Wolfovy obrázky ze hry
Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master
- The_Balrog
- Kontaktovat uživatele:
- Nalk
- Kontaktovat uživatele:
Je jasné, co je komerčněji úspěšnější 

"Compared to the "righteous" greed of the rulers, the villains of the world seem much more honorable. When scum rules the world, only more scum is born... You don't even understand that?"
- Eustass Kid (One Piece)
Van, kněz Hrebogův, vyznavač Vyšší cesty
acc.: Nalkanar
Vice krajinek a s zenskejma... pak budou uspokojeny obe skupiny a diskuze se bude rozvijet :)
Aktivní: Febrilia Jr'eile, pořezaná kráska
Srdcovka: Caled Nailo, elfský bard a strážný z Amfiberai
Občasní: Grik, Lainathiel Nesseldë, Siriand Tir'ein, Jednoručka Cyrus, Neotesanec Lutz
Bonus: Knihovna v Amfiberai
Srdcovka: Caled Nailo, elfský bard a strážný z Amfiberai
Občasní: Grik, Lainathiel Nesseldë, Siriand Tir'ein, Jednoručka Cyrus, Neotesanec Lutz
Bonus: Knihovna v Amfiberai
A! Už jsem přišel na to, co mě tam pořád tak bije nejvíc do očí. Ten její úsměv, který mi příjde … divný. Nedokážu si představit Aris se usmát. Tedy, vlastně dokážu, ale ne takto. Takhle se usmívala snad někdy za dob s Ezem. Ale ještě tam něco hapruje. Jen prostě nevím co.
Ale jinak gratuluju, že jsi vydržel moje poznámky a nesouhlas při vývoji.
Ale jinak gratuluju, že jsi vydržel moje poznámky a nesouhlas při vývoji.
- The_Balrog
- Kontaktovat uživatele:
No to sice jo … ale toto jsou vlasy Aris … přece. Ta nemá jen tak ledajaké vlasy z googlu :DWolf píše:Vazeni, dejte si na googlu vyhledat obrazky a zadejte ponytail. Kdyz ma nekdo cop, tak vlasy na hlave ma stahnute a uhlazene. Jinak Mas usmevem jsem dneska rano premyslel, kdyz jsem portret sledoval a nakonec ho umazal xD
Erika - Cikánské dítko
Azrael Al-Namun - Sajjíd kmene Al-Namun
Matěj z Tirianu - Tirínský rytíř
Joachim - Shifu, "V klidu, klid, uklidni se …"
Gradush - "Žrát!"
----------------------------------------
In omnia paratus!
Azrael Al-Namun - Sajjíd kmene Al-Namun
Matěj z Tirianu - Tirínský rytíř
Joachim - Shifu, "V klidu, klid, uklidni se …"
Gradush - "Žrát!"
----------------------------------------
In omnia paratus!
Ja mu rikal at veme malovani a prdne tam ty vlasy jak si je on predstavuje :). Me to propada fajntakhle, vas nechapu xDEnesek píše:No to sice jo … ale toto jsou vlasy Aris … přece. Ta nemá jen tak ledajaké vlasy z googlu :DWolf píše:Vazeni, dejte si na googlu vyhledat obrazky a zadejte ponytail. Kdyz ma nekdo cop, tak vlasy na hlave ma stahnute a uhlazene. Jinak Mas usmevem jsem dneska rano premyslel, kdyz jsem portret sledoval a nakonec ho umazal xD
Neutral Good Dungeon Master 

- Nalk
- Kontaktovat uživatele:
Sorry guys.. ale zcela náhodou má Wolf pravdu s tím copem... 

"Compared to the "righteous" greed of the rulers, the villains of the world seem much more honorable. When scum rules the world, only more scum is born... You don't even understand that?"
No to záleží na tom, jak má dotyčná husté vlasy a jak moc je ten cop utažený, víme? Jistě že když si vlasy stáhnete opravdu pořádně, vyhladí se vám i vrásky na čele a vypne pleť (mimochodem po jisté období docela užívaná kosmetická metoda), ovšem pro šťastlivce obdařené hustými a dlouhými vlasy (a pletí bez vrásek:) jde uplést cop i bez toho ulízlého efektu.
Samozrejme. Ja si to jen neumim jinak predstavit. Nevim jak jinak ji ty vlasy nakreslit :)Braenn píše:No to záleží na tom, jak má dotyčná husté vlasy a jak moc je ten cop utažený, víme? Jistě že když si vlasy stáhnete opravdu pořádně, vyhladí se vám i vrásky na čele a vypne pleť (mimochodem po jisté období docela užívaná kosmetická metoda), ovšem pro šťastlivce obdařené hustými a dlouhými vlasy (a pletí bez vrásek:) jde uplést cop i bez toho ulízlého efektu.
Neutral Good Dungeon Master