Velikonoční sraz EQ - Chleba, pivo a mléčný deviant

Akce co již proběly ale je škoda přijít o informace. Jak ty v realitě tak ty ingame.

Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master

Odpovědět

Chlébské 23-25.10.

Dojedu
16
80%
Nedojedu kvůli termínu
0
Žádná hlasování
Nedojedu protože mě to nezajímá
0
Žádná hlasování
Rád bych dojel, ale nemůžu (nechci) nic slíbit
4
20%

Celkem hlasů: 20

Jon
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jon »

Mexickou tradici? Budete na sobě mít poncha, na hlavě sombrera a budete chlastat tequillu po litrech a k tomu zpívat Canción del mariachi? :))
Kraki Skengdrang
Braenn
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Braenn »

Koulinek - jakékoli tvrdý alkohol je dobrovolný příspěvek kolektivu nad rámec svých povinností, kdo se jím prokáže bude moct vybírat přednostně postel v chatce :biggrin:

Akira: Mexická tradice je samozřejmostí, i tento rok musíme.. donést patřičné rekvizity pro zátiší s citróny. Jak jinak!

P.S. Ad příšpěvek na pitné a bytné, můžem se pak dohodnotu nějak dohromady, až se ujasní kdo pojede a mezi kolik lidí rozpočítáme ubytko - a třeba v týdnu před akcí to vybrat dopředu (kdo bude schopný a ochotný plnit nám konta) dohromady za obé. Pak si to vyřešíme mezi sebou.. hm?
Braenn
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Braenn »

Jon píše:Mexickou tradici? Budete na sobě mít poncha, na hlavě sombrera a budete chlastat tequillu po litrech a k tomu zpívat Canción del mariachi? :))
skoro jsi to vystihl :dribble: jen to sombrero, co dávají na víčko od tequilly mi krapet nesedělo a padalo.
S pončem to budem muset vyladit. Canción se možná i naučíme, ale Kaťušou a Slavíky ještě nikdy nikdo nic nezkazil.
Akira

Příspěvek od Akira »

:drinks: :serenade: :zorro:
Milujte se a množte se..zabijte je pak všechny, Bůh už si je nahoře přebere!
Přiznání je polehčující okolnost, ale jistý trest - od léta páně 1992 MERLIN
Mrtvý manga avatar, dobrý manga avatar!
anurin

Příspěvek od anurin »

Tequila na všechny způsoby... to zní lákavě. Sombréro by se našlo :bigwink:
Tomyn
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tomyn »

los TEQUILOS tos stylos tos moc rados lilos
Dungo Dar - Sférální cestovatel a badatel
Bujón syn Krutóna - já sů Cechmistr Černého draka, kovářisko, vobchodník, žoldák ha krakenobijec Bujón Syn Krutóna (je to Bujný Kruťák ne polívka)
Narilyn - princezna z kanálu
Frory Bulínková - mamonínské čerstvě vykvetlé poupě
Ryta Splinter - milá, citlivá, chápavá občas potřeštěná elfka stále zrající - MIN(Missed in Nature)
Brumla Bulldozer(Bejkoun) - milý, krásný a přátelský trpaslík - MIA(Missed in Action)
koulinek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od koulinek »

No rozhodně nejaký lahvinky z baru bych vyzvednul, jináč když teda pojedu tak VIP letenku ma Paklic ale jinak sou ještě dvě místa z HK ve stříbrnym šipovi volná. On ale asi z tohohle kouta uz moc nikdo nehrá né?
Rumbard Tarkaren

Lepší pomalu přežívat než rychle umírat!
Uvidíte-li mě utíkat, snažte se mě předběhnout!
kokosak
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kokosak »

Spíš by mě zajímalo šípáctví z práglu.… nebo to zas vemem přes moravskou metropoli?
Eternal chaos comes with chocolate rain, you guys. CHOCOLATE RAIN!
Paklic

Příspěvek od Paklic »

Hmm, tak ted'ka už jsem jasnej, jet musim. :biggrin:
magnumik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od magnumik »

kokosak píše:Spíš by mě zajímalo šípáctví z práglu.… nebo to zas vemem přes moravskou metropoli?
Řekl bych, že Libra nás nenechá užit si chlébský bez něj a řekl bych, že auto vezme :) myslim, že záleží na tom jak to bude mět v práci
Libra

Příspěvek od Libra »

:shades:
Kde čert nic nezmůže, tam nastčí krávu … nebo dvě kozy.
Alfray
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Alfray »

Braenn píše:… jakékoli tvrdý alkohol je dobrovolný příspěvek kolektivu nad rámec svých povinností, kdo se jím prokáže bude moct vybírat přednostně postel v chatce :biggrin:
Myslim, že spim na letišti :biggrin:

