Zkusím přemluvit dědečka.. aby nás tam s pinďou hodil.. jen na tom parníku to bude asi pro malou dlouhý.. ale což.. bude tam spousta strýčků a tet... a popravdě vézt jív kočárku je lepší než jí vláčet na zádech a o autobusu ani nemluvě.. takže na kolikátou že bude sraz a kde přesně?
Takže Dave bere (prý teda) do auta Kokosaka a Alleka, odhaduju to ještě na jedno volné místo? Paklíč že je vážně nemocnej, takže nejede, to máme k udání Jona a Wendigo.
Na kdy vidíte dojezd k Orlíku? Cca v deset tam? Přesné místo bude určeno
Takze ma jeste nekdo misto nebo jede nekdo vlakem? Do autobusu se mi nechce, musela bych se nacpat kinedrilem a to je s alkoholem ne zrovna prizniva kombinace
Na docasne dovolene od EQ
---
Zelgova hlava a novy portret [180kb] pro zajemce ke stazeni zde: http://wendigo.wz.cz/Zelg.rar
Tak já musím oznámit, že naše účast fakt hodně záleží na počasí.. dneska jsem mladou musela chladit několikrát ve sprše a to jsme byly doma ve stínu. Jsou holt věci, kterým ani druid neporučí . A na druhou stranu vám nechci kazit počasí letními přízemními mrazíky .
Naposledy upravil(a) Nifredil dne 14. 7. 2009 21.13, celkem upraveno 1 x.
Braenn píše:O vlaku nic nevím, ale někdo jiný snad bude
Co s tou dobou, sraz v okolo desáté ve vesnici Orlík? (přesné místo bude asi upřesněno)
Wendigo, pro tebe to znamená být nejpozději v 9:30 v příbrami
jak Rina zavelí my se štěnětem dorazíme
já se přiznám, že musím nastudovat cestu takže udejte místo srazu, já cestou přibalím pasažéry a v deset klidně asi tam.. i když to je tak v půl 9 z Prahy