A tohle je prosím dialog! Když se kdysi našli dva trpaslíci se stejným portrétem, tak mi z toho šla hlava kolem, ale ještě se to dalo. Tady poznat který mluví

Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master
Ani ne, bylo to celkem … zajímavéLuelle píše: … následovala věta typu "baví mě vaše nevědomost" a odchod - následné nechápající zírání postav za odcházejícím...a věřím že Fryn koukal na svůj počítač stejně vyjeveně jako já
Tohle je normální, pokud se unavíš "přes smrt", ale protože si lehneš dřív než tě to stihne zabít, tak máš zakázáno umřít během spánku a vyspíš se z toho. Při velké troše smůly tě to může zabít hned potom, co se vyspíš, pokud jsi to vážně přehnal.Pavel Urban píše:Bláznící systémy... např. únava:
[CHAT WINDOW TEXT] [Fri Aug 27 01:50:38] Krásně jsi si odpočinul.
[CHAT WINDOW TEXT] [Fri Aug 27 01:53:16] Začínáš být unaven.
[CHAT WINDOW TEXT] [Fri Aug 27 01:59:15] Začíná se ti chtít spát.
Ještě lepší je, když výprava zničí všechny nemrtvé v lokaci, jsou všichni spokojení, léčí se a najednou úplně vyléčený bojovník padne k zemi mrtev a napíše se: Kostlivec zabil XY ...aneb smrt z předávkování lektvarů a systém to přičte nejbližšímu nepříteli, i když jsou všichni mrtví.drake127 píše:Tohle je normální, pokud se unavíš "přes smrt", ale protože si lehneš dřív než tě to stihne zabít, tak máš zakázáno umřít během spánku a vyspíš se z toho. Při velké troše smůly tě to může zabít hned potom, co se vyspíš, pokud jsi to vážně přehnal.Pavel Urban píše:Bláznící systémy... např. únava:
[CHAT WINDOW TEXT] [Fri Aug 27 01:50:38] Krásně jsi si odpočinul.
[CHAT WINDOW TEXT] [Fri Aug 27 01:53:16] Začínáš být unaven.
[CHAT WINDOW TEXT] [Fri Aug 27 01:59:15] Začíná se ti chtít spát.
Vzhledem k tomu, ze vsechny zasadni udalosti a pociny postav se na serveru loguji, je jen otazkou casu, nez prijdeme na to, kdo to byl. Co se veci tyce, drtivou vetsinu i tech unikatnich mam zazalohovanou a nahrada nebude problem, popr. se postava nahraje ze zalohy.Sepis prosim podrobny report a posli do PM, hodim na DM forum. DikyBraenn píše:Lognu se za Kat, která chudinka trčí zavřená ve svém bytě s propadlým klíčem, abych DM požádala o hození za dveře...
a objevím se na Druhé straně. Všechny cenné a unikátní věci z inventáře pryč, dokonce byl dotyčný tak laskav, že mi koupil minci pro vykonavateleEh a ano, dle toho že mě vykonavatel nechce pustit nahoru ještě 90 dní hádám, že mi umřela na sebevraždu. Stav expů prozradil že naštěstí jen jednou .. mno.. musím říct, že mě to skutečně.. dostalo .
![]()
A myslím že úplně stejně dotyčného dostane, až zjistím s laskavou pomocí týmu KDO to byl
ISA bylo vypnutý?Braenn píše:Lognu se za Kat...