A teď vážně... byla by možnost, se domluvit s někym z Prahy, buď na místě v autě (přéspěvek na životodárnou kapalinu je samozřejmostí), nebo na společnej odjezd..čimkoli? Do Prahy trefim. Teda...na nějaký známější místa, ale pak bych byl asi ztracenej :blush:

Co se týče klobás, masa, zobání....zkusím z Plzně pobrat co půjde no. Ale zas abych nejel ověšenej jak vánoční stromek:)
acc.:skarbi
postavy: Luthor Waldenn
Anade

Příspěvek od Anade »

Alfray píše:
Braenn píše:… jakékoli tvrdý alkohol je dobrovolný příspěvek kolektivu nad rámec svých povinností, kdo se jím prokáže bude moct vybírat přednostně postel v chatce :biggrin:
Myslim, že spim na letišti :biggrin:

A teď vážně... byla by možnost, se domluvit s někym z Prahy, buď na místě v autě (přéspěvek na životodárnou kapalinu je samozřejmostí), nebo na společnej odjezd..čimkoli? Do Prahy trefim. Teda...na nějaký známější místa, ale pak bych byl asi ztracenej :blush:

Co se týče klobás, masa, zobání....zkusím z Plzně pobrat co půjde no. Ale zas abych nejel ověšenej jak vánoční stromek:)
Pojedu zřejmě autem z Pardubic. Takže někoho vzít mohu.
Paklic

Příspěvek od Paklic »

Anade píše:
Pojedu zřejmě autem z Pardubic. Takže někoho vzít mohu.
čistě teoreticky, kdybys dofáral do HK, nebo už do Smiřic, to je jedno, tak bychom tě asik mohli s koulinkem vzit a ušetřilo by se, nebo bychom tě holt někde asi nabrali, ale na to času dost ještě
kohen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kohen »

Alfray píše:
Určitě... pokud máš zajem, ale asi budu/eme vyrážet v patek odpoledne.. ale dříve (kolem 14h) , i zpět... ale už v Neděli...
Seržant Tiriánské Stráže Tonny Signerr

Zákon a Pořádek -Pomáhat a Chránit

Sláva Tirianu
Braenn
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Braenn »

Aut z prahy bude asi dost, ale kdopak pojede z Brna? :blink: Jájo, ty to asi budeš mít spíš horem, a někdy až večer, co?

Ráda bych se tam dostala tak brzo k odpoledni, jinak budu muset někomu svěřit hledání pana Knoflíčka - majitele klíčů (celovečerní autoquest, zahrnující parkování v bahně, odhánění lítých slepic a psů a hlavně neuvěřitelné bloudění ve vesnici s deseti domy a studnou).
Akira

Příspěvek od Akira »

Braenn píše:Aut z prahy bude asi dost, ale kdopak pojede z Brna? :blink: Jájo, ty to asi budeš mít spíš horem, a někdy až večer, co?

Ráda bych se tam dostala tak brzo k odpoledni, jinak budu muset někomu svěřit hledání pana Knoflíčka - majitele klíčů (celovečerní autoquest, zahrnující parkování v bahně, odhánění lítých slepic a psů a hlavně neuvěřitelné bloudění ve vesnici s deseti domy a studnou).
Přerov tě přibere
Milujte se a množte se..zabijte je pak všechny, Bůh už si je nahoře přebere!
Přiznání je polehčující okolnost, ale jistý trest - od léta páně 1992 MERLIN
Mrtvý manga avatar, dobrý manga avatar!
sciorp
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sciorp »

mno já to vidim jak loni jestli pojednu tak bych se asi nejak zlutym cmelákem dostal nach brno a pak tim cajdavim vlakem a pak kousek pěšky, procházka to bylo hezká a příjemná pokud mě v tom ovšem nenecháte že
PODPIS
Ikkie
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ikkie »

sciorp píše:mno já to vidim jak loni jestli pojednu tak bych se asi nejak zlutym cmelákem dostal nach brno a pak tim cajdavim vlakem a pak kousek pěšky, procházka to bylo hezká a příjemná pokud mě v tom ovšem nenecháte že
Jsem s tebou :)
Tereza Smittová - RIP (portrait by NIAM)
Balkon, syn Daskův
Athriel
Braenn
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Braenn »

máte můj obdiv, že vás neodradil ten šílený kopec.

aki: paráda, díky, ráda bych tam byla někdy dřív odpoledne, at se zařídíme. Tak se pak dohodnem.
a uvažuju že provětrám kuši, jestli ji teda narveme k té bečce a vůbec:)
Odpovědět