Poděkování
Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master
-
- Kontaktovat uživatele:
Souhlasím, zrádce bych dodatečně zhodil hned po dalším nalogovánídrake127 píše:Tohle by mělo být hromadné poděkování účastníkům našich nočních posezení. Jmenovat myslím nemá smysl, jen zmíním, že ty zrádce, co se odlogovávají už před restartem bych sem rád zahrnul taky.

-
- Kontaktovat uživatele:
Taky dík za tyhle sessiony a zdrádci se omlouvají ale jejich tělo potřebuje určité množství spánku aby mohli ráno meditovat a obnovit si kouzla... a rozhodně je to míň než 8hodin z DrD 
...a taky kdo videl HIMYM ví ,že "Nothing good happens after 2am"

...a taky kdo videl HIMYM ví ,že "Nothing good happens after 2am"

Jacho Ering - Lektor Magické Univerzity v Tirianu
Ne ze by se mi ve ctyri rano chtelo uz spat, me se nechtelo delat vam krena
Ale kazdopadne taky dik, jedna z mych nejlip NWN ztravenych noci at uz co se tyce debat nebo naseho maleho koncertu :)
...ale sem fakt rada ze je zkouskovy a nemusim na prednasku dneska, doby kdy sem hravala treba 14dni s drobnymi 2hodinovimi prestavkami co se spanku tyce jsou uz bohuzel nenavratne za mnou.…

Ale kazdopadne taky dik, jedna z mych nejlip NWN ztravenych noci at uz co se tyce debat nebo naseho maleho koncertu :)
...ale sem fakt rada ze je zkouskovy a nemusim na prednasku dneska, doby kdy sem hravala treba 14dni s drobnymi 2hodinovimi prestavkami co se spanku tyce jsou uz bohuzel nenavratne za mnou.…
Tak hluboké DI tedy zatím nemám, aby mi stačilo cca 50 minut spánku jak Serinovi. Navíc ten většinou dva dny a noc něco dělá a čtyři se někde fláká a chrápe za bukem (ehm, teda toulá se a loví
) A já vstávám 4:50, takže každodenní hraní do 23:00 je tak asi nejvíc, co můžu zkousnout :o(. TAkže díky všem, co za posledních pár dnů hrají v normální dobu od 18:00 do 22:00 :o)))
A poslední dny je myslím komu a za co poděkovat.. Takže díky všem..

A poslední dny je myslím komu a za co poděkovat.. Takže díky všem..
-------------------------------------------------------------
Serin - Mladý, trošku urážlivý elf, toulající se po lesích a pláních na desce.
Serin - Mladý, trošku urážlivý elf, toulající se po lesích a pláních na desce.
Vcera to bylo vazne super a stejne tak i tech par noci zpet
Takze taky moc dekuji vsem kteri nechodej spat se slipkama a da se s nima i v takhle pozdni hodiny moc krasne hrat a hezky zaseknout
Ps: samozrejme ze jsem rano pekne zaspal a to az do obeda
ale co prace neni vsechno a tohle za to stalo 

Ps: samozrejme ze jsem rano pekne zaspal a to az do obeda

Kde čert nic nezmůže, tam nastčí krávu … nebo dvě kozy.
thaks for dwarvens nic play and good Rp
i přes muj podroušený stav a jsem rád že se mi povedlo dostat Thareka taky na stejnej lvl jako hráče díky další trpasličí legendě kterou jsem potkal a dobrou noc i když sem řikal že počkám na restart ale co třeba zejtra taktéž díky všem zučastněným oné pitky a DM co na mě ušilo pytel bo sem sih o ušil sám no nevi rozhodně to bude zajímavý vyřešit díky
i přes muj podroušený stav a jsem rád že se mi povedlo dostat Thareka taky na stejnej lvl jako hráče díky další trpasličí legendě kterou jsem potkal a dobrou noc i když sem řikal že počkám na restart ale co třeba zejtra taktéž díky všem zučastněným oné pitky a DM co na mě ušilo pytel bo sem sih o ušil sám no nevi rozhodně to bude zajímavý vyřešit díky
PODPIS
-
-