Poděkování

Vše co nejde zařadit jinam

Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master

Odpovědět
Jezura

Příspěvek od Jezura »

Já klidně spamnu. Dneska to totiž bylo legrační, složité i emočně vypjaté - prostě brilantní. Díky všem hráčům trpaslíků i Anurinovi a té pumě :shades:
Winonne
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Winonne »

Co máte všichni s tou pumou? Je to panter!!!! :bleh:
Jinak díky Ezi...jedno drámo za druhým...a Anurinovi za pěkný závěr
Wendigo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wendigo »

Diky predevsim Ezimu a i vsem ostatnim kteri se ucastnili jeho dnesniho "vystoupeni" preztoze postzava z toho byla na prasky ja jsem se kralovsky bavila :biggrin:
drake127

Příspěvek od drake127 »

Tohle by mělo být hromadné poděkování účastníkům našich nočních posezení. Jmenovat myslím nemá smysl, jen zmíním, že ty zrádce, co se odlogovávají už před restartem bych sem rád zahrnul taky.
Als sie mich holten, gab es keinen mehr, der protestieren konnte.
magnumik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od magnumik »

drake127 píše:Tohle by mělo být hromadné poděkování účastníkům našich nočních posezení. Jmenovat myslím nemá smysl, jen zmíním, že ty zrádce, co se odlogovávají už před restartem bych sem rád zahrnul taky.
Souhlasím, zrádce bych dodatečně zhodil hned po dalším nalogování :biggrin: :bleh: ale pamatuju doby kdy byl restart mnohem dřív než ve 4 ráno...pokud se teda nepletu :megalol: a díky všem :shades: noc dostala nový rozměr dne :megalol: (jelikož mám celej den zatažený rolety tak to ani neregistruju) :biggrin:
Kirros
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kirros »

Taky dík za tyhle sessiony a zdrádci se omlouvají ale jejich tělo potřebuje určité množství spánku aby mohli ráno meditovat a obnovit si kouzla... a rozhodně je to míň než 8hodin z DrD :sorcerer:

...a taky kdo videl HIMYM ví ,že "Nothing good happens after 2am" :bigwink:
Jacho Ering - Lektor Magické Univerzity v Tirianu
Wendigo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wendigo »

Ne ze by se mi ve ctyri rano chtelo uz spat, me se nechtelo delat vam krena :blush:

Ale kazdopadne taky dik, jedna z mych nejlip NWN ztravenych noci at uz co se tyce debat nebo naseho maleho koncertu :)

...ale sem fakt rada ze je zkouskovy a nemusim na prednasku dneska, doby kdy sem hravala treba 14dni s drobnymi 2hodinovimi prestavkami co se spanku tyce jsou uz bohuzel nenavratne za mnou.…
sciorp
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sciorp »

no protože chodí, do práce tak se těch sezení nezučastnil aůe snad to doženu dneska teda esli se bude něco vopakovat
PODPIS
Jája CZE
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jája CZE »

Tak hluboké DI tedy zatím nemám, aby mi stačilo cca 50 minut spánku jak Serinovi. Navíc ten většinou dva dny a noc něco dělá a čtyři se někde fláká a chrápe za bukem (ehm, teda toulá se a loví :blush: ) A já vstávám 4:50, takže každodenní hraní do 23:00 je tak asi nejvíc, co můžu zkousnout :o(. TAkže díky všem, co za posledních pár dnů hrají v normální dobu od 18:00 do 22:00 :o)))

A poslední dny je myslím komu a za co poděkovat.. Takže díky všem..
-------------------------------------------------------------
Serin - Mladý, trošku urážlivý elf, toulající se po lesích a pláních na desce.
Luelle

Příspěvek od Luelle »

Já díky kirrosovi za porodní bábu xD
16? Tak to je v pohodě
Libra

Příspěvek od Libra »

Vcera to bylo vazne super a stejne tak i tech par noci zpet :yes: Takze taky moc dekuji vsem kteri nechodej spat se slipkama a da se s nima i v takhle pozdni hodiny moc krasne hrat a hezky zaseknout :biggrin:

Ps: samozrejme ze jsem rano pekne zaspal a to az do obeda :blush: ale co prace neni vsechno a tohle za to stalo :biggrin:
Kde čert nic nezmůže, tam nastčí krávu … nebo dvě kozy.
Alfray
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Alfray »

Díky Sidovi, za to nejlepší ,,poznání,, jaký jsem kdy zažil! A to nepřeháním! :bigwink: :yes:
acc.:skarbi
postavy: Luthor Waldenn
Swordfish
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Swordfish »

Alfray píše:Díky Sidovi, za to nejlepší ,,poznání,, jaký jsem kdy zažil! A to nepřeháním! :bigwink: :yes:
Sid taky děkuje :smile: Bylo to vážně cool a to prosím čistá improvizace. Tomu se říká ironie :bigwink:
Paráda :clap_1:
KaTo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KaTo »

Poděkování. Ten kdo ví - ví kdo i za co (nerad bych vynesl byť jen špetku IC).
P.S. Nejsilnější zážitek - to co postava "udělala" nad poklopem - v okamžiku kdy "procházel" strážný- to byla úžasná pohotovost, smekám! (Já vím, je to drobnost, ale... :shades: :yes: )
P.P.S.
A čert vem lagy! :crazy:
Obrázek
sciorp
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sciorp »

thaks for dwarvens nic play and good Rp
i přes muj podroušený stav a jsem rád že se mi povedlo dostat Thareka taky na stejnej lvl jako hráče díky další trpasličí legendě kterou jsem potkal a dobrou noc i když sem řikal že počkám na restart ale co třeba zejtra taktéž díky všem zučastněným oné pitky a DM co na mě ušilo pytel bo sem sih o ušil sám no nevi rozhodně to bude zajímavý vyřešit díky
PODPIS
Luelle

Příspěvek od Luelle »

Díky Akiře a Asar za jejich zvědavost..místy jsem byla mnohem zoufalejší než johanak protože jsem už nevěděla co kecat xD a horlivě jsem listovala gaelským slovníkem
ještě ted se mikouří z hlavy :)) :megalol:
16? Tak to je v pohodě
Alfray
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Alfray »

Díky Kat za první ,, zkušenost,, :yes: Jo a Hyrdane, to jenom takle blbě zní :megalol: :bigwink:
acc.:skarbi
postavy: Luthor Waldenn
karcoolaak

Příspěvek od karcoolaak »

Chtěl bych poděkovat všem co se mnou hráli s Angeliinou..ono jí to trochu trvá než to na ten papír napíše :biggrin:
Ona se zlepší,ale dejte jí čas..
//Bohužel to trvá i mě ,protože mám zlomenou ruku a rychleji to nesvedu.. :crazy: :dribble:

Tak děkuji za trpělivost.
:bigwink:
Pavel Urban

Příspěvek od Pavel Urban »

Díky za tu situaci s vlky (a pak s vlkem). Nevím, jestli jsem se s Dinem do něčeho připletl, ale vyvinulo se to nad očekávání zajímavě. :clover:
Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují.
The cup is full.
cybermisa

Příspěvek od cybermisa »

Pavel Urban píše:Díky za tu situaci s vlky (a pak s vlkem). Nevím, jestli jsem se s Dinem do něčeho připletl, ale vyvinulo se to nad očekávání zajímavě. :clover:
Ono je to slozitejsi :bigwink:
Odpovědět