Omluvy
Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master
Omlouvám se včerejšímu pozdnímu hostu, po únavném bloumání zasněženou divočinou Bart vytuhl v noclehárně a krátce na to jsem vytuhl i já, takže Bart po probuzení zrovna aktivně nereagoval...
Naposledy upravil(a) Samuel dne 13. 4. 2012 21.45, celkem upraveno 1 x.
The Almighty says this must be a fashionable fight. It's drawn the finest people.
Bartoloměj, syn Dumův
Bartoloměj, syn Dumův
Prosím prosím prosím,
mám teď toho celkem dost. Moc nestíhám postavy hrát tak, jak by se to třeba někomu hodilo.
Když už mám nějaký čas, tak stihnu třeba akorát zahrát jednu postavu a druhé jsou pak "v čoudu".
Pokud by tedy někdo vysloveně chtěl nějakou z mých postav (třeba Godnera, Balrogu), tak mě
neváhejte kontaktovat, prosím!
Rád lognu a rád budu třeba s postavou jen tak pobíhat po desce a někoho shánět.
Jinak raději lognu postavu, která má nějaké závazky a má něco domluvené (třeba).
Díky (Balrogu)!
mám teď toho celkem dost. Moc nestíhám postavy hrát tak, jak by se to třeba někomu hodilo.
Když už mám nějaký čas, tak stihnu třeba akorát zahrát jednu postavu a druhé jsou pak "v čoudu".
Pokud by tedy někdo vysloveně chtěl nějakou z mých postav (třeba Godnera, Balrogu), tak mě
neváhejte kontaktovat, prosím!
Rád lognu a rád budu třeba s postavou jen tak pobíhat po desce a někoho shánět.
Jinak raději lognu postavu, která má nějaké závazky a má něco domluvené (třeba).
Díky (Balrogu)!
Neutral Good Dungeon Master 

Omlouvám se, ale tento týden jsem zabitý... a obecně mi začíná koloběh zkouškového. Doufám, že ještě rozumě zvládnu dozvuky questu, než mě to pohltí úplně. I když alespoň pozdní víkendové večery bych chtěl věnovat hře v rámci zachování duševního zdraví.
* Catigern
* Albrecht Prskotřesk
† Bolthorm syn Thrudgelmův
Omlouvám se Termovi, že jsme to včera nedohráli, ale pak mi ten internet vypadl i po druhé a když jsem pak logoval, tak i potřetí. Holt O2 se činilo.
Aktivní: Febrilia Jr'eile, pořezaná kráska
Srdcovka: Caled Nailo, elfský bard a strážný z Amfiberai
Občasní: Grik, Lainathiel Nesseldë, Siriand Tir'ein, Jednoručka Cyrus, Neotesanec Lutz
Bonus: Knihovna v Amfiberai
Srdcovka: Caled Nailo, elfský bard a strážný z Amfiberai
Občasní: Grik, Lainathiel Nesseldë, Siriand Tir'ein, Jednoručka Cyrus, Neotesanec Lutz
Bonus: Knihovna v Amfiberai
Omlouvám se Onyxovi za ten příšerný rozhovor, nevím zda to bylo i na straně serveru ale mlj internet co se 15 sekudn odpojoval. Málem jsem si u toho vyrval vlasy.
Mám dojem že packety posílám po holubech a ty mi někdo ještě v půlce setřeluje.
Mám dojem že packety posílám po holubech a ty mi někdo ještě v půlce setřeluje.
Ph'nglui mglw'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn
I'm an ancient monster. I'm not an octopus
I'm an ancient monster. I'm not an octopus
- Protton
- Kontaktovat uživatele:
Omlouvám se hráči, co se mnou v jednu ráno řešil dilema okolo cti. Spadl mi net... prosím odpověď, abych tu diskusi mohl uzavřít jedním PM.
Nebojíte se tmy! Nebojíte se smrti! Jste jako paladin, a tím také od teď všichni jste! Za Mitana! Za Cindii! - Ragmon Kernor 21.6 335, poslední obrana Listova
Belthil Tillion - Mistr loutny, zpěvu, poesie a velký milovník žen v jedné osobě.
Belthil Tillion - Mistr loutny, zpěvu, poesie a velký milovník žen v jedné osobě.