Stav serveru
Moderátoři: World Builder, Dungeon Master
- The_Balrog
- Kontaktovat uživatele:
btw dneska odpoledne asi kolem 17:00 server spadnul. ASi primo spadnul sam, protoze pak naskocily stary zalohy - a podle nich tipuju, ze se ztratila tak hodina a pul (asi od 23 do 6 Eq hodin) hrani. Aspon mne. To uz mi prijde trochu moc.labir píše:Něco se děje na hostingu, nemám echo a ve stejnou chvíli spadla i Kandelábrie jenž je na stejném centru. Jestli se to do 30 min nevyřeší tak tam zavolám co a jak.
Teda neupozornuju na to kvuli ztraceny hre, ale jestli by to nemohlo mit nejakou spojitost.
„Jmenuju se Natalie. A dělám si, co chci.“
-
- Kontaktovat uživatele:
Tak fajn, konektivita opět naběhla.
Ano vím že dnes padnul, kousnul se tou kumulativní Bioware chybou je to necelých 5 hodin nazpět, startoval jsem ho po upozornění hráčem. A zřejmě v noci padnul fyzicky po DoS útoku.
Ano vím že dnes padnul, kousnul se tou kumulativní Bioware chybou je to necelých 5 hodin nazpět, startoval jsem ho po upozornění hráčem. A zřejmě v noci padnul fyzicky po DoS útoku.
Když něco chcete, nevynucujte si to od okolí. Ptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.
-
- Kontaktovat uživatele:
To už zpětně nezjistím, spíš to jsou takové ty automatické robotizované útoky jednou čas od času co se snaží shodit server s tím že vyřadí i firewall a po restartu se snaží ovládnout server jako zombie-PC. Jenže proti tomu je server chráněný, takže se zmůžou jen na ten restart.
Naposledy upravil(a) labir dne 9. 5. 2007 22.46, celkem upraveno 1 x.
Když něco chcete, nevynucujte si to od okolí. Ptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.
Jo, tak to může jít od kteréhokoliv zombíka... A že jich je...labir píše:To už zpětně nezjistím, spíš to jsou takové ty automatické robotizované útoky jednou čas od času co se snaží shodit server s tím že vyřadí i firewall a po restartu se snaží ovládnout server jako zombie-PC. Jenže proti tomu je server chráněný, takže se zmůžou jen na ten restart.
Don't Dream It - Be It <i>Dr. Frank-N-Furter</i>
Amelia Wil Tesla Seyruun
Falik
Amelia Wil Tesla Seyruun
Falik
Zase topadlo nebo to je jen u me posledni udalosti nevi mc ose delo safra
jde tam o zivoty

Zkušenost je nejlepší učitelka, jen je někdy příliš drahá.
Jsem zodpovědný za to co píšu ale ne za to co čtete!
http://mkov.wz.cz
JO laglo se to hrozne zemreli kvuli tomu lidi a zabugla se mi postava no celkem drsny. 

Zkušenost je nejlepší učitelka, jen je někdy příliš drahá.
-
-
- Kontaktovat uživatele:
Dopřejte po restartu serveru čas! Tu minutu a půl to snad vydržíte ne? A kouknout se na ping před připojením jestli se neplácá okolo 200-600 taky zvládnete ne?
Dnes se NW server kousnul, ale když jsem ho restartoval tak pod náporem přihlašování během startu zkolaboval a musel jsem restartovat znovu, tentokrát v zaheslované formě! Každý pokus o přihlášení během nahrávání modulu zpožďuje naběhnutí serveru asi o 10 sec! A nejednalo se jen o nováčky, ale i staré "mazáky" kteří by tohle už měli vědět! Jste sami proti sobě, uvědomte si to!
Dnes se NW server kousnul, ale když jsem ho restartoval tak pod náporem přihlašování během startu zkolaboval a musel jsem restartovat znovu, tentokrát v zaheslované formě! Každý pokus o přihlášení během nahrávání modulu zpožďuje naběhnutí serveru asi o 10 sec! A nejednalo se jen o nováčky, ale i staré "mazáky" kteří by tohle už měli vědět! Jste sami proti sobě, uvědomte si to!
Naposledy upravil(a) labir dne 14. 6. 2007 23.01, celkem upraveno 3 x.
-
- Kontaktovat uživatele:
Jo..přidávám se...taky sem myslel, že mi "jen" padnulo NWN....až tak jsem si "zvykl" na stabilitu serveru, že mě nenapadlo, že by "chyba" mohla být na druhé straně!laty píše:Já se za sebe omlouvám….upřimně jsem nevěděl jestli je to restartování serveru nebo mi zase spadnul net...a jelikož je to druhý častější snažil jsem se snad čtyřikrát hned potom přihlašovat...
![]()
![]()