Stav serveru

Archiv problémů, jež byly úspěšně vyřešeny.

Moderátoři: World Builder, Dungeon Master

Odpovědět
labir
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od labir »

Něco se děje na hostingu, nemám echo a ve stejnou chvíli spadla i Kandelábrie jenž je na stejném centru. Jestli se to do 30 min nevyřeší tak tam zavolám co a jak.
Když něco chcete, nevynucujte si to od okolí. Ptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.
The_Balrog
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od The_Balrog »

labir píše:Něco se děje na hostingu, nemám echo a ve stejnou chvíli spadla i Kandelábrie jenž je na stejném centru. Jestli se to do 30 min nevyřeší tak tam zavolám co a jak.
btw dneska odpoledne asi kolem 17:00 server spadnul. ASi primo spadnul sam, protoze pak naskocily stary zalohy - a podle nich tipuju, ze se ztratila tak hodina a pul (asi od 23 do 6 Eq hodin) hrani. Aspon mne. To uz mi prijde trochu moc.

Teda neupozornuju na to kvuli ztraceny hre, ale jestli by to nemohlo mit nejakou spojitost.
„Jmenuju se Natalie. A dělám si, co chci.“
Darmonlor

Příspěvek od Darmonlor »

Běžííííí!
Don't Dream It - Be It <i>Dr. Frank-N-Furter</i>

Amelia Wil Tesla Seyruun
Falik
labir
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od labir »

Tak fajn, konektivita opět naběhla.

Ano vím že dnes padnul, kousnul se tou kumulativní Bioware chybou je to necelých 5 hodin nazpět, startoval jsem ho po upozornění hráčem. A zřejmě v noci padnul fyzicky po DoS útoku.
Když něco chcete, nevynucujte si to od okolí. Ptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.
Ixtremist

Příspěvek od Ixtremist »

Je možny labire vytrasovat kdo byl na počatku toho Denital of service? Jestli je to pevna Ip a mame ji, tak mi ji prosim pošli do PM :))))))
Všichni jsme výsledkem toho, o čem jsme přemýšleli.
JUNGLE MASSIVE!
Darmonlor

Příspěvek od Darmonlor »

Ixtremist píše:Je možny labire vytrasovat kdo byl na počatku toho Denital of service? Jestli je to pevna Ip a mame ji, tak mi ji prosim pošli do PM :))))))
Equilibrijska DDOS odveta? :biggrin:

Amelia Wil Tesla Seyruun
Falik
Ixtremist

Příspěvek od Ixtremist »

*tvaři se jako největši svatoušek*
Všichni jsme výsledkem toho, o čem jsme přemýšleli.
JUNGLE MASSIVE!
labir
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od labir »

To už zpětně nezjistím, spíš to jsou takové ty automatické robotizované útoky jednou čas od času co se snaží shodit server s tím že vyřadí i firewall a po restartu se snaží ovládnout server jako zombie-PC. Jenže proti tomu je server chráněný, takže se zmůžou jen na ten restart.
Naposledy upravil(a) labir dne 9. 5. 2007 22.46, celkem upraveno 1 x.
Darmonlor

Příspěvek od Darmonlor »

labir píše:To už zpětně nezjistím, spíš to jsou takové ty automatické robotizované útoky jednou čas od času co se snaží shodit server s tím že vyřadí i firewall a po restartu se snaží ovládnout server jako zombie-PC. Jenže proti tomu je server chráněný, takže se zmůžou jen na ten restart.
Jo, tak to může jít od kteréhokoliv zombíka... A že jich je...

Amelia Wil Tesla Seyruun
Falik
mkov
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mkov »

Zase topadlo nebo to je jen u me posledni udalosti nevi mc ose delo safra :dry: jde tam o zivoty
Zkušenost je nejlepší učitelka, jen je někdy příliš drahá.
Jsem zodpovědný za to co píšu ale ne za to co čtete!
http://mkov.wz.cz
eqileus

Příspěvek od eqileus »

To je zas nějakej útok neboco? Ted mi to poprvé od rozšíření lagovalo ale za to silně...a nejen mě...
Kirros
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kirros »

Nepadlo ale desne laguje
Jacho Ering - Lektor Magické Univerzity v Tirianu
mkov
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mkov »

JO laglo se to hrozne zemreli kvuli tomu lidi a zabugla se mi postava no celkem drsny. :angry:
Zkušenost je nejlepší učitelka, jen je někdy příliš drahá.
Jsem zodpovědný za to co píšu ale ne za to co čtete!
http://mkov.wz.cz
labir
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od labir »

Pravděpodobně to bylo něco s linkou na hostingu. Teď to jede bez problémů.
Pavel Urban

Příspěvek od Pavel Urban »

Taky se mi to příšerně zasekávalo a vracelo a zemřela mi kvůli tomu postava (aniž bych pořádně věděl co se stalo). :cray: Těch několik hodin hry v tahu (v XP) je mi celkem fuk.… ale bylo to příšerné... otrávilo mne to.
Psanec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Psanec »

Už jedeme !
Se slovem se musí zacházet čestně; je to nejvyšší dar, jehož se člověku dostalo.
-- Kniha Sirach

--------------------------
Bojíš se smrti bratříčku ?

Ne …
Smrt je jen vysvobození z bolesti.

Špatně. Smrt je teprve začátek
Darmonlor

Příspěvek od Darmonlor »

Už zase ne :helpsmilie:

Amelia Wil Tesla Seyruun
Falik
labir
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od labir »

Dopřejte po restartu serveru čas! Tu minutu a půl to snad vydržíte ne? A kouknout se na ping před připojením jestli se neplácá okolo 200-600 taky zvládnete ne?

Dnes se NW server kousnul, ale když jsem ho restartoval tak pod náporem přihlašování během startu zkolaboval a musel jsem restartovat znovu, tentokrát v zaheslované formě! Každý pokus o přihlášení během nahrávání modulu zpožďuje naběhnutí serveru asi o 10 sec! A nejednalo se jen o nováčky, ale i staré "mazáky" kteří by tohle už měli vědět! Jste sami proti sobě, uvědomte si to!
Naposledy upravil(a) labir dne 14. 6. 2007 23.01, celkem upraveno 3 x.
laty
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od laty »

Já se za sebe omlouvám :blush: ….upřimně jsem nevěděl jestli je to restartování serveru nebo mi zase spadnul net...a jelikož je to druhý častější snažil jsem se snad čtyřikrát hned potom přihlašovat... :no: :no: :megalol:
KaTo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KaTo »

laty píše:Já se za sebe omlouvám :blush: ….upřimně jsem nevěděl jestli je to restartování serveru nebo mi zase spadnul net...a jelikož je to druhý častější snažil jsem se snad čtyřikrát hned potom přihlašovat... :no: :no: :megalol:
Jo..přidávám se...taky sem myslel, že mi "jen" padnulo NWN....až tak jsem si "zvykl" na stabilitu serveru, že mě nenapadlo, že by "chyba" mohla být na druhé straně! :biggrin:
Obrázek
Odpovědět