Eigmar, syn Igmarův - Zatčen a zabit
Galf Steel - Zatčen, vyhnán a zabit
Areena Welteel - Servírka v krčmě U Umrlce
Khadur, syn Aghda - Zabit a obětován
Sebastian Gall - Zemřel na útěku
Mona Taret - Pohledná servírka, kdo ví, kde skončila
KaTo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KaTo »

Gran píše:Omlouvám se všem, kteří už mají Luelle plné zuby, ale místo toho, abych vás té blondýny zbavil, v neděli jí přivezu compík, takže nyní bude na EQ nejen celý den, ale i celou noc =P ;))
Omlouvám se za OT, abych nebyl tak úplně OT. "Nám" přijde, že spíš než že bys "nás" rád zbavil "blondie", tak ses zbavil spíš ty jí :megalol: u "nás" . Že by ses potřeboval nerušem učit dlouho do noci?? :megalol:
Obrázek
cybermisa

Příspěvek od cybermisa »

Omlouvam se, ze jsem tak z niceho nic zmizel ze svatby, ale bohuzel mi chcipl net :crazy: :ermm:
eqileus

Příspěvek od eqileus »

Omlouvám se novomanželům, že Katie nebyla na svatbě... Její hráč teď raději žije reálný život.
magnumik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od magnumik »

eqileus píše:Omlouvám se novomanželům, že Katie nebyla na svatbě... Její hráč teď raději žije reálný život.
tak za to se omlouvat nemusíš :smile: sice tam Katie taky chyběla, ale když se daří v reálnym tak nemá cenu utíkat :bigwink:

EDIT: já bych se měl taky omluvit všem, které sem nepozval, i když je třeba OOC znám a rád bych, ale chtěli sme pouze nejbližší IC přátele...a nedělat to tak globálně, aby o tom taky každej nevěděl...takže se omlouvám těm, kdo se tím cítí ochuzeni... :ermm:
karcoolaak

Příspěvek od karcoolaak »

Omlouvám se za včerejší utěk ze hry.Bohužel jsem musel odejít at jsem chtěl nebo ne.
Doufám že jste se odtamtud dostaly v pořádku a na krystaly vyrazíme přístě..
Tato omluva patří Jachovi,Dinovi a EL.

Acc Karcoolaak
Stan Marlin: bojovník co se snaží začít znovu..
Angeliina: Nemá bojovnice..
Samuel: Bard co hledá své štestí
Swordfish
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Swordfish »

Omlouvám se brachům, včera jsem předčasně musel utéct z hospody - ale počítám, že už jste poráželi tak maximálně soudky :smile:
sciorp
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sciorp »

Swordfish píše:Omlouvám se brachům, včera jsem předčasně musel utéct z hospody - ale počítám, že už jste poráželi tak maximálně soudky :smile:
nevím jak ostatní vydrželi dlouho ale já jsem odešel dřív chvilku po tobě a zbyli tam dva takže za mě taky omluva ale měl jsem toho dost za celej den IRl
PODPIS
Darmonlor

Příspěvek od Darmonlor »

Omlouvám se Tengowi, perfektní rozhovor u Svačinky skončil pádem připojení v našem bytě :/
Don't Dream It - Be It <i>Dr. Frank-N-Furter</i>

Amelia Wil Tesla Seyruun
Falik
Libra

Příspěvek od Libra »

Darmonlor píše:Omlouvám se Tengowi, perfektní rozhovor u Svačinky skončil pádem připojení v našem bytě :/
Dohovorime jindy, ja si myslim ze priste se potkame minimalne ve stejne setave a budem moc pokracovat :clover: :smile:

A pozlobime jeste trosku pana Skalu :biggrin:
Kde čert nic nezmůže, tam nastčí krávu … nebo dvě kozy.
Wendigo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wendigo »

No prisel jsi o tu nejzajimavejsi cast debaty... :) Ve stejnem slozeni se sejdeme urcite :)

BTW: Zel vyrizuje ze by si mohl vyzkouset jake je to NARAZIT do skaly.
Na docasne dovolene od EQ
---
Zelgova hlava a novy portret [180kb] pro zajemce ke stazeni zde: http://wendigo.wz.cz/Zelg.rar
Wendigo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wendigo »

Vsem co byli vecer u svacinky a videli necekany utok Zela na Amelii.
I takhle muze dopadnout pritomnost zviratek na byte, po mysi mi prebehl potkan a vyustilo to pomerne vtipnou situaci kdy ma postava z niceho nic preskocila stul a karate kopem sejmul svou kamosku do hlavy.

Nic z toho se jak uz sem vysvetlila ve hre IC nestalo, potkani byli uklizeni do klece a zucastneni hraci at prominou necekane vyruseni.
Na docasne dovolene od EQ
---
Zelgova hlava a novy portret [180kb] pro zajemce ke stazeni zde: http://wendigo.wz.cz/Zelg.rar
George
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od George »

Omlouvám se za vše co jsem poslední chvíle tady na fóru říkal....Promiňte...to je ten Cermat no.
Sell drugs. Run guns. Nail sluts and fuck the law.
anurin

Příspěvek od anurin »

Omlouvám se všen hráčům, kteří mne čekají ve hře nebo snad se těší až se znovu naloguji. Mám v poslední době problémy se serverem a vůbec připojením UPC, takže se nějakou dobu neukážu. :ermm: . Avšak má to i klady, aspoň si od EQ odpočinu a až dám vše dopořádku, určo budu nabyt novými nápady a budu čerstvý pro hru. Nemělo by to snad trvat déle jak týden, možná se tam ukáži už za 10 min. Záleží na UPC.
psin

Příspěvek od psin »

Chtěl bych se omluvit těm, kteří se mnou (nebo spíš Jakubem) ve hře jakoliv počítali nebo počítají - pokud tací jsou. Ze směsice IC, OOC a osobních důvodů se nevyskytuji a pravděpodobně dlouhou dobu vyskytovat nebudu, pokud ještě vůbec někdy. Nikdo neni nenahraditelný, takže jsem si jist, že si hru užijete i tak, a možná ještě lépe, což vám jedině přeji. Zároveň chci poděkovat těm, se kterými jsem si pěkně zahrál.
Vše má své meze.

Petr Hrozný †, Vilém z Ofenburgu †, Voxeos - NPC, Jakub Poutník - M. I. A. / OFFLINE - NEDOSTUPNÝ
Eolwyn

Příspěvek od Eolwyn »

Jakub mi chybět bude, občas s ním byla celkem legrace.Další dobrý hráč odchází...*zatlačí slzu*
Eolwyn-Hraničář ve službách Tirínského království
George
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od George »

Určitě se vrátí...eq nejde jen tak opustit :bigwink:
Sell drugs. Run guns. Nail sluts and fuck the law.
Fryn

Příspěvek od Fryn »

Jakuba jsem jako hráč vždycky rád potkával (a je pravdou, že i postava ho docela snášela :smile: ).
"Asi zase zastřelím televizi, Featherstoneová..." Herr Starr, Preacher
Libra

Příspěvek od Libra »

Omlouvam sem jestli na me dneska nekdo mluvil u svacinky, ze pripadne postavicka vubec nereagovala. Mel jsem nejakej urgentni problem, kterej jsem musel okazite resit a nestih jsem se ani odpojit. :ermm:
Kde čert nic nezmůže, tam nastčí krávu … nebo dvě kozy.
Darmonlor

Příspěvek od Darmonlor »

Protože nám doma spadlo připojení k internetu, nemohli Zelgadis s Amelií ani včera dokončit svůj quest, kvůli které jednoho nejmenovaného DM otravují už od neděle každý den. Tímto se Artovi a vlastně taky Jachovi omlouváme :(
Don't Dream It - Be It <i>Dr. Frank-N-Furter</i>

Amelia Wil Tesla Seyruun
Falik
Odpovědět