DOHODA NA DOBĚ HRANÍ
Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master
Re: DOHODA NA DOBĚ HRANÍ
Nedělní večery ideální. V týdnu Pondělí/středa/neradPátek cca po té 20.00
Ph'nglui mglw'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn
I'm an ancient monster. I'm not an octopus
večery úterý, čtvrtek, ideální. Neděle by šla (ne tato). Pondělky a středy jsou komplikované, v případě včasné domluvy bych ji mohla vykšeftovat za neděli. Víkendy jsou pochopitelně pasé.
Během nedělního odpoledne to tu ještě potvrdím, ale cca od 20h bych asi mohl být k dispozici.Wolf píše:Tak příští neděle v Amfiberai :)
tuším 12.4.
Aktivní: Febrilia Jr'eile, pořezaná kráska
Srdcovka: Caled Nailo, elfský bard a strážný z Amfiberai
Občasní: Grik, Lainathiel Nesseldë, Siriand Tir'ein, Jednoručka Cyrus, Neotesanec Lutz
Bonus: Knihovna v Amfiberai
Občasní: Grik, Lainathiel Nesseldë, Siriand Tir'ein, Jednoručka Cyrus, Neotesanec Lutz
Uz jsem na ceste, takze stiham
Ok, supr. Je to defakto na tobě, večer ve hře budu, viděl bych to nějak na 20:00 třeba, zkrátka jak se slezete všichni.
Neutral Good Dungeon Master 

Moznosti me zastihnout ve hre:
Dnes pondeli vecer, streda a ctvrtek. O vikendu nejspis sobota a nedele.
EDIT: tak dnes je to nejisty, spise az nekdy pozde vecer pred půlnocí. To same úterý, streda pohoda, ctvrtek az po desátý. Vikend zatim v pohode.
Pripadne neni problem se domluvit na hre pres den.
Dnes pondeli vecer, streda a ctvrtek. O vikendu nejspis sobota a nedele.
EDIT: tak dnes je to nejisty, spise az nekdy pozde vecer pred půlnocí. To same úterý, streda pohoda, ctvrtek az po desátý. Vikend zatim v pohode.
Pripadne neni problem se domluvit na hre pres den.

Ve středu (dnes 13.5.) od 20:00 něco v Amfiberai

Dnes vecer se vracim z chalupy, mohl bych byt ve hre kdyby nekdo neco...jinak pak os ctvrtka zase jakkoliv (streda prace do vecera)

Trpaslíci ze ZOS, rád bych dotáh do konce tu záležitost co jsme měli rozjednanou, už jsem před nějakým časem psal IC, ale zatím je to bez reakce.
Vzhledem k tomu, že si chci dát od EQ pauzu, tak by bylo dobrý to utnout ať nevznikne nějaký kostlivec. Kdyžtak PM.
Vzhledem k tomu, že si chci dát od EQ pauzu, tak by bylo dobrý to utnout ať nevznikne nějaký kostlivec. Kdyžtak PM.
Jasně. IC zpráva byla asi z důvodu neaktivity přehlédnuta. Promiň. Dál domluvíme po PM.Woxa píše:Trpaslíci ze ZOS, rád bych dotáh do konce tu záležitost co jsme měli rozjednanou, už jsem před nějakým časem psal IC, ale zatím je to bez reakce.
Bandor syn Traktorův
Jišaj Ibn Šabetaj
Akruo
Jišaj Ibn Šabetaj
Akruo
DOHODA NA HŘE
Je potřeba, abychom se dohodli na dvě akce, byť je to trochu na rychlo. IC jsem ještě nekontaktoval všechny, dávám to sem s předstihem, aby se už mohl hledat termín, protože času není nazbyt.
KDO: DM, Selvagion, Van, Serbitar, Sirael, Athriel, Vallador, Laura, Walian, Nico, Maireig + ideálně Servantes + eventuelně Ahan
Termín první akce: začneme návrhem 13.6. večer
Termín druhé akce: Alquist prozatím stanovil na 21.6.
Je potřeba, abychom se dohodli na dvě akce, byť je to trochu na rychlo. IC jsem ještě nekontaktoval všechny, dávám to sem s předstihem, aby se už mohl hledat termín, protože času není nazbyt.
KDO: DM, Selvagion, Van, Serbitar, Sirael, Athriel, Vallador, Laura, Walian, Nico, Maireig + ideálně Servantes + eventuelně Ahan
Termín první akce: začneme návrhem 13.6. večer
Termín druhé akce: Alquist prozatím stanovil na 21.6.
13. 6. jsem v autobuse student agency, v době večera už v zahraničí (né že bych měl koule na to hrát z netu v buse)
Od 15. 6. bych měl mít net a nejspíše i čas po večerech.
Tzn. 19. 6. pátek a dál?
Od 15. 6. bych měl mít net a nejspíše i čas po večerech.
Tzn. 19. 6. pátek a dál?
Sice jsem spíš offliner, ale pokud bych měl dorazit, tak 13.6. jsem pryč s divadlem. 21.6 když to bude po 20.00 tak je to celkem reálné
Ph'nglui mglw'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn
Před 13.6. jsem zasekaný do jedenácté večer, 21.6. pro změnu od sedmi večer dál a následný týden od půl deváté večer až do rána. Pro mě tedy ideálně mít oba podniky v rozmezí 13.-20.6. (případně 26.-28.).
Serbitar Draga - Služebník Říše 1124 - 1199
Torwald Seveřan - cestu hledající
Torwald Seveřan - cestu hledající
13. a 14. nemůžu, pak jakýkoli další den by měl být v cajku (přes týden mám čas, o víkendech bývám většinou zasekaný)
já jsem vesměs schopen se přizpůsobit jakémukoli termínu, když to nebude ve všední den do jedná do rána :), takže hlavně, aby to sedlo vám
Víkendy mám teď taky celkem zasekané - neděle je jistota (alespoň od osmi). Všední dny po večerech by měly být většinou v klidu.