Moc povedené
Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master
No lidi, trpaslíky a elfy jsem tam kreslit nechtěl, protože bych to asi nedal :DzuzuPD píše:Jenom mi mezi tou zvěří schází trpaslíci (což je skoro taky zvěř, no ne shades)
Co si budeme povídat... já na blondýnky nikdá až tak nebyl.… navíc ještě ji mám zafixovanou v té fialové... bleGeorge píše:Nepthys je ještě hezká blondýna, co si budem povídat, ale Alkaran je taková... nevím, jestli uplně pohledná hispánka :D
Googluj Lineage 2 a dark elfkycybermisa píše:Prsata elfka je dle meho nazoru neco jako strizlivy trapslik - pry existuji, jenze …Nalk píše:No... jen trošku víc přidat ten náznak čehosi.. aby jeden věděl, že jde o elfku a ne o elfa![]()
Na prsaté elfky se hrají Lineage
ehm dooobryNalk píše:Googluj Lineage 2 a dark elfkycybermisa píše:Prsata elfka je dle meho nazoru neco jako strizlivy trapslik - pry existuji, jenze …Nalk píše:No... jen trošku víc přidat ten náznak čehosi.. aby jeden věděl, že jde o elfku a ne o elfa![]()
Na prsaté elfky se hrají Lineagea myslím, že i v dalších obdobných hrách najdeš zajímavé designy